2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende oldum ve sinirlerim bozuldu bu ne ya doğru bir tanedir ama bizde her dr un ayrı görüşü var :kızgın: tıp bilim değil mi bilimde doğru tek değilmi çıldırıcam
Ayrıca aşıyı yapan ebe, bugünden sonra 10 gün boyunca kolumun şişeceğini ve çok agrıyacagını söyledi :işsiz: ağrımasa da agrır artık psikolojik olarak, sagolsunlar zaten hormonlardan ne yapacağımızı bilmez haldeyiz bir de bunlar üstüne tüy dikiyor afedersin :110: Allah korusun kuzum artık ne yapalım

Ayrıca aşıyı yapan ebe, bugünden sonra 10 gün boyunca kolumun şişeceğini ve çok agrıyacagını söyledi :işsiz: ağrımasa da agrır artık psikolojik olarak, sagolsunlar zaten hormonlardan ne yapacağımızı bilmez haldeyiz bir de bunlar üstüne tüy dikiyor afedersin :110: Allah korusun kuzum artık ne yapalım

Aşı yapılırken hemşirelerde benim göbeğimi inceledi 24 haftaya göre büyükmüş napalım anlamadım ki nedir bu hamilelerin boşboğaz insanlardan ve belirsizliklerden çektiği :kızgın:

Aaa çok mantıklı yaaa. Sığıyorsa süper.

Baktım Can'ım. Alt rengini beğenmedim sadece. Ama güzelse alınabilir. Krafta göre daha süslü ve güzel.

Aaaa evet Kraft londondu baktığımız. Çok beğendim ya. Hem pratik hem çok sağlamdı. Elde taşıma omuza ASma vs. Kumaşı falan çok güzeldi. Ama 850 tl çok pahalı şuan için.
Tabi aklıma çok yattı açıkçası. Onu alabiliriz. Yada Kraft evo.
Ondan göremedim kaba değilse ikisinden biri olabilir.
Evet canım tam acik vaziyetteyken soğuyor

Nasil ya on gun boyunca kol sismesi ne demek.bunu nasil soyler.bende gecen persembe oldum.hafif agrir dedi.kizarirsa buz soguk koy dedi.kizarmadi agir poset tasiyinca kolumuzda olan hafif agri gibi Bir agri oldu.bebegimde de hareket azalmasi yok.etkilenme Sen arkadasim biseycik olmaz.

Üff pantolon sıkıntı üstümde 46 beden vardı çok rahattı beli lastikli ama artık böbişimi sıkıyor lcw nin sevmedim hamile pantolonlarını daha rahat esnek kot istiyorum:(

Bende baktım şimdi çok cici şeyler var içim gitti :)) siteyi ilk defa gördüm ben canım sen daha önce alışveriş yapmışmıydın. Ürünler eline ulaşınca paylaş buradan görelim bende hemen sipariş vermek istedim :KK9:

Canım ben daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım, internette kıyafet bakınırken tesadüfen keşfettim hoşuma gitti sipariş verdim.. kredi kartı kullanmayı pek sevmiyorum kapıda ödeme seçeneği de olunca eee bide fiyatlar uygun olunca baya bi cazip buldum. İki gün içinde geldi. Ürünler çok hoşuma gitti, foto yükleyemedim ama hata veriyor. Tekrar denerim. Bide dün bi arkadaş yazmış; 5yıl önce ilk bebeği için alışveriş yapmış beğenmiş şimdiki çocuğuna da kullanacakmış.

Kızlar bugün ayrıntılıdaydım.. çok şükür benim sıpa beni hiç üzmedi, herşey yolundaymış. Inşallah diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönmüşlerdir, daha yaptırmayanlar da dilerim mutlu mesut dönerler.

18.haftada kendi doktorum plasenta biraz aşağıda demişti, bugün 21+5teyim bakan prof. plasenta ile ilgili hiçbir sorun olmadığını, bundan sonrada aşağıya inmeyeceğini, normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi.

Bu arada: kordondaki kan akışı güzelmiş, serviks 4, bebişim 25cm 476 gr

Oooh be dünya varmış, doğurmuş kadar oldum yemin ederim. Allah kimseyi zorda koymasın, herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hmmm oğlusumun resmini gösterecektim teyzoşlarına ama hata veriyor yükleyemedim. Stop (:

Sol rahim damarında pıhtılaşma var bu yüzden normalden biraz daha zayıf doğma olasılığı yüksek fakat kısa sürede toparlıyorlar stres yapma dedi. Sağlıklı olsunda artık sürekli emziririm
Genetik pihtilasmayi biliyorum da rahim damarinda pihtilasma duymamistim canim ,sen gene dert etme kendine ihtimaller uzerinde konusuluyor saglikla dogsunlar da kiloyu cabuk toparliyorlar nasilsa. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Genetik pihtilasmayi biliyorum da rahim damarinda pihtilasma duymamistim canim ,sen gene dert etme kendine ihtimaller uzerinde konusuluyor saglikla dogsunlar da kiloyu cabuk toparliyorlar nasilsa. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin canım. Aynen öyle iyi düşünelim iyi olsun

Rahmin Sol tarafinda trombofoli yani pıhtılaşma varmış tek tarafta. Iki doktor birden girdi tek sorun o çıktı. Inşallah o da geçer bende iğne vuruyorum 0.4 lük. Valla canım sorduğunda bana yazarsan çok sevinirim. Çok teşekkür ederim
çok geçmiş olsun.igne 0.4 lüğü gebeliğin basından berimi kullanıyosunuz yoksa detaylı usg den sonramı verildi? aspirinde kullanıyomusunuz?

Nasil ya on gun boyunca kol sismesi ne demek.bunu nasil soyler.bende gecen persembe oldum.hafif agrir dedi.kizarirsa buz soguk koy dedi.kizarmadi agir poset tasiyinca kolumuzda olan hafif agri gibi Bir agri oldu.bebegimde de hareket azalmasi yok.etkilenme Sen arkadasim biseycik olmaz.
Ohh canım ya allah razı olsun valla içimi rahatlattın, benim zaten nerem ağrıyacak diye ödüm kopuyor, aklımı aldı kadın sürekli aklım kolumda ne zaman ağrımayana başlayacak diye :işsiz:

Ohh canım ya allah razı olsun valla içimi rahatlattın, benim zaten nerem ağrıyacak diye ödüm kopuyor, aklımı aldı kadın sürekli aklım kolumda ne zaman ağrımayana başlayacak diye :işsiz:
Ne biçim ebeymis o öyle ya şu işini seçmeden yapanlara uyuz oluyoruz uyuz

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 24 haftalık gebeyim 21 haftalıkken sancı halkları göründü ve açılma var dedi doktor sonra rahim ağzı yetmezliği var dedi 2,5cm olmuş duruma göre dikiş atıcaz bir hafta sonra gel dedi pruloton ipne haftada bir, akşam sabahta progestan fitil verdi ve istirahat 1 hafta sonra kontrolde 40cm olmuş işe yaramış yani.Aşı konusunda da bende sordum şuanda yaptırma dedi ateş olabilir birşey gelişebilir dedi. Hamileliğin son 3 haftasına kadar süresi var dedi ebem tetenoz aşısı her an yapılabilen birşey diye düşünüyorum Doğumdan sonrada hemen yapılabilir bence. Yani anlıcagınız riskli bi gebeliğim var yatıyorum sürekli aranızda böyle olan varmı? Birde karnım taş gibi oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum sancımıdır yatmaktan mı oluyor bilemedim. Hiç sancı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ilk çocuk sezeryanda oldu aranızda böyle olan varmı acaba?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 24 haftalık gebeyim 21 haftalıkken sancı halkları göründü ve açılma var dedi doktor sonra rahim ağzı yetmezliği var dedi 2,5cm olmuş duruma göre dikiş atıcaz bir hafta sonra gel dedi pruloton ipne haftada bir, akşam sabahta progestan fitil verdi ve istirahat 1 hafta sonra kontrolde 40cm olmuş işe yaramış yani.Aşı konusunda da bende sordum şuanda yaptırma dedi ateş olabilir birşey gelişebilir dedi. Hamileliğin son 3 haftasına kadar süresi var dedi ebem tetenoz aşısı her an yapılabilen birşey diye düşünüyorum Doğumdan sonrada hemen yapılabilir bence. Yani anlıcagınız riskli bi gebeliğim var yatıyorum sürekli aranızda böyle olan varmı? Birde karnım taş gibi oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum sancımıdır yatmaktan mı oluyor bilemedim. Hiç sancı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ilk çocuk sezeryanda oldu aranızda böyle olan varmı acaba?
hoşgeldin, bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar bugün ayrıntılıdaydım.. çok şükür benim sıpa beni hiç üzmedi, herşey yolundaymış. Inşallah diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönmüşlerdir, daha yaptırmayanlar da dilerim mutlu mesut dönerler.

18.haftada kendi doktorum plasenta biraz aşağıda demişti, bugün 21+5teyim bakan prof. plasenta ile ilgili hiçbir sorun olmadığını, bundan sonrada aşağıya inmeyeceğini, normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi.

Bu arada: kordondaki kan akışı güzelmiş, serviks 4, bebişim 25cm 476 gr

Oooh be dünya varmış, doğurmuş kadar oldum yemin ederim. Allah kimseyi zorda koymasın, herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hmmm oğlusumun resmini gösterecektim teyzoşlarına ama hata veriyor yükleyemedim. Stop :-)

Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına ve yoluna girmesine. Artık daha az stres yaşarsın.
Bende dün gece rüyamda durmadan ayrıntılı ultrasondaydım uyaniyorum tekrar uykuya dalıyorum rüyaya kaldığın yerden devam ediyorum :KK70: çok güzell bir rüya değildi ve açıkçası çok tedirgindim

Fotonun çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedin belkide. Benim foto çözünürlüğü yüksek o yüzden ekran görüntüsünü alıp onu yüklüyorum bilgin olsun didim :)

Back
X