2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

banada kına yap diyorlar ama kınanın üstüne boya tutmuyormuş.bende bu değer kına yapmıyorum .benim saçlar çabuk uzar o yüzden her ay dip boyası yapıyordum.kınaya geçsem her ay nasıl olur bilemedim.

KESİNLİKLE SİZE KATILIYORUM DETAYLIDA DA Bİ PROBLEM CIKSA BELKİ MUDAHALE EDİLEMİYOR FAKAT BİLİNCE DOĞAR DOĞMAZ NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYOSUNUZ YA DA NE İLE KARŞILAŞACAĞINIZI 2.Lİ DE DEALDIRMİCAKSAN BİLE
merhaba Avent anne meme uclarından bulunduralım mı? tavsiye eder misiniz? yoksa ihtiyaç halinde mi alınmalı? birde onların boyutu standart mı yoksa ebat olarak değişkenlik gösteriyor mu?
Ben 2015 haziran da doğum yaptım çok işime yaradı gögüslerim ağriyordu emmesinden o plastik sey acıyı alıyor stsndart değil

valla yemek yapmayi hiç sevmeyen ben hala labnesini peynirini kendim yapiyorum:))

Gözünüz aydın kızlar çok sevindim sağlıklı haberler almanıza darısı heyecanla ayrintiliya bekleyen bizlerin başına.

Tired canım bu farklılık bir sorun teşkil etmiyormuş değil mi
Ultrasonda hep önden gidiyordu oğlum da böyleydi o yüzden ben de bebeğin erkek olmasından şüpheleniyordum ama kızmış kesin...boyu uzun ve tombiş biraz ama ağzı burnu başı kibarca ve şekilli oğlum gibi koca kafalıca değil yani...önden gitmesi de doğum tarihini şaşırtıyor biraz 5 mayısla 17 mayıs arası bir tarih dedi mesela...oğlum da 10 nisan dediler 13 nisan dediler 7 nisanda doğdu...sorun değil yani bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:
Benimde 1 hafta önden gidiyor. Doktora kaç kere sordum bu doğum tarihini değiştirmez dedi. Arkadaşımın bebeği de önden gidiyordu. Hatta 57 cm ve 4300 gr doğdu ama 41. Haftayı bekledi. Bu biraz da bebekle ve anneyle alakalı galiba canım.

Kendi doktoruma henüz gostermedim ama radyolog 565 gram yazmış bebeğin agırlığına bu bana fazla geldi ama karın çevresine göre oranlandığı için galiba öyle görünüyor...

Aslında oğlum da 40 hafta doldu 41.haftada doğdu 52 cm ve 4 kiloydu...sezaryen olacağım için de farklı tarihler söylemiş olabilir doktor ama zaten ben sonuna kadar bekledim doktorun verdiği sezaryen randevusundan önce geldi sadece bebek aslında tam zamanıydı

Daha once 50 kilo verebilmissen neden simdi uzuluyorsun ki:) yeniden verebilirsin.
Verip vermemem değil ki mesele ben zaten 32 yıllık hayatımın neredeyse hepsini şişman geçirmişim.. sıkıntım doğumda bi sorun olur mu? Bebeğe sıkıntı olur mu? Bir de doktorum çok iyi çok hoş ama kiloya inanılmaz takık kontrol zamanı geldikce geriliyorum aç geziyorum kan şekerlerim düşüyo bu sefer hayırlısıyla doğuralım sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah gerçekten başka sıkıntım yok

Kendi doktoruma henüz gostermedim ama radyolog 565 gram yazmış bebeğin agırlığına bu bana fazla geldi ama karın çevresine göre oranlandığı için galiba öyle görünüyor...
Evet aslında artık boyunu da ölçemiyorlar. İlk aylarda baş popo mesafesi ölçüyorlardı. Artık o yok. Uyluk kemiğini ölçüyo doktorum fl diye yazıyo kağıtta o değerin yaklaşık 7 katı boyunu verirmiş. Baş ayak mesafesi olarak. Kliotu da bildiğim kadarıyla ac değerinden bi oranla hesaplıyor. Bana da boyu uzun kilosu fazla geliyodu. Söyledim doktora sizde uzunsunuz normal bu dedi. 1 haftada ileri tabi bide o var. Benim ayrıntılı 3 ocakta. Ahmet yılmaza gideceğim çok methediyolar soru biriktiriyorum resmen ne sorabilirim diye ona soracağım hepsini tekrardan

Sezeryan için genelde tarihi erken veriyorlar biraz daha belkide ondan kaynaklıdır.

banada kına yap diyorlar ama kınanın üstüne boya tutmuyormuş.bende bu değer kına yapmıyorum .benim saçlar çabuk uzar o yüzden her ay dip boyası yapıyordum.kınaya geçsem her ay nasıl olur bilemedim.
15 günde bir dip yapabilirsin kınayla. Sadece 1,5 saat bekletiyorsun. Kil şeklinde olduğu için saça bakımda yapıyor. Doğal herşeyden önce. Benim saçım bayağı beyaz. Yazın 15 günde kışın ayda bir yapıyorum.

Yani bu olayı çözebilmiş değilim İnan hamilelikten öncesine göre çok daha fazla dikkat ediyorum. Hayatım boyunca hep zayıf sağlıklı ve kilosu oynamayan biri oldum. Ama hamileliklerim su içsem yarar modunda geçiyor. Daha fazla hareket daha az yemek. Ama her hafta bir kilo alıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum oyüzden gerçekten bünye meselesi. Başka bir açıklaması olamaz. Ne yapalım yani üç öğün brokoli yesem yine alıyorum brokoli de mi yemeyelim

Kızlar ikili testi temiz çıkanlar üçlü dörtlü yaptırdınız mı? Durup durup içime kurt düşüyor
Ben 4lüyü yaptırdım nöral tüp defektine bakılsın diye çünkü fazla folik asit falan kullanmamıştım ama risksiz bölgedeydi. Bugün detaylıda omurilik düzgün kapalı yumru vs yok dedi demek ki 4lü test olmadan da anlaşılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…