2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hasta olan arkadaşlar yada olmak üzere olanlar burnunuzun yanısıra boğaz içinde bol bol tuzlu su gargarası yapın gerçekten çok işe yarıyor bu sayede kaç kere hasta olmaktan kurtuldum ve oldugumda da ilaçsız atlattım.

Kendimde bazı eksiklerin ve yanlışların farkındayım lakin engel olamıyordum..
Birincisi herşeyden korkuyorum ama sürekli telefon elimde çocuğa radyasyonu tepsiyle sunuyorum resmen..22 hafta böyle geçti diye kalan zamanı da harcamıycam zararın neresinden dönsem kardır.günde 2-3 kez elime alıcam ama buraya kesin uğracam hergün:)
Kuran hiç okuyamıyorum oysa bebeğimin huzura ihtiyacı var namazların çoğunu kılmıyordum doğuma kadar tek vakit kaçırmak istemiyorum
Kiloma kesinlikle dikkat edicem şu bir ay da gram dahi almadan kendimi 1 şubata atmaya çalışıcam ve hareket yapmaya özen göstericem
Ve gereksiz streslerden bebeğimi uzak tutucam:KK43: kurban olur annesi ona:anne:
Annelik daha şimdiden zormuş rabbim dualarımızı kabul eder inş bu kutsal görev yolculuğunda o nedenle bol bol dua edelim..
Yarın evimi temizleyip güzel bir duş alıp başlıyorum başka önerisi olan varmı:)
Bunlarda benim yeni yıl hedeflerim:)) herkes hayırlı geceler :anneadayı:
Ben de aynıyım dediklerini ben de uygulayalım bari☺️

Faranjiti var diyecektim canım telefon azizliği
Anladim canim. Cok gecmis olsun. Haklisin o zaman soyle yap. Bir gunde her isi halletmek yerine gunlere böl. Hem daha az yorulursun. Hem de az yorulacagin icin insanlarin yardim etmeyisine karsi canin sıkılmaz.

Kizlar tetenoz mide bulantisi ve ishal yapar mi iki gun sonra? Bu sabah asiri mide bulantisiyla uyandim ve ishal olmusum. Ben iki haftadir kabizdim nasil ishal olabilirim :/ ayrica midem gercekten cok bulaniyor. Hamileligim basinda bulanmamisti boyle.

Kizlar tetenoz mide bulantisi ve ishal yapar mi iki gun sonra? Bu sabah asiri mide bulantisiyla uyandim ve ishal olmusum. Ben iki haftadir kabizdim nasil ishal olabilirim :/ ayrica midem gercekten cok bulaniyor. Hamileligim basinda bulanmamisti boyle.
Evet yapabileceğini söylemişlerdi. Bunların yanında ateşte yapar diye uyardılar.

Evet yapabileceğini söylemişlerdi. Bunların yanında ateşte yapar diye uyardılar.
Ates yapmadi henuz ama gece asiri basim dondu. Dusun yataktayim hareket etmiyorum ama ettaf donuyor. Beni tedirgin eden asiyi iki gun once vurulmus olmam. Normal olan bu yan etkileri vurulunca yasayip 2 gun sonraya gecmesi kazim degil miydi?

Ates yapmadi henuz ama gece asiri basim dondu. Dusun yataktayim hareket etmiyorum ama ettaf donuyor. Beni tedirgin eden asiyi iki gun once vurulmus olmam. Normal olan bu yan etkileri vurulunca yasayip 2 gun sonraya gecmesi kazim degil miydi?
Bir doktora gorununun isterseniz bana ateş bulantı yapar korkmayın ama artarsa eğer doktora başvurun demislerdi. Ben de sadece iki gün ağrı oldu kolumda üçüncü gün geçti.

Bir doktora gorununun isterseniz bana ateş bulantı yapar korkmayın ama artarsa eğer doktora başvurun demislerdi. Ben de sadece iki gün ağrı oldu kolumda üçüncü gün geçti.
Benimde kolumdaki ağrı geçmiyor kolumu yukarı kaldıramıyorum 3-4 gün oldu

Geçen hafta korktuğum için aşı olmaya gidemedim 21. Hafta olcam bi süresi var mu? Bir de aç tok farkediyo mu salı günü gideyim artık kaçış yok malesef :(

Canım arkadaşlarım ve yavru bekleyen güzel anne adayları... Hepinize çok mutlu bir yıl diliyorum... Eşinizle ailenizle evlatlarımıza veeee bebişlerimizle çoook güzel bir yıl geçirelim İnşallah.... Kötü geçen yıllarımızı arkada bırakıp musmutlu yıllar dilerim mm...

Kizlar bebisimin ilk cicilerini aldim. E bebek te 5 al 4 ode vardi beyaz zıbınlarda ve tanesi 5 liraydi. 5 tane aldim 20 liraya. 8 cift corap aldim 8 liraydi galiba.

Lcw den 2li muslin ve 3 lu zibin aldim. İkisine 25 odedim. Bu arada aklinizda bulunsun; bence lcw nin kumaslari e bebekten daha guzel.

Bir de hep 6 aylik aldim 3 ayliklar ve yenidoganlar cok kucuk gorundu gozume :D eve gidince resim atarim.

Mrb kizlar nasilsiniz nasil gidiyo bebisleriniz nasillar :anneadayı: valla ben cok zorlaniyorum kilo ile hamile kalmak gercekten iyi bisey degilmis suan kendime o yuzden cok kiziyorum keske biraz zayif olsaydim diye.. neyse bunada sukur.ben hafif hafif hateket hissetmeye basldim cok sukur.harekette denmez de seyirme gibi bole pit pit bise vuruyo sagdan soldan ortdan ayni anda 3 u bianda harekete geciyo herlade.yani bi de sagima yatiyorum ordan vuruyo soluma yatiyorum ordan vuruyo acaba rahatsizmi oluyolar ki anlamadim

Mrb kizlar nasilsiniz nasil gidiyo bebisleriniz nasillar :anneadayı: valla ben cok zorlaniyorum kilo ile hamile kalmak gercekten iyi bisey degilmis suan kendime o yuzden cok kiziyorum keske biraz zayif olsaydim diye.. neyse bunada sukur.ben hafif hafif hateket hissetmeye basldim cok sukur.harekette denmez de seyirme gibi bole pit pit bise vuruyo sagdan soldan ortdan ayni anda 3 u bianda harekete geciyo herlade.yani bi de sagima yatiyorum ordan vuruyo soluma yatiyorum ordan vuruyo acaba rahatsizmi oluyolar ki anlamadim
Ayni seyi ben de dusunuyorum. Sol tarafima yatinca hep vuruyor acaba rahatsiz mi oluyor diye dusunmeden edemiyorum. Bu arada ben de kilolu hamile kaldim. İki adim atiyim hemen yoruluyorum. Bugun carsiya ciktim yilin sonu indirim vardir diye dolandim. 6bin adımda tukendim. Simdi bir yere oturdum karnimi doyuruyum biraz da diblebiyim diye. Burdan cikinca bir de civile bakip eve gecerim artik. Daha eve gecip biraz dinlenince markete cikacam vallahi cok yoruldum.

Ben bide tetenoz asisini yaptirmadim doktorum onermedi.neden diye sordum zaten benim gozetimim altinda olcaksin dogumda artik hersey steril eskisi gibi degil hic gerek yok ddi ama aklimda kaldi iyimi yaptim acaba

Ben bide tetenoz asisini yaptirmadim doktorum onermedi.neden diye sordum zaten benim gozetimim altinda olcaksin dogumda artik hersey steril eskisi gibi degil hic gerek yok ddi ama aklimda kaldi iyimi yaptim acaba
Yani her ihtimale karsi vurulsaydin eger ilk dogumunsa. Hamilelikte vurulan tetenoz bebegi de koruyormus yenidogan doneminde. Ben biraz da onu dusundum. Erkek olacak insallah yenidogan sunneti dusunuyorum.

3, 4 gündür sağ böbreğimde günde bir iki kez böyle 10 15 saniye süren sızı oluyordu geçiyordu hemen. Bebek büyüdüğü için diye düşündüm. Bu gece baya baya sızladı. Kasıklarımda ağrı yok. Şuanda da yok mesala ağrım. İdrarımda yanmada yok. Ağrımaya devam ederse gider acile bir test yaptırırım içim rahat eder en azından. Daha önce böbrek taşı düşürmüş biriyim. Belkide taş oluşmaya başladı yine yavaştan. :110:
Basit bir usutmedir belki de, geçmiş olsun canım. Taş değildir insallah

Ayni seyi ben de dusunuyorum. Sol tarafima yatinca hep vuruyor acaba rahatsiz mi oluyor diye dusunmeden edemiyorum. Bu arada ben de kilolu hamile kaldim. İki adim atiyim hemen yoruluyorum. Bugun carsiya ciktim yilin sonu indirim vardir diye dolandim. 6bin adımda tukendim. Simdi bir yere oturdum karnimi doyuruyum biraz da diblebiyim diye. Burdan cikinca bir de civile bakip eve gecerim artik. Daha eve gecip biraz dinlenince markete cikacam vallahi cok yoruldum.
Valla insannn hali kalmiyo dusunki bu haftalarda boleyiz ilerde nolur bilemiyorum rabbim hayirlisini nasip eder insallah.aslinda ufaktan alisveris yapmak istiyorum cunku bi kac hafta sonra hoc disari cikamicam gibi geliyo.ptrdugum binada asansor calismiyo maslesef 2 kat cikiyorum her disari cikip.eve girdigimde resmen tukeniyorum bide 3 uz alisverisi son haftalara kalmakda istemem neyin ne olcagi belli degil bi yandanda korkuyorum iste daha erken mi diye bakalim ya rabbim neylerse guzel eyler insallah cektigimiz zahmete degecek

Yani her ihtimale karsi vurulsaydin eger ilk dogumunsa. Hamilelikte vurulan tetenoz bebegi de koruyormus yenidogan doneminde. Ben biraz da onu dusundum. Erkek olacak insallah yenidogan sunneti dusunuyorum.
Aslinda saglik ocagindan cok israr ettiler ama sanirim.doktorum her yonden riskli oldugum icin en ufak bi antibiyotik bile kullanmami istemiyo ki serklaj olmam gerek ama rahim azgini uyarmamk icin bekliyoruz iste

Back
X