2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hatta baktim simdi ikea nin int sitesinden. Nerdeyse aynisi var sadece rengi farkli. Esim sallanan besik iatiyor israrla. Kirmak istemiyorum. Yoksa ben de kesin bundan alirdim :)
Evet canım baktım şimdi. Tek fark ölçüleri. Hatta Amazon'da çok farklı seçenekler var. Değişik özelliklerde. Benim baktıklarımda 70*120 falan var.
İkea 60*120
O da dar sanki biraz dönmeye başlayınca.
Benim eşim de park yatakları sevmiyor. :KK45:
Ama sallanması da önemli sanki ya. Her bebek bir değil sonuçta.

İKEA DA VAR BUNLARDAN BENİM OĞLUMUN YATAĞIDA BÖYLE
Can'ım memnun musun sıkıntı yaşadınız mı hiç?

İkeayabaktınmı canım onun mobilya tarzını andırıyor biraz
Baktım Can'ım :))) evet nerdeyse aynısı. Ölçüsü farklı. Bi ara bakmıştım aslında anne yanı olabildiği için. Ama unutmuşum kademeli falan olduğunu.

Benim beşiğim hazır Allah izin verirse doğum yapınca kurdurucam ben belki 2 gün kala falanda kurarım beyaz mobilya asansör sistemi var istersen indirebiliyosun yanlarını... Kıyafet için şifonyer almıştım beyaz oda hazır inş kullanmak nasip olsun yavrularımızla.. Ama park yatak hayranıyım aslında çok rahat kullanışlı oluyor ama eşim heveslenmişti oğlumda diğerlerinde hiç bişey yapamadık diye almıştı mobilyayı... Ama otellerde falan getiriyorlar ya oğlum 8 yaşında hala onları seviyor park yatakları düşünün yani.. Fiyat olarak kullanım olarak mükemmel bence

Evet canım baktım şimdi. Tek fark ölçüleri. Hatta Amazon'da çok farklı seçenekler var. Değişik özelliklerde. Benim baktıklarımda 70*120 falan var.
İkea 60*120

Baktım Can'ım :))) evet nerdeyse aynısı. Ölçüsü farklı. Bi ara bakmıştım aslında anne yanı olabildiği için. Ama unutmuşum kademeli falan olduğunu.
70*120 de olmasi lazimdi yanlis hatirlamiyorsam. 10 cm cok da buyuk bir fark yaratmaz aslinda yaa :)) park yatak ikimiz de istemiyoruz. Esim cok dandik cocugun eli kolu tutmaya baslayinca filelerini yirtar diyor :D ben estetik acidan begenmiyorum. Sallanmasi benim icin fark etmez. Ama esim cocugun nasil bir bebek olacagini bilmiyoruz, sakin bir cocuk olursa sabitleriz, ama sallanma ozelligi de olmali diyor. Ona da hak veriyorum.

kizlar bu tetenozda neydi ya kolum bi agirdir bi agirdi bitirdu kolumu hepden. acaba ayni koldan kanda verdim ondami bu kadar vurdu onu felc etti hepden

Canım bende bugün asi oldum aynı koldan kan da verdim hayatimmm70 in dediği bence de vuran kişi ile ilgili.
Gerçi su anda ağrı yok ama sonra başlar mi bilemem

Ayrıntılı ultrason için ahmet yılmaz’a gidicem demiştim ya hani. Gittim ve hayran kaldım. Benim doktorumdan alamadığım bütün cevapları aldım. Kendi doktorum zaman konusunda sikintiliydi ve hep gecistiriyodu beni. Sordugum sorular cevapsiz kaliyodu. Bide isinamadim bi turlu olmadi yani. Ahmet bey cok anlayışlı ve sabırlı. 1,5 saat falan sürdü ayrıntılı. Ve çok efendi birisi inan göz teması bile yok muayene sırasında hep ekrana bakıyo. Eşim erkek doktor pek istemiyodu ama o da çok beğendi ahmet beyi. Ona randevu aldım şimdi inşallah doğumu onda yapıcam bi aksilik olmazsa:dua: ayrintili yaptirmadiysan tavsiye ederim mutlaka git.

Canım kendi yerimi var hastanedemi kendisi. Fiyat konusunda konuştuğun zaman bilgi verirmisin.

70*120 de olmasi lazimdi yanlis hatirlamiyorsam. 10 cm cok da buyuk bir fark yaratmaz aslinda yaa :)) park yatak ikimiz de istemiyoruz. Esim cok dandik cocugun eli kolu tutmaya baslayinca filelerini yirtar diyor :KK70: ben estetik acidan begenmiyorum. Sallanmasi benim icin fark etmez. Ama esim cocugun nasil bir bebek olacagini bilmiyoruz, sakin bir cocuk olursa sabitleriz, ama sallanma ozelligi de olmali diyor. Ona da hak veriyorum.
Bence de haklı eşin. 70 yok internette Can'ım. Mağazada vardır belki

ama hepde ayno doktor muane olmak lazimmis yoksa dogurtmazmis oyle soyledi insallah sıkınti cikmayacak

Ne demek anlamadım dogurtmazmis. Devlet hastanesi mi dogurtmuyor. Ben murs den numara alırken aynı doktora alıyorum ama asistanı bakıyor sonuçta. Yanı anlamadım ne demek istemiş.

İkea 60*120

cok memnunum 1.5 yaşında 1 yıl daha kullanır kademesini indirdik ama 2. ye yine beşik gerekecek

Kadın doğum uzmanı canım ben baktım netten biraz ama tam bilgi yazmıyor. Sende bak istersen.
Hımm anladım ben perinatolog sandım okadar inceleyince radyologda bakıyor damarlara ama perinatolog la aradaki fark be anlamıyorum... Aslında anlıyorum ama anlamıyorum... Aynı ultrason la bakılıyor ikiside aynı şeylere bakıyor ama doktorum perinatoloğa git dedi kardeşim sen anlamıyonda benden niye okadar para aldırdın ohalde deseydin sen riskin var sen baştan perinatologa git deseydin acaba millet parayla mı oynuyoruz sanıyor

Ayrıntılı ultrason için ahmet yılmaz’a gidicem demiştim ya hani. Gittim ve hayran kaldım. Benim doktorumdan alamadığım bütün cevapları aldım. Kendi doktorum zaman konusunda sikintiliydi ve hep gecistiriyodu beni. Sordugum sorular cevapsiz kaliyodu. Bide isinamadim bi turlu olmadi yani. Ahmet bey cok anlayışlı ve sabırlı. 1,5 saat falan sürdü ayrıntılı. Ve çok efendi birisi inan göz teması bile yok muayene sırasında hep ekrana bakıyo. Eşim erkek doktor pek istemiyodu ama o da çok beğendi ahmet beyi. Ona randevu aldım şimdi inşallah doğumu onda yapıcam bi aksilik olmazsa:dua: ayrintili yaptirmadiysan tavsiye ederim mutlaka git.
Canım en dogrusunu yapmıssın hangisi icine sinerse ahmet yılmazıda cok duydum daha öncede medical parktaydı sanırım natal klinikte faruk dinçsahin var oglumda doktorumduno da cok iyi bi doktor

Ne demek anlamadım dogurtmazmis. Devlet hastanesi mi dogurtmuyor. Ben murs den numara alırken aynı doktora alıyorum ama asistanı bakıyor sonuçta. Yanı anlamadım ne demek istemiş.
Sıkıntılı gebelerde böyle olaylar oluyor canım bende örnekteyin çook duydum ben yaptıramam doğumunu diyeni ekipman falan çok önemli hele bebek için işlem gerekiyorsa mecbur teşkilatlı hastane şart oluyor...

Evet el yapimi daha saglam ama cok daha pahali oluyor malesef. Cocuk odasinada cok fazla masraf yapmak istemiyorum o yuzden set olarak degil parca parca yapmaya calisacam insallah guzel bisey cikar :) Mart'a dogru anca baslarim heralde ben hazirliklara :emir_bebek:
Bence de pahalı ama çok şükür o konuda bi kısıtlama yapmak zorunda değilim imkanım varken içime sinen gibi olsun istedim.. ve dediğiniz gibi gerçekten çok paralar ve yapılmasa da olur bunlar hep benim kendi egomu tatmin etmem için cocuk bişey anlamıcak zaten:)

Eklentiler

• IMG_3442.webp
    IMG_3442.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bende gösterdim bgün sonucumu biraz yüksek çıkmış 100 gramlık olanı yapalım haftaya dedi bnde tmm dedim su böreği falan yemiştim dedim bi kaç rakam oynatr fazla oynaymaz dedi bi sonraki aç karnına ama önden bi diyet falan yapmama gerek yokmuş ama ben yinede biraz dikkat etmeye çalışsam özellikle tatlı konusunda . Bi de ikinci tetenoz aşımı oldum bgün bu arada hemşiremçok iyi hareketleri takip etmeye başla dedi eğer hateketlerinde azalma falan hissedersen hmn gel kalp atışını dinleriz dedi

Back
X