2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben ektekli gecelik giyiyorum şu klasik tipten eşime çok tuhaf geliyor adam alışkın değil.. Ama çok rahatmış ya lastik değmiyor karnıma gece altta çek derdi yok valla bi deneyin bence
ya ben etekli gecelik giysem, sabaha kadar başıma geçer :skandal:deli yatıyorum da biraz:KK45:

burda birisini uyarmıştı hemşiresi tetenoz asısından sonra ağrı kesici içme diye sizce içeyim mi ?

Canım bu konuda benim bilgim yok ama genişlerde ateş olursa ağrı kesici ateş düşürücü verebiliyoruz. Bende dün asi oldum sabah hafif ağrı başladı ama dayanılmayacak gibi değil. Erken olsaydı sağlık ocağından hemşiremi arayıp sorardım.

C Chivas Regal canim şimdi hemşiremi aradım agrım var dedim
Önce buz uygula dedi eğer dayanılmayacak gibiyse parol veya minoset içebilirsin dedi.

Kızlar ben şoklardayım, 18. haftada kız denmişti, artık %100 erkek olduğunu öğrendim bugün :) :) :)
Elimde bir sürü pembe kıyafet, avent biberon falan kaldı, erkek denip kız çıkan varsa değiş tokuş yapabiliriz :)

skandal walla :skandal:senin yazini okuyunca ben de bi korktum. ben esya almadim henuz ama psikolojimi hazirladim, ama saglikli olsun da kiz erkek hic farketmez. sen de takas yapamasan da cok pembiş degillerse oglunda da kullanirsin belki

kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..

canim ben tayt giyiyorum. simdilik normal penye taytim likrali oldugu ve dusuk bel oldugu icin sorun cikarmiyor, gobegimin altinda kaliyor. eger ilerde dar gelirse penye hamile tayti alirim zaten cok pahali seyler degil max 20-30 tl'ye cok guzel penye taytlar var. bi dene istersen

Selam hanimlar seker yuklemesinyaptiran arkadaslarim aydinlatabilirmi beni acaba sabah ac karnina gidip kan.vericez sonra ne olucak haftaya carsamba gunu benimde olucak birde diyet listesi verdiler bunlarinuygula gel diye kizimda boyle diyet falan vermemislerdi gerci nasil yapiliyordu unuttum :(

Evet kizlar bende sali gunu yaptircam seker testi.acmi gidicem tokmu bilmiyorum.oncesinde yenmesi yada yenmemesi gereken bisey var mi?yaptiranlar yazabilir mi lutfen?diyet listesi herkese veriliyor mu?bana niye vermedilerki.en son 16gun once gitmistim doktora.oda bisey demedi.aramakta istemiyorum hic sevmiyorum telefonla doktoru aramayi.

Evet kizlar bende sali gunu yaptircam seker testi.acmi gidicem tokmu bilmiyorum.oncesinde yenmesi yada yenmemesi gereken bisey var mi?yaptiranlar yazabilir mi lutfen?diyet listesi herkese veriliyor mu?bana niye vermedilerki.en son 16gun once gitmistim doktora.oda bisey demedi.aramakta istemiyorum hic sevmiyorum telefonla doktoru aramayi.
Evet aynı soruları n cevaplarını bende merak ediyorum

Kızlar bana şeker yüklemesi yapılmadı açlık ve tokluğa bakıldı ben dün akşam 9dan sonra bişey yemedim drum bişey demedi kendim yemedim sabAh 9da aç karnına kan verdim dr kahvaltı yapmamı söyledi kahvaltıdan 1saat sonra yine kan verdim ama dediğim gibi benimki şeker yüklemesi değil normal açlık tokluk bakıldı

Benim doktorum test oncesi 3 gün tatlı yeme günde 2_3 meyve yiyebilirsin dedi gecede en gec 12 de yemegi bitirmemi istedi aç olacağım birde

Bana 75gr lık şeker yüklemesi yapıldı ama kimse bişey demedi akşam 10dan itibaren falan bişey yemedim sabah açlık bakıldı şekerli sudan sonra 1.saat ve 2.saat bakıldı

Ayşem bebeden almıştım oğluma nasip olmadı şimdi kızım olucak İnş içimi değişsemmi acaba kıza uyarmıki.... Sağlıklı doğsunda kucağımda yatırırım yavrucuğumu
İnsallah canim saglikla aliriz kucagimiza. Bence nevresim ve korumaliklar cok guzel. Evet biraz daha erkekvari ama olsun hic fark etmez :) ben olsam kullanirdim. Cok ferah ve ic acici.

Ben ac gittim canim. Hatta yuklemeden 2 saat sonrasinin sekerine de baktiklari icin ve hepsinin arasina birer saat koyduklari icin yaklasik 4 saat ac durdum. En son artik elim ayagim titriyordu kahvalti yaparken :) ac tok fark etmez diyor bir kesim. Ama bence ac gitmen ve sekeri yukledikten sonraki bir saat sonra alacaklari kan da ac olman daha dogru sonuclar verecektir. Sonucta yedigimiz bir cok sey dogal olarak seker iceriyor. Ama ben acliga asla dayanamam diyorsan yesillik tarzi, hic seker -karbonhidrat icermeyen hafif seyler yiyebilirsin.

Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim. Beşik falan satan. Bir model gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizlere de danışayım dedim. Aslında aradığım tüm özelliklere sahip nerdeyse. 70*110 ölçüleri. Anne yanı olabiliyor. Kademeli. Alt kata alabiliyorsun. Sallanıyor. Yatak uyku seti cibinlik vs 1000 tl.
Resmini de atayım buraya. Nasıl sizce? İçimde kalacak süslü bir şey almayıp park yatak alırsam :KK23:
Tek sıkıntı ilerde saklama sorunu. Oval olduğu için sıra sıra parçalar halinde saklanmaz

Eklentiler

• IMG_3892.webp
    IMG_3892.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 75
Saolun kizlar hepinize cok tskler.ac giderim ozaman bende.zaten cok yiyen Bir tip degilim.insallah herkes guzel sonuclar alir.buarada karacada besik ici korumalikli nevresim takimlari gordum 250tlye inmis.400 tl olanlarda vardi ama 250 olanlarda harikaydi.dusunenlere fikir olsun canlar.

Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim. Beşik falan satan. Bir model gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizlere de danışayım dedim. Aslında aradığım tüm özelliklere sahip nerdeyse. 70*110 ölçüleri. Anne yanı olabiliyor. Kademeli. Alt kata alabiliyorsun. Sallanıyor. Yatak uyku seti cibinlik vs 1000 tl.
Resmini de atayım buraya. Nasıl sizce? İçimde kalacak süslü bir şey almayıp park yatak alırsam :KK23:
Tek sıkıntı ilerde saklama sorunu. Oval olduğu için sıra sıra parçalar halinde saklanmaz
Cok begendim ben.fiyatinada inanamadim.hangi sehirdesin arkadasim?acaba siparis verirken o oval kisimlari duz yapabilirler mi?katlanma acisindan seninde dedigin gibi.ozaman tadindan yenmez:))

Son düzenleme:
Back
X