bebek arabası da çok konuşulmuş,ben de birtane büyütmüş bir anne olarak nacizane fikrimi söyleyeyim ki; kesinlikle azıcık paraya kıyın,hele ki ilk çocugunu doguracaklar kesinlikle kotayı biraz yukarıda tutsunlar;iyi birşey alınca; 2.ye de tertemiz sapasağllam kalıyor. benim kızımda gözüm hep travel sistemlerdeydi ama anakucagı ayrı takılanlardan olsun istedim aklımda 3model vardı. concord, quinny buzz3, stokke... stokke u kullanan arkadaşım vardı şahsen deneme şansım oldu evet çok şık güzel,koltuk kısmı yüksekte bebek sizinle aynı gövde hizasında oluyor ama sıkıntısı şu ki düz bir alanda kullanmayacaksanız eviniz benim gibi yokuşlu bir bölgedeyse stokke ittirmesi tam bir işkenceye dönüüşüyor,AVM de süreecekseniz şahane ama azcık yokuş tırmanırım,bayır çıkarım diyorsanız stokke u unutun. concord'un da ön iki küçük tekerleği kafama takılmıştı hani istediğin gibi önünü kaldırım kaldırım atlatamazmışsın gibiydi,o da kafamda stokke gibi düz alanda okey ama bizim oralarda ı-ıhh olmaz gibiydi sanki ama onu deneme fırsatım olmadı o yuzden belki öyle olmayadabilir emin değilim

bana şöyle arazi tipi bir bebek arabası lazımdı süspansiyonlu koca tekerli pratik kapanan güvenlik testlerini şahane geçmiş,ki anakucagını çaıştıgım için arabada da sıklıkla kullancak çocugu hergün taşıyacaktım,aracımın bagajı dardı gzelce katlanmalı dar bir bagaja bile sığmalıydı falan,sonuç quinny buzz3+maxi cosi anakucağı aldım 2sene tepe tepe kullandım hala da yepyeni kaldı kaldırdım şimdi 2.ye sapsağlam çıkarıp kullanıcam hayırlısıyla. ben çok memnun kalmıştım kızımda hayalimdeki arazi tipi bebek arabası kavramını kesinlikle karşıladı dağ tepe bayır sarsıntısız gezdik durduk kızımla

ahanda aşağıya koyuyorum bendeki bunlar ,anne tavsiyesidir