- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #7.841
iyi aksamlar kizlar.benim gibi kuyruk sokumu agrisi ceken var mi? ilk gebeligimdede olmusdu ama 2.3gun icinde gecmisdi.kac gun oldu gecmek bilmiyor.rahim buyudugu icin galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım, kuyruk sokumu ya da sağ kalçama bıçak gibi batmalar oluyor benim deiyi aksamlar kizlar.benim gibi kuyruk sokumu agrisi ceken var mi? ilk gebeligimdede olmusdu ama 2.3gun icinde gecmisdi.kac gun oldu gecmek bilmiyor.rahim buyudugu icin galiba
benimde aynen oyle ve ustelik sag kasigimda agriyor.doktoruma soyledim magnezyum ic dedi ama o da henuz fayda etmiyor.İyi akşamlar canım, kuyruk sokumu ya da sağ kalçama bıçak gibi batmalar oluyor benim deve şiddetli baş agrısı, enseden başlıyor ve tüm başımı uyuşturuyor
16 haftadan sonra kalsiyuma başlarız dedi benim doktor da, şimdilik vinelac diye bi multivitamin kullanıyorum sadece ve günde bir bardak süt ancak içebiliyorum, daha coooook haftalarımız var nasıl geçicek bilmembenimde aynen oyle ve ustelik sag kasigimda agriyor.doktoruma soyledim magnezyum ic dedi ama o da henuz fayda etmiyor.
simdiden boyleysek ilerde nasil oluruz acaba :) olsun saglikla gelsinlerde.16 haftadan sonra kalsiyuma başlarız dedi benim doktor da, şimdilik vinelac diye bi multivitamin kullanıyorum sadece ve günde bir bardak süt ancak içebiliyorum, daha coooook haftalarımız var nasıl geçicek bilmem
Bence kızEki Görüntüle 2059263 Yorum yapabilecek olan var mı ? Cinsiyetten anlayabilen
Bence erkekTahmin edebilen arkadaslar bizede yorum yazarmisiniz![]()
İnşallah sağlıkla gelsinler tabii :)) ben de giyiyorum hamile pantolonu ve elbisesi, göbeğim çok yukarıda ve sivri erkek mi acabasimdiden boyleysek ilerde nasil oluruz acaba :) olsun saglikla gelsinlerde.
Hiç bile ben hala göbekten yapıyorum. 5 aya kadar sıkıntı yok diyorlar. Sonra kol yada bacak düşünüyorumKızlar her gün clexane vurduruyorum 0.4 lük Sağlık ocağı veya hastaneye Bugün evden hiç çıkasım gelmedi Kendim denedim yine beceremedim kendime kıza kıza Neyse hastaneye gittim enjeksiyondaki adama bana şunu yapmayı öğretin dedim Göbeğimi açtım ve adamın yönlendirmesi sonucu başardım yapmayı Ama sonra adam bana sen gebe misin dedi Evet deyince neden baştan söylemedin göbekten olmaz ya koldan ya bacaktan yap dedi ve gitti İyi de bugüne kadar doktoru hemşiresi kimse böyle bir şey söylememişti
Vinelac nerden buldun artık üretimi yok diye biliyordum. Ben 4 kez int ten aldım onuda bulmak zor olduğu için ilacımı değiştirdim. Sen nerden alıyorsun16 haftadan sonra kalsiyuma başlarız dedi benim doktor da, şimdilik vinelac diye bi multivitamin kullanıyorum sadece ve günde bir bardak süt ancak içebiliyorum, daha coooook haftalarımız var nasıl geçicek bilmem
gercekden farklilik oluyor.erkek bebisde sivri oluyor kizda yayvan.2kilo aldim hepsi gobusde)İnşallah sağlıkla gelsinler tabii :)) ben de giyiyorum hamile pantolonu ve elbisesi, göbeğim çok yukarıda ve sivri erkek mi acaba![]()
Vinelac nerden buldun artık üretimi yok diye biliyordum. Ben 4 kez int ten aldım onuda bulmak zor olduğu için ilacımı değiştirdim. Sen nerden alıyorsun16 haftadan sonra kalsiyuma başlarız dedi benim doktor da, şimdilik vinelac diye bi multivitamin kullanıyorum sadece ve günde bir bardak süt ancak içebiliyorum, daha coooook haftalarımız var nasıl geçicek bilmem
Tatlım ben tam anlayamadım kıza benzettim ama erkek de olabilir kararsız kaldım :)Eki Görüntüle 2059291 Kızlar uzun sredir yzmıyorum bende bu benim minnağın geçen haftaki fotosu bi kaç sayfa okudum ama benim ultrason fotoğrafı kadar net çıkan görmedim pek . İkli test sonucumu da bgün gösterdim doktora çok şükür risk çok az çıktı artık 3 hfta sonra da cinsiyet öğrenirim siZce kıza mı benziyo erkeğe mi![]()
Hiç anlaşılmıyor tatlım burdaKizlar bu melek de benim minnakim goruntu kalitesi cok iyi degil ama cinsiyet tahmini yapabilen arkadaslar bir yorum yapabilirmi acaba?

Bana kız gibi geldiEki Görüntüle 2059291 Kızlar uzun sredir yzmıyorum bende bu benim minnağın geçen haftaki fotosu bi kaç sayfa okudum ama benim ultrason fotoğrafı kadar net çıkan görmedim pek . İkli test sonucumu da bgün gösterdim doktora çok şükür risk çok az çıktı artık 3 hfta sonra da cinsiyet öğrenirim siZce kıza mı benziyo erkeğe mi![]()
Canım bende vinalac kullanıyorum eczanede yoktu 1 saate getirtti. Ama 2 tane kaldı bitince duosvite baslıcam onla değiştiricek ilacı. Bu ekstra omega3 içeriyormuşVinalac
Vinelac nerden buldun artık üretimi yok diye biliyordum. Ben 4 kez int ten aldım onuda bulmak zor olduğu için ilacımı değiştirdim. Sen nerden alıyorsun