- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #7.521
Ben yiyiorum ya inşallah o tez doğru değildir. Hastalıktan koruyor çünkü :-(Kızlar Nar yiyomusunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yiyiorum ya inşallah o tez doğru değildir. Hastalıktan koruyor çünkü :-(Kızlar Nar yiyomusunuz?
Biraz araştırdım benimde canım sıkıldı çok severim çünkü ama çok korktumBen yiyiorum ya inşallah o tez doğru değildir. Hastalıktan koruyor çünkü :-(
evet cnm niye kiKızlar Nar yiyomusunuz?
Ne diyorki canım ben okumamıştımBiraz araştırdım benimde canım sıkıldı çok severim çünkü ama çok korktum
ne guzel erkek bebisler erken.belli oluyor) kac kisi oldu ogrendik hepsi erkekBen de erkek bebek bekliyorum diyerek tezini dogruluyorum
evet cnm niye ki
Biraz araştırdım rahim kaslarını gevşetiyor düşük felan sebep olabiliyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum bana kalsa hergün yerim o sebeple size sordumNe diyorki canım ben okumamıştım
Ay nar da ne varmis ki ben de cok yiyorum hatta nerdeyse her gun yerim. Narın hikayesi ney?Ben yiyiorum ya inşallah o tez doğru değildir. Hastalıktan koruyor çünkü :-(
Erkeğe benziyor dedi ama bence kesin erkek çünkü ben hamileliğimin ilk günlerinde kucağıma erkek esmer bir bebek verdiklerini görmustumne guzel erkek bebisler erken.belli oluyor) kac kisi oldu ogrendik hepsi erkek
Ona bakarsan her yediğinde bir miktar vardor kötü bir özellik bence abartilmadigi sürece kararında yemek faydalıdır ki narin faydaları say say bitmiyorBiraz araştırdım rahim kaslarını gevşetiyor düşük felan sebep olabiliyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum bana kalsa hergün yerim o sebeple size sordum
Ay deme kız deyip erkek cıkan cok var ama tam terside oluyo bakalım sabretcez artıkBenim kızada fazla güvenmeyin dr um bu konuda mimli kız dediği çok bebek erkek çıkmış :) :)
Arkadaşla bana doktorum yememem gereken şeyleri söylemişti ve bir brosur gibi bir kağıt vermişti orada yemememiz gereken şeyler yaziyodu,aklımda kalanlar ananas, adaçayı, maydanoz,cay, kahve v.s... nar varmiydi bilmiyorum.. kağıt yanımda değil ulaşınca bakarım..ama takildiginiz yiyecekleri doktora sorun bence,tereddüt varsa da tadımlık yiyin.. ben öyle yapıyorum..Biraz araştırdım rahim kaslarını gevşetiyor düşük felan sebep olabiliyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum bana kalsa hergün yerim o sebeple size sordum
Ay inşallah canım bakalım zaten gittiğimde görünmüyor derse kesin kız dicemtoist canim ben de kizimi 19da ogrenmistim.erkek bebekler kendini erken gosteriyo apacik ortadaydi bacaklari acmisdi) insallah gonlundeki olyr
Arkadaş rahim kaşlarını gevşetiyor diye okumuş ben de batıl olarak çocuk lekeli doğar diye duymuştum ama çok saçma geldiği için yiyordum valla. Ama rahim kaşlarını gevşetmesi doğruysa dikkat etmek gerek. Gerçi maydanoz da yemeyin diyorlar ya bir Prof demiş ki o etkiyi göstermesi için bir kasa yemeniz gerekliAy nar da ne varmis ki ben de cok yiyorum hatta nerdeyse her gun yerim. Narın hikayesi ney?
Senin de baya düşükmüş Can'ım. Ben tesettürlüyüm. Ona bağlıyorum biraz. Genelde tesettürlü bayanlar da böyle düşük oluyormuş.1 kasımda canım 10 gün var daha :-( ama kızımda 17 de öğrenmiştim pek umutlu değilim. Ay maşallah darısı başıma ya
Evet tanıdığımda vardı canım kendiliğinden kayboldu hamilelikte
Aaa nasıl belli güzel maşallah gözünaydın canım
Ben ben ben. Benim 5 küsur çıkmış gümde 20 damla alıyorum canım senin de günlük 15 Tir. 3 günlük değil de uzun bir süre sanırım kullanacağız.
. Hindistan cevizi yapı gerçekten cildi yumuşatıyor , ben bi dönem boya ile yanan saçıma bile uygulamıştım faydasını çok gördümBende hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Catlamaya cok meyilli bir cildim var. Zaten halihazirda ergenlikten kalma bir ton çatlak var. İnsallah hamilelikte daha fazla cikmaz.
Kıllanma yapabilir mantığımca ama ben şöyle düşünüyorum tüylerimden kurtulmak daha kolay ve ucuz maalesef çatlaklar öyle değil lazer tedavi seansları bir dünya paraBadem yağı kıllandırmaz mı acaba ?
Hindistan cevizi yağı en Pahalı kremlerden bile daha etkili herkese tavsiye ederim sonra bana dua edersiniz:). Hindistan cevizi yapı gerçekten cildi yumuşatıyor , ben bi dönem boya ile yanan saçıma bile uygulamıştım faydasını çok gördümBenimde geçen seneden kilo alıp verme kaynaklı bacak çatlağım var ama bunu zayıflayınca farkettiğimden kremler işe yaramadı ufak iki bölgede çok kurcalamıyorum . Göbeğim meyilli diyebiliyorum aynen senin gibi , önlem almak lazım