2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnsallah canim saglikla aliriz kucagimiza. Bence nevresim ve korumaliklar cok guzel. Evet biraz daha erkekvari ama olsun hic fark etmez :) ben olsam kullanirdim. Cok ferah ve ic acici.
Eşim çook severek almıştı onun tercihiydi zaten parasını abileri vermişti... Hediye olarak almışlardı İnş bu yavruma güzel güzel uyur içinde Rabbim hepimizi muradına erdirsin inşallah

Ben ektekli gecelik giyiyorum şu klasik tipten eşime çok tuhaf geliyor adam alışkın değil.. Ama çok rahatmış ya lastik değmiyor karnıma gece altta çek derdi yok valla bi deneyin bence
Ben etekli gecelikle tek bacagimi yukari cekemedigim icin hic rahat edemem :D

Ben tatanoz aşısı vurulmak istemiyorum en son geçen şubatta vurulmuşum bende hala koruyordur iğne gerek gerek doktor 5. Dozu tamamlarız dedi ama gerek yok bence ebem doktora sor iyice demişti demekki oda çok gerek görmüyor zaten daha var benim 26 haftanın sonunda randevu bakalım ne olcak ozamana kadar

Arkadaşlar yarın tekrar ayrıntılı ultrasyon var Allah rızası için bebeğime dua edin gününe erişsin tada daha çok gerileme artmasın... Adım Zeynep duaya çook ihtiyacım var inş yarın çoook mutlu gelirim ve güzel haberler veririm... Cuma duanızda bulunmak ümidiyle :KK68:

Arkadaşlar yarın tekrar ayrıntılı ultrasyon var Allah rızası için bebeğime dua edin gününe erişsin tada daha çok gerileme artmasın... Adım Zeynep duaya çook ihtiyacım var inş yarın çoook mutlu gelirim ve güzel haberler veririm... Cuma duanızda bulunmak ümidiyle :KK68:
Güzel haberlerle gel canm benim..dualarımız sen ve bebisle:)

Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.
Yan olanı çok güzelmiş canım ben de bakıyorum hep küçük geliyor gözüme bu geniş gibi duruyor hangi adres linki var mi canım

Güzel haberlerle geleceksin inşallah :dua:
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütürüz inşallah :KK200:

Allah'ın izniyle bebeğin gerilememis hatta ilerlemiş olsun sonrasında hep guzel olsun canım gonlunu ferah tut

inşallah sorun çıkmaz, rabbim yardımcınız olsun

Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim. Beşik falan satan. Bir model gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizlere de danışayım dedim. Aslında aradığım tüm özelliklere sahip nerdeyse. 70*110 ölçüleri. Anne yanı olabiliyor. Kademeli. Alt kata alabiliyorsun. Sallanıyor. Yatak uyku seti cibinlik vs 1000 tl.
Resmini de atayım buraya. Nasıl sizce? İçimde kalacak süslü bir şey almayıp park yatak alırsam :KK23:
Tek sıkıntı ilerde saklama sorunu. Oval olduğu için sıra sıra parçalar halinde saklanmaz
Aa canm çok güzel ablam da cok begendi:)nerden baktın canm fiyatı ne kadar?

Canım kartal ticaret meslek lisesinin bir üst sokağında
kanz bebenin oldugu sirada alt tarafında a101 var biraz ilerisinde çağrı market. Karşısında zeytinlik çay bahçesi
Sahil ile e-5 i birleştiren bir yol var çanakkale cad diye geçer o yol ile rahat ulaşım sağlayabilirsin yol üzerinde kıyı pastanesinin karşısındaki sokaktan giriyorsun.

Umarım anlatabildim
Biliyorum orayı ben eskiden oralarda otururdum.. kolay bulurum çok çok teşekkür ederim

Can'ım medigold da renkli ultrason var mı şu 4D mi ne diyorlar? Bilgin var mı?
Ayrıntılı da yüzünü göremedik tam. Çok da gelişmiş değildi cihaz sanki. Merak ediyorum orda da uygun olur.
Zenderu canım ben de medigolda gidiyordum geçen içime kurt düştü hareket hissedemedim diye okul çıkışı gittim on kişi sıra vardı doktor ameliyata girdi bekleyemedim hemen yakınında eski yeri olan istanbulum tip merkezi var oraya gittim 2 doktor var kadında on kişiye yakın sıra vardı erkek doktor şerif bey boştu ve muayenesi şaka gibi 30 tl idi doktor sıkılmış yarım saat ayrıntılı gibi muayene etti muhabbet ettik bildiğin kızımın herşeyini tek tek gösterdi cinsiyeti bildiğim halde bak küçük dudakları dedi oha dedim çok utandım hatta :) ben çok begendim doktoru sıra sorunu da yok 30 tl ne ki ben sıkıldıkça giderim buna dedim kendi doktoruma ayda bir gidiyorum medigold da 50 tl idi 65 tl olmuş bu arada. Bu istanbulum tip merkezinde daha çok tercih ediliyor diye kadın doktor 40 olmuş erkek garibim 30 tl . Daha iyi bence tabi.

Zenderu canım ben de medigolda gidiyordum geçen içime kurt düştü hareket hissedemedim diye okul çıkışı gittim on kişi sıra vardı doktor ameliyata girdi bekleyemedim hemen yakınında eski yeri olan istanbulum tip merkezi var oraya gittim 2 doktor var kadında on kişiye yakın sıra vardı erkek doktor şerif bey boştu ve muayenesi şaka gibi 30 tl idi doktor sıkılmış yarım saat ayrıntılı gibi muayene etti muhabbet ettik bildiğin kızımın herşeyini tek tek gösterdi cinsiyeti bildiğim halde bak küçük dudakları dedi oha dedim çok utandım hatta :) ben çok begendim doktoru sıra sorunu da yok 30 tl ne ki ben sıkıldıkça giderim buna dedim kendi doktoruma ayda bir gidiyorum medigold da 50 tl idi 65 tl olmuş bu arada. Bu istanbulum tip merkezinde daha çok tercih ediliyor diye kadın doktor 40 olmuş erkek garibim 30 tl . Daha iyi bence tabi.
Canım heralde buralarda oturuyorsun bende İstanbul'un sercin hanıma gidiyorum dediğin gibi şerif bey bomboş hatta 15 TL'ye düşünmüşler sitede duymuştum muayeneyi :KK76:ama ben sercin hanımı tercih ediyorum bayan istediğim icin :anneadayı:

Rabbim korktuguna ugratmasin inşallah. Güzel haberlerle dönersin mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine.

Benim kan vermem 11 buçukta bitti yanımda yarım dilim peynir ekmek ve kefir vardı onları yedim içtim...bence şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırmayın...doktorum dahiliye uzmanını aradı görüştü geçen de birinin 400küsür çıkmış ve çok dengesiz ölçümler parmaktan almışlar ben bunun nesine güveneyim falan dedi...tekrarlayabiliriz ama yazık sana da bebeğe de şimdilik diyet ve yürüyüşe devam dedi keşke orda hastanede yaptırsaymışım diyorum

Canım sofiarya sağlık ocağında kan tahlillerinin beklediğini söylediğinden beri şüpheli yaklaşıyorum sağlık ocağı testlerine. Ama yinede rutin kan tahlillerimi yaptir iyorum. Devlet hastanesine gittiğimde de tekrarını istiyorum saolsunlar yapıyorlar onlarda.
Şeker yüklemesinide hastanede yaptırılan canım.

Evet canım ordayım. Dükkanın adını biliyor musun? Kardeşim götürmüştü. Ben minibüse falan binmek istemedim. Fırsat olursa oraya da bakarım gitmeden.
Canım o zaman kardeşim seni saraylar cad üzerinden gidecek cinar cad.sine girecek. sol tarafda kaliyor adini hatirlamiyorim Orası tek yön park yok o yuzden guzel havada yuruyerek hem dukkanlara bakabilirsin hemde orayı bulabilirsin.
Uzun süredir gitmedim yanındaki dukkanlarinda hatırlamıyorum. Eskiden o sokakta civil vardı oraya giderken görmüştük esimle

Canım ilk duyduğumdan beri dualarındasın zeynepserkan diye dua ediyordum :KK16: weryew in hayırlı haberlerini aldım sıra sende canım yarın güzel haberlerinle burayı senlendir canım.
Allah ım tüm hamilelere sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evladı ile sinamasin
Bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin4

Back
X