2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben kusadasinda yaşıyorum.ama ayrıntılı için çok araştırdım.izmirde prof.dr.serkan güçlü var tinaztepe hastanesine bağlı çalışıyor.ben ona gidicem 8 ocakta insallah.ucreti 400 tl.perinatologlarin hemen hemen hepsi bu fiyata yakın.hastanelerde radyologlarda cekiyo.ama benim dr. Radyo lig olmasın perinatolog çeksin dedi.
saol canm ben de perinatolog çeksin istiyorum. ondan araştırıyorum. sermet sağol varmış bir de. kararsız kaldım.

Sağlık ocaklarında yapılan aşı Td- vac yani evet tetanoz ve difteri aşısı. Anlamadım neden difteri yapılmıyormuşşşşş??? Bu yaptığımız aşı gebelere gelen bir aşı zaten yılllardır da tetanoz difteri bir arada yapıyoruz. Ben kendim kızımda da buradaki aşılardan yaptırdım bütün hekimlerin eşlerine de buradaki aşılardan yaptık, tıbbi olarak bir zarar arz etmiyor neden arkadaşın öyle bir Öner'i de bulunmuş anlamadım :KK43: bir zararı Yok canım yaptırabilirain sağlık ocağında :KK66:
Sende duyunca çok rahatliyorum.çok saol güzel hemsiremiz.

Suan zaten yerime ücretli öğretmen çalışıyo bana kalsa çalışsın. Ama benim için derse girmek değil zor olan. Orda tek başıma olacak olmam sıkıntı. Çalışırsam mart 13 e kadar gitmem lazım. Sonra doğum iznim başlıyor. Ama çok zor gitmem. Rapor al dese de rapor alamıyoruz ki keşke alsam her şey hallolacak.
Bir ogretmen vardi kadinin yerine ucretli calisiyordu maasini o veriyordu okula da bilgisayar ses sistemi falan almisti idare o ogretmeni okula gelmeden idare ediyordu ama resmiyette calisiyor gozukuyordu yerine ucretli giriyordu bir yil boyle oldu. Kucuk yerlerde denetim de pek olmuyor yasal bir yol degil ama sikisinca mudur yanasirsa caresizlikten denenebilir

Markafonide By leyal mağazasındaydı hem kargoda ücretsiz , sabah vardı şimdi baktım alışveriş için süre bitmiş ama ara ara bakın indirim oluyor hep. Çıtcıtlı body lerim var pijama takımları aldım 33tl den %50 indirimle 17 Tl ye geldi.

Çok güzelmiş cicileri canım sağlıkla giysin bebisin

30 ocağa detaylı ultrason günü verdiler, İstanbuldan bir perinatolog buradaki bir hastaneye geliyor haftada 1-2 gün
Ücret 400 tl
Beni en çok heyecanlandıran ve en korkutan detaylı :eek:

Sordum milli egitim bi 10 gun alirsin ama sonra 1 gunde olsa gorevinin basina gelmen gerekir sonra tekrar bi 10 gun daha alabilirsin dedi. Aksi taktirde sorusturma oluyomus. Zaten toplamda 30 gun hakkim var sozlesmelide durum biraz daha farkli. Zaten o kadar uzun devam eden saglik problemin varsa heyet raporu al ki bizde yerine ogretmen bulalim diyor. Heyette olmuyor. Her seyde vardir bi hayir.
Canik sadece sözleşmeler için mi bu rapor sıkıntılı mi

Kizlar benim bir derdim var. Ben ogretmenim ve temmuz ayinda atandim. Guvenlik sorusturmam ekim ayinda bitti. Ve goreve baslayabilmem icin 2 ay sure verdiler.bu cuma son gidip göreve başlamam gerek yoksa atamam iptal edilecek. Gorev yerim mus ben bursada oturuyorm. Eşim bu halde gitmemi istemiyor. Kendisi işinden dolayı benimle gelemez. Araştırdık biraz ve ertelemek için bana heyet raporu lazım. Ama sorduk soruşturduk hamilelikte bi sıkıntım olmadığı için kimse vermeye yanaşmıyo. Var mı tavsiyesi olan. Bursa’da ya da istanbulda Heyet raporu verebilecek bi yer bilen var mı? Çok moralim bozuk. 2 sene uğraştım atandım şimdi gidemiyorum. 1 aylık heyet raporu alsam zaten subat tatili başlıyo. Sonra 1 ay daha rapor aldığımda zaten doğum iznim başlayacak. En azından seneye ertelemiş olacağım. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum:KK42: @ftmkya @tired @emsaLus Zeynosrkn84 Zeynosrkn84

bence git 1 ay idare edersin memuriyetin yanmasın,atanması çok zor ben artık bıktım ve vazgeçtim özelde çalışıyorum ama çok pişmanım bir daha hazırlanacağım özel insanın ömrünü bitiriyor.

yanında gidecek kardeşin veya kuzenin var mı?
yada annen bir süre seninle birlikte muşta kalsa olmaz mı?
hakkın gitmesin yazık günah emeğine

Benim doktorum 20.haftadan sonra yapılması gerektiğini söyledi.
banada sağlık ocağı hemşiresi 18 haftalıkkende yapılıyor dedi istersen yapalım ama bazen 20 haftadan önce olan düşüklerde bazı kişiler sebebini tetanoz aşısı vurulduk diye belirtiyor.

yine de sen bilirsin dedi,bende oyüzden yaptırmadım 20.haftamı bekliyorum vurunmak için.

upload_2017-12-20_15-47-43.webp

merhaba kızlar sonucumu yorumlayabilecek arkadaş var mı?

ER RAHMAN 88804

Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.

kardelen384 kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 2000
Derin88 Derin88 2000
loveren loveren 2000
NRYSYN NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist toist 2000
ANNONA ANNONA 2000
beren20 beren20 1000
weryew weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye hiye 5000

Kalan 56000

Canım bende 6000 alayım düz 50000 olsun ;)

Kizlar herkese selamm. Dun gece kafami kopartacak kadar bir başağrısı cektim. Her hafta rutin agrir basim yatip uyyup dayaniyodum ama ilk defa dayanamadm. Icim hic rahat olmamakla birlikte parol ictim. Ya daha once antibiyotikte kullandim ama agri kesiciye bi antipatim var. Bir zarari yok demisler sizede soriyim icim rahatlasin :). sofiarya sofiarya :).
benim 3 ayda olmuştu doktora sormuştum parol kullanabilirsin demişti.

Kizlar herkese selamm. Dun gece kafami kopartacak kadar bir başağrısı cektim. Her hafta rutin agrir basim yatip uyyup dayaniyodum ama ilk defa dayanamadm. Icim hic rahat olmamakla birlikte parol ictim. Ya daha once antibiyotikte kullandim ama agri kesiciye bi antipatim var. Bir zarari yok demisler sizede soriyim icim rahatlasin :). sofiarya sofiarya :).
benim 3 ayda olmuştu doktora sormuştum parol kullanabilirsin demişti.

Back
X