2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@zenderu Canım bebek doğduktan sonra yarim saat içinde emzirilmeli diye biliyorum. Eğer anne ve bebek uygun durumdalarsa. Yoksa bebeğe biberonla mama veriyorlar zaten

Son düzenleme:

Aslında tecrübeli annelerden çok yardim almaya çalışır onların tecrübelerini dinlerim ama yapıcı olanları daha çok dinlerim. 2ci defa bu güzel yolculuğa çıkıyorum ama hala bilmediğim çok şeyi fark ediyorum sanırım 5ci de olsa yine ilkler yaşanır.
Ama siz bi zaman sonra bebeğinizi tanıyacaksınız. Her ağlaması farklı olacak çünkü onlar bizimle ağlayarak iletişim kuruyor. Yanı altını kirlettiginde farklı ağlayacak aciktiginda farklı gazi olduğunda farklı.
O farkları göz önünde bulundurmakta fayda var ve ona gore tavsiyeleri dinlemekte.

Kızlar çok şükür biz de atlattık detaylı ultrasonu sağ salim...bebeğim kesinlikle kız ve gayet sağlıklı görünüyor inşallah sıhhatle kucağımıza almak da nasip olur...ama renkli görüntü ve fotoğraf yok onları ben sana veririm iyi poz yakaladığımızda demişti doktorum...Oğlumun kafası büyüktü bunun küçükmüş karın çevresi ve bacak boyu yaklaşık 23 haftaya denk ama başı 20.haftada.. kendi doktoruma ne zaman giderim bilmiyorum bakalım i n diyecek

E
Ben dun gece uyyamadim smdi yine basladi acaba ne bu ya tam kasik cizgisi degil rahime yakin kisminda igne batiyo ckiyo canim cok yaniyo igne kdr kucuk biyer degil ama genis bi yer baya. Seninde oylemi ve orasi sertlesiyo
Evet o alanda bebek sertleşiyo.. Bu ilk tecrübe değil benim ama ilk kez bukadar canım yanıyor gebelikte ben sezeryan yerime bağlıyorum.. Ama genelde oluyo demekki birde ben 3 gebelikte hep sağ taraftan hamile kaldım ilk defa sol yumurta dan kaldın sol tarafım ağrıyor zaten ondanmı diyorum acaba ama bilemiyorum tabi

Selamlar hanımlar. Ayrıntılı ultrasondan çıktım. Çok şükür herşey yolunda. Enteresan bir durusu vardı doktor çok karakteristik bir özelliği var dedi. Eşime baktı babasına benziyor yakışıklı olacak ama babasını geçecek dedi. Ama sıpa o kadar kısacık gosterdiki yüzünü anlık görebildik. Uyuyordu çok uykucu olacak dedi ama bir uyandı bir uyandı kıpır kıpır.

Benim organlarimi inceledi sol böbreğinde yağlanma var bazen damarlarda yumak olup bu şekilde görülebiliyor ama doğumdan sonra tekrar benim ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söyledi. Durum budur kızlar .

Enes beyin yuzunude goremedik video ve fotoğraf verdiler. Evimize dönüyoruz

Ben şuna eminimki ezbere annelik olmaz hamilelik te olmaz... Her gebelik başka her hamilelikde başka bu 4. Gebelik sanki ilk defa hamileyim Allah nasip ederse 3 yavrunu sağlıkla kucağıma alırsam biliyorım ki 2 abisi nasıl farklıydı birbirinden buda farklı olucak emmesi uykusu kakası gazı üşümesi terlemesi... Nasılki biz birbirimizden farklıysak onlarda öyle.. Oyüzden şöyle yaparım böyle yaparım diyemiyorum... O baba ne yapmam gerektiğini öğretecek ve ben öğrendiğim şekilde ona bakmaya çalışıcam İnş... Yani bizi bebekler eğitecek merak etmeyin

Gözünüz aydın kızlar çok sevindim sağlıklı haberler almanıza darısı heyecanla ayrintiliya bekleyen bizlerin başına.

Tired canım bu farklılık bir sorun teşkil etmiyormuş değil mi

gözün aydın darısı bizlere inşallah

BEen yanlış anladım sanırım biberondan bahsediyormussunuz, ben göğüs ucuna takılan kauçuk şeyi anladım.

Ne guzel aciklamissin canim cok tesekkur ederim. Anne olmak oyle bisey iste konusamasada bebeginin derdini anlayabilmek

Kızlar aldığı kilolardan şikayetci olanlar için sizlere moral niteliğinde şuraya kendimi bırakıyorum TAM 14 kilo aldım!! Ve halaa devam ediyorum almaya... yediğim doğru düzgün bişeyde yok! Sanırım bünye meselesi sadece bir gün canımın istediğini yesem 1 kilo almış oluyorum ertesi sabaha! Ve ben daha yeni 50 kiloya yakın vermiş iradesiyle ünlü insanken! Bazen kendimi boğasım geliyo ama yapacak bişey yok malesef... doktorda ömrünü yiyo çok hızlı gidiyosun diye sanki keyfimden alıyorum binbir zahmet verdiğim kiloları... çok üzülüyorum

Bilmiyorum ki yaa. Napsam arada yine tek tuk vuruyor galiba ama insan iste emin olamiyor. Bu hafta asiya gidecem. Orda kalp atisi dinleyip rahatlarim bi. Zaten yine kabizim zor durumdayim surekli karnim agriyor.

Allah kimseye yasatmasin ya .bizdede cok sikinti olmustu oglumda oyuzden okadar iyi anliyorum ki seni.

Daha once 50 kilo verebilmissen neden simdi uzuluyorsun ki:) yeniden verebilirsin.

Benimde oyle ya ilk hamileligim boyle degil di kiz diye mi boyle acaba
Canim olan sana olmus gercekten .ama yapcak birsey yok .Allah buyuk tekrar verirsin ins .
Iyi seyler dusun yiyip te alsan tamamda suan yapabilecegin birsey de yok senin .

İlk cicilerimizi aldık teyzeler
Cok ciciler bunlar bayildim .gule gule saglikla giysin insallah
Masallah canim ne guzel basedebilmissin ben okadar basarili olamadim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…