2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen canım bizimkinin ismi de ogluşum kaldı :)) doruk çok istiyorum ben, eşimin annesi duruk diyor :110: benim duymayacağım şekilde eşimi de fırçaladı Kuran’da geçmiyor ne biçim isim bulmuş diye, çok sinir oldum. Sonra da kuzey koyun demezler mi :işsiz: Karadenizliler o yüzden kuzey istiyorlar, 7. Erkek torun benimki şimdiye kadar biri koysaydı:KK43: Ayy beni deli ediyorlar :63:
Kuzey kuranda geçiyor muymuş:işsiz:
Ayy zaten ilk torun olanları bi nebze anlıyorum. Ama şu bilmem kaçıncı toruna bile müdahale etmeleri Yok mu? Benim görümcem de habire arayıp bi isim söylüyor. İsmini koyduk dememize rağmen. Kendinin de 3 çocuğu var üstelik. Ben gönlü kırılmasın diye bişey demiyorum tabi. Bu moddayım:ıslık:

Canim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.:işsiz:

Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendir:emir_bebek:

Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die:anne:

Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .:KK200::21:

Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dedi:KK57:inatci oluyorlar dedi korktum vazgectim gibi :mad:
Can'ım Sena güzel. Ama Mayıs bebeği olacağı için eylül ismi uygun gelmedi bana.

bebek arabası da çok konuşulmuş,ben de birtane büyütmüş bir anne olarak nacizane fikrimi söyleyeyim ki; kesinlikle azıcık paraya kıyın,hele ki ilk çocugunu doguracaklar kesinlikle kotayı biraz yukarıda tutsunlar;iyi birşey alınca; 2.ye de tertemiz sapasağllam kalıyor. benim kızımda gözüm hep travel sistemlerdeydi ama anakucagı ayrı takılanlardan olsun istedim aklımda 3model vardı. concord, quinny buzz3, stokke... stokke u kullanan arkadaşım vardı şahsen deneme şansım oldu evet çok şık güzel,koltuk kısmı yüksekte bebek sizinle aynı gövde hizasında oluyor ama sıkıntısı şu ki düz bir alanda kullanmayacaksanız eviniz benim gibi yokuşlu bir bölgedeyse stokke ittirmesi tam bir işkenceye dönüüşüyor,AVM de süreecekseniz şahane ama azcık yokuş tırmanırım,bayır çıkarım diyorsanız stokke u unutun. concord'un da ön iki küçük tekerleği kafama takılmıştı hani istediğin gibi önünü kaldırım kaldırım atlatamazmışsın gibiydi,o da kafamda stokke gibi düz alanda okey ama bizim oralarda ı-ıhh olmaz gibiydi sanki ama onu deneme fırsatım olmadı o yuzden belki öyle olmayadabilir emin değilim :110: bana şöyle arazi tipi bir bebek arabası lazımdı süspansiyonlu koca tekerli pratik kapanan güvenlik testlerini şahane geçmiş,ki anakucagını çaıştıgım için arabada da sıklıkla kullancak çocugu hergün taşıyacaktım,aracımın bagajı dardı gzelce katlanmalı dar bir bagaja bile sığmalıydı falan,sonuç quinny buzz3+maxi cosi anakucağı aldım 2sene tepe tepe kullandım hala da yepyeni kaldı kaldırdım şimdi 2.ye sapsağlam çıkarıp kullanıcam hayırlısıyla. ben çok memnun kalmıştım kızımda hayalimdeki arazi tipi bebek arabası kavramını kesinlikle karşıladı dağ tepe bayır sarsıntısız gezdik durduk kızımla :anne:ahanda aşağıya koyuyorum bendeki bunlar ,anne tavsiyesidir :spor:
Çok güzel gözüküyor ama baya pahalı ya

Kızlar benim gbi daha bu haftalar da doğumu düşünen var mı ? Doğum korkusu değil de acaba nasıl olcak çok sancı olcak mı normal mi sezaryan mı bir sürü şey var kafamda . Doğum hikayeleri pkumaya başladım hatta o_Otabi pozitif olanları hatta ilk önceliğim normal ama olmazsada çok zorlamam sezaryan yaparım diyorum genel anestezi olurum diye düşünüyodum eper sezaryan olurda ama bu hikayeleri okuduktan sonra spinal sezaryan daha mantıklı gelmeye başladı ilk görmek bizim hakkımız diye düşünmeye başladım :KK51:
Canim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorum

Canim ben dusunmemeye calisiyorum .zaten benim dogum aninda belli olacak ins normal olur hayirlisiyla diyorum .sezeryanda zaten bakacak kimse yok.ondn korkuyorum
Benim de tek korkum sezeryan. Cunku benim de bakacak kimsem yok. Aslinda var ama ben istemiyorum. İnsallah sag salim hayirlisiyla kucagimiza aliriz kimseye muhtac olmadan.

Aynen canım bizimkinin ismi de ogluşum kaldı :)) doruk çok istiyorum ben, eşimin annesi duruk diyor :110: benim duymayacağım şekilde eşimi de fırçaladı Kuran’da geçmiyor ne biçim isim bulmuş diye, çok sinir oldum. Sonra da kuzey koyun demezler mi :işsiz: Karadenizliler o yüzden kuzey istiyorlar, 7. Erkek torun benimki şimdiye kadar biri koysaydı:KK43: Ayy beni deli ediyorlar :63:

Ay canım benimki ilk erkek torun kimse hiçbirşey yakıştıramıyor. Beğenmiyorlar laf söylüyorlar. İnsan beğensede birşey koyacak olsada burnundan geliyor valla. Hiçbirşey demeden gideceksin koyacaksın ismi bu diyeceksin en güzeli.

Kuzey kuranda geçiyor muymuş:işsiz:
Ayy zaten ilk torun olanları bi nebze anlıyorum. Ama şu bilmem kaçıncı toruna bile müdahale etmeleri Yok mu? Benim görümcem de habire arayıp bi isim söylüyor. İsmini koyduk dememize rağmen. Kendinin de 3 çocuğu var üstelik. Ben gönlü kırılmasın diye bişey demiyorum tabi. Bu moddayım:ıslık:
Hiç sorma her şeye karışmasalar olmaz, hepsi ağız birliği etmiş gibi kuzey de kuzey :işsiz: zaten bi faydaları yok, hep bi ara bozsunlar sinir bozsunlar :KK47:

Ay canım benimki ilk erkek torun kimse hiçbirşey yakıştıramıyor. Beğenmiyorlar laf söylüyorlar. İnsan beğensede birşey koyacak olsada burnundan geliyor valla. Hiçbirşey demeden gideceksin koyacaksın ismi bu diyeceksin en güzeli.
Aynen kuzum söylememek lazım, herkesin gönlünü edemezsin. Böyle devam ederlerse Doğum kağıdını vermem babasına, görümcem demez mi nasılsa abim gidicek nüfusa diye :sinirli: Sanki ben eşşek başıyım, o kadar sıkıntı çekiyorum bi zahmet benim de fikrim olsun çocuğumun adında

Canim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.:işsiz:

Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendir:emir_bebek:

Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die:anne:

Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .:KK200::21:

Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dedi:KK57:inatci oluyorlar dedi korktum vazgectim gibi :mad:
Ayy sağol canım yaa çok tedirgin oldum acaba suyumu azaldı acaba sancımı bu diyip duruyorum bugün hareketleride canımı acıtıyor baya aşağıdan vuruyor arada tuvaletim geliyor gibi oluyorum benimde kontrolüm perşembe inşallah bende iyi şeyler duyarım

Bende fazlasıyla düşünüyorum diyebilirim. Benimde önceliğim normal ama durum neyi gösterecek bakalım. Bazen bir an önce geçsin zaman istiyorum bazen de doğum korkusu sariyor böyle iyi diyorum:KK17::KK17:
Bende çok merak ediyorum bu ara çok okumaya badladım yakında rüyamda sürekli doğururum :KK48:

Aynen kuzum söylememek lazım, herkesin gönlünü edemezsin. Böyle devam ederlerse Doğum kağıdını vermem babasına, görümcem demez mi nasılsa abim gidicek nüfusa diye :sinirli: Sanki ben eşşek başıyım, o kadar sıkıntı çekiyorum bi zahmet benim de fikrim olsun çocuğumun adında

Ayy gıcıkkk ona ne oluyorsaa. Sinir oluyorum ben böylelerine ya. Sanki onlar için taşıyıp doğuruyorsun al naparsanız yapın bari. İsme bile çok karışıyorlar doğunca ne olur bilmem valla. Hiç duymadım şöyle bırakın ne istiyorlarsa koysun diyeni, kendi kararı diyeni.

Ben de şu spinalden epiduraldan çok korkuyorum. Yani bele iğne yapacak olmaları ürkütüyor. Sezaryen esnasında uyanık olmak o an ne yaptıklarını düşünmek ürkütüyor.
Ama dediğin gibi bebeğimi o an görmek istiyorum. Zor bi karar.
Ya bende o yüzden genel anestezi plurum diyodum ama doğum hijayelerini okudukça spinalden korkmamaya basladım

Back
X