- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.881
Allah bi sekilde ayarliyor herseyi, zaten ne guzel bi mucizeyi bize nasip ediyor ve her evlat kendi rizkiyla gelirmis. Bizim yapmamiz gereken pes etmeyip sabirla ugrasmak. Tabiki cevredeki gereksiz soylentileri dikkata almayip kendimiz ogrenerek biyerlere varmamiz lazim.
Aaa çok iyimiş valla ya markası ne peki belki bulurum netteCanım yakınında bir mağazadan aldım 100/100 pamuk 73 tl
www.gulerbebecix.com yazıyor kutudaAaa çok iyimiş valla ya markası ne peki belki bulurum nette
Evet o alanda bebek sertleşiyo.. Bu ilk tecrübe değil benim ama ilk kez bukadar canım yanıyor gebelikte ben sezeryan yerime bağlıyorum.. Ama genelde oluyo demekki birde ben 3 gebelikte hep sağ taraftan hamile kaldım ilk defa sol yumurta dan kaldın sol tarafım ağrıyor zaten ondanmı diyorum acaba ama bilemiyorum tabiBen dun gece uyyamadim smdi yine basladi acaba ne bu ya tam kasik cizgisi degil rahime yakin kisminda igne batiyo ckiyo canim cok yaniyo igne kdr kucuk biyer degil ama genis bi yer baya. Seninde oylemi ve orasi sertlesiyo
Ben şuna eminimki ezbere annelik olmaz hamilelik te olmaz... Her gebelik başka her hamilelikde başka bu 4. Gebelik sanki ilk defa hamileyim Allah nasip ederse 3 yavrunu sağlıkla kucağıma alırsam biliyorım ki 2 abisi nasıl farklıydı birbirinden buda farklı olucak emmesi uykusu kakası gazı üşümesi terlemesi... Nasılki biz birbirimizden farklıysak onlarda öyle.. Oyüzden şöyle yaparım böyle yaparım diyemiyorum... O baba ne yapmam gerektiğini öğretecek ve ben öğrendiğim şekilde ona bakmaya çalışıcam İnş... Yani bizi bebekler eğitecek merak etmeyinAslında tecrübeli annelerden çok yardim almaya çalışır onların tecrübelerini dinlerim ama yapıcı olanları daha çok dinlerim. 2ci defa bu güzel yolculuğa çıkıyorum ama hala bilmediğim çok şeyi fark ediyorum sanırım 5ci de olsa yine ilkler yaşanır.
Ama siz bi zaman sonra bebeğinizi tanıyacaksınız. Her ağlaması farklı olacak çünkü onlar bizimle ağlayarak iletişim kuruyor. Yanı altını kirlettiginde farklı ağlayacak aciktiginda farklı gazi olduğunda farklı.
O farkları göz önünde bulundurmakta fayda var ve ona gore tavsiyeleri dinlemekte.
Kızlar çok şükür biz de atlattık detaylı ultrasonu sağ salim...bebeğim kesinlikle kız ve gayet sağlıklı görünüyor inşallah sıhhatle kucağımıza almak da nasip olur...ama renkli görüntü ve fotoğraf yok onları ben sana veririm iyi poz yakaladığımızda demişti doktorum...Oğlumun kafası büyüktü bunun küçükmüş karın çevresi ve bacak boyu yaklaşık 23 haftaya denk ama başı 20.haftada.. kendi doktoruma ne zaman giderim bilmiyorum bakalım i n diyecek
Selamlar hanımlar. Ayrıntılı ultrasondan çıktım. Çok şükür herşey yolunda. Enteresan bir durusu vardı doktor çok karakteristik bir özelliği var dedi. Eşime baktı babasına benziyor yakışıklı olacak ama babasını geçecek dedi. Ama sıpa o kadar kısacık gosterdiki yüzünü anlık görebildik. Uyuyordu çok uykucu olacak dedi ama bir uyandı bir uyandı kıpır kıpır.
Benim organlarimi inceledi sol böbreğinde yağlanma var bazen damarlarda yumak olup bu şekilde görülebiliyor ama doğumdan sonra tekrar benim ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söyledi. Durum budur kızlar .
Enes beyin yuzunude goremedik video ve fotoğraf verdiler.Evimize dönüyoruz
gözün aydın darısı bizlere inşallahKızlar çok şükür biz de atlattık detaylı ultrasonu sağ salim...bebeğim kesinlikle kız ve gayet sağlıklı görünüyor inşallah sıhhatle kucağımıza almak da nasip olur...ama renkli görüntü ve fotoğraf yok onları ben sana veririm iyi poz yakaladığımızda demişti doktorum...Oğlumun kafası büyüktü bunun küçükmüş karın çevresi ve bacak boyu yaklaşık 23 haftaya denk ama başı 20.haftada.. kendi doktoruma ne zaman giderim bilmiyorum bakalım i n diyecek
BEen yanlış anladım sanırımCanım oğlum hiç kullanmadı kullanislimidir bilemem ama diğer biberon uçları gibi hemen akmıyor bebeğin çaba sarfetmesi lazım ondan emebilmek için. Bu yüzden alacaksan annem meme uclu olanlardan al derim nacizane.
Tabii biberon kullanan anneler daha iyi bilirler bu konuyu
Aslında tecrübeli annelerden çok yardim almaya çalışır onların tecrübelerini dinlerim ama yapıcı olanları daha çok dinlerim. 2ci defa bu güzel yolculuğa çıkıyorum ama hala bilmediğim çok şeyi fark ediyorum sanırım 5ci de olsa yine ilkler yaşanır.
Ama siz bi zaman sonra bebeğinizi tanıyacaksınız. Her ağlaması farklı olacak çünkü onlar bizimle ağlayarak iletişim kuruyor. Yanı altını kirlettiginde farklı ağlayacak aciktiginda farklı gazi olduğunda farklı.
O farkları göz önünde bulundurmakta fayda var ve ona gore tavsiyeleri dinlemekte.
Suan saat 2: 35 ve bn burdayim neden cunku bebek hareketlerinden uyyamiyorum. Once tek tarafa toplandi uykumdan uyandirdi bn boyle bir aci gormedim yaklasik 45 dakka mahvoldum acaba kasilmami diye kendimide yedim tabi bu arada. Sonra pozisyonu degisti tam kasik rahim arasi olan aci gecti. Smdide surekli karnim sisip sisip iniyo. Ama hata bende saat 11 de ev yapımı kiymali pide yersem olacagi bu. Hayir bol aciliydi ne bu hareket. Anlicagin sende bi dene canim belki seninkide cildirir :)
Allah kimseye yasatmasin ya .bizdede cok sikinti olmustu oglumda oyuzden okadar iyi anliyorum ki seni.Yok canım babası eşimi ve ailesini 15-20 yıl önce terk edip gitmiş o aralar yeniden görüşmeye başlamışlardı babamın adını koyalım diye tutturdu ben de istemedim zaten adamın adı Bedi ve bana hic iyi davranmıyordu çok baskıcıydılar sürekli eşimi bana karşı kışkırtıyorlardı ailem başka şehirde ve benim ailemin yanına gitmemi istemiyorlardı ne zaman gitsem karın seni bıraktı gitti falan diye eşimi de dolduruyorlardı...bize 2 saat mesafedeler kilis te yaşıyoruz antep te doğum olacak, sezaryen olucam dedim ki doguma gelmesinler nerde yedirip içircez yatırıp kaldırcaz 2-3 gün geçsin öyle gelsinler aslında gelsinler desem bile gelmezlerdi zaten...işte onu bunu bahane etti bana düşman oldu kötü davrandı...görümcem de babamı annemi falan kıskandı benimle ilgileniyorlar diye...çünkü muhtaç sefil olmalısın ellerine düşmelisin sürünmelisin...kendilerinde aile yok sende de olmasın...bebek görmeye geldiler eşimi alıp hayvanat bahçesi gezmeye gittiler...Allah ım şükür gecti gitti o günler gelmesin bi daha...Allah kimseye göstermesin
Daha once 50 kilo verebilmissen neden simdi uzuluyorsun ki:) yeniden verebilirsin.Kızlar aldığı kilolardan şikayetci olanlar için sizlere moral niteliğinde şuraya kendimi bırakıyorum TAM 14 kilo aldım!! Ve halaa devam ediyorum almaya... yediğim doğru düzgün bişeyde yok! Sanırım bünye meselesi sadece bir gün canımın istediğini yesem 1 kilo almış oluyorum ertesi sabaha! Ve ben daha yeni 50 kiloya yakın vermiş iradesiyle ünlü insanken! Bazen kendimi boğasım geliyo ama yapacak bişey yok malesef... doktorda ömrünü yiyo çok hızlı gidiyosun diye sanki keyfimden alıyorum binbir zahmet verdiğim kiloları... çok üzülüyorum
Benimde oyle ya ilk hamileligim boyle degil di kiz diye mi boyle acabaBende az önce yemek yedim gözlerim kapandı kapanacak işyerinde mescit var allahtan 1 saat kestiriyorum.Benim 2. gebeliğim göğüslerim diğer hamileliğime göre fazla büyüdü, uçları çatlamış resmen, daha önce doğumdan 1 ay önce lansinoh gögüs kremine başlamıştım daha 5 ay anca oldu başlamasammı bilemedim
Canim olan sana olmus gercekten .ama yapcak birsey yok .Allah buyuk tekrar verirsin ins .Kızlar aldığı kilolardan şikayetci olanlar için sizlere moral niteliğinde şuraya kendimi bırakıyorum TAM 14 kilo aldım!! Ve halaa devam ediyorum almaya... yediğim doğru düzgün bişeyde yok! Sanırım bünye meselesi sadece bir gün canımın istediğini yesem 1 kilo almış oluyorum ertesi sabaha! Ve ben daha yeni 50 kiloya yakın vermiş iradesiyle ünlü insanken! Bazen kendimi boğasım geliyo ama yapacak bişey yok malesef... doktorda ömrünü yiyo çok hızlı gidiyosun diye sanki keyfimden alıyorum binbir zahmet verdiğim kiloları... çok üzülüyorum
Cok ciciler bunlar bayildim .gule gule saglikla giysin insallahİlk cicilerimizi aldık teyzeler
Masallah canim ne guzel basedebilmissin ben okadar basarili olamadim .Oğlum 5 buçuk yaşında çok şükür ne çay tadı bilir ne kola...elimizde bardak görüp istediğinde pekmezi sulandırdım verdim onu içti cay bardağıyla...hayatta o meyveli yoğurtlardan almadım yoğurdu kendim yapar yediririm...meyve suyu da icmez en sevdigi ayran ve pekmez çayı...nasıl başlarsa öyle gider bence
Cok iyiymis canim fiyati benim yakinimdaki magazalar hep pahali sanirimCanım yakınında bir mağazadan aldım 100/100 pamuk 73 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?