- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #6.681
seelammm teyzoşlaaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk oglumda cok rahattım bu farklı baya
sagol canım inşallah hepimiz sağlıklıca alalım kucağımızaKontrolu olan arkadaslar hayirli haberlerle gelsinler i salh. cnsuu canim gozun aydin olsun darisi topikteki bizlere i salh minnak buyumus rabbim saglikla kucagina aldirsin

Maşallah subhanallah sana
Sagolasin canım hepimiz inşallah hep iyi haberlerle dönelim kontrollerdenAnladım canım hadi hayırlı haberler inşallah :)
evet renklide çıkıntı belli erkek gibi dedi zaten doktor sağlıklı olsunlar da erkek kız fark etmez :)Maşallah subhanallah sanaay ama renklide erkek gibi duruyo gercekten benim oğlumda böyle erken belli olmustu sağlıkla kucagına al inşallah hepimiz kavusalım sağlıkla hayırlısıyla
Can'ım ben de bugün sağlık ocağından sonuçları aldım. Benim de d vitamini 8 çıkmış.Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
![]()
Maşallah yaaaa. Ya ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından. Renkli de üst tarafta uzun olan şey burnumu
ne kadar belirgin çıkmış yaMaşallah yaaaa. Ya ben hiç anlamıyorum bu ultrason fotolarından. Renkli de üst tarafta uzun olan şey burnumune kadar belirgin çıkmış ya

ay maşallaaaah ne kadar güzel
Ama yok yaaa burnu değildir herhalde o kadar inçe uzun görünür mü ki böyle. Şaşırdım ben de. Ama yüzü orasıay burnu değildir inşallah eşimde senin gibi burnu sana benziyor dedi hemen benim burun biraz ince uzun
![]()
kolu olabilir. burnunun o kadar belli olması bence de imkansızAma yok yaaa burnu değildir herhalde o kadar inçe uzun görünür mü ki böyle. Şaşırdım ben de. Ama yüzü orası
Evet evet kolu okolu olabilir. burnunun o kadar belli olması bence de imkansız
Maşallah.
BENim de 5 küsur canım devit kullanıyorum.Kızlar d vitaminim gittikçe düşüyor. 15 gün önce 8 lerdeydi şuan 5.6sağlık ocağı dru da bisey diyemiyor. Haftaya dr a gidicem. Bakalım ne dicek
![]()
Ay maşallah gerçekten heryeri belli Allah korusun :)kolu olabilir. burnunun o kadar belli olması bence de imkansız
Teşekkür ederim canım çok sağol çok şükür iyiyiz.Geçmiş olsun canım çok üzüldüm çok şükür iyisiniz
İlk ve son oldu benim için çok şükür geçti iyiyiz. Çok teşekkür ederim canım.iyi olmana cok sevindim. ete karsi beninde tiksintim olmaya basladi gecen mangal yaptilar kokusu bile beni kotu etmeye yetti
bebegin iyi olmasi cok iyi Insallah hep iyi kalirkar