Kendi tecrubeme Gore Balik yagi gibi seffaf kapali kapsullu ilaclarda mutlaka jelatin oluyor. Icerigi ingilizceyse bovine gelatin diyorsa dana, porc yada porcine gelatine diyorsa domuz. Cok dindar bir arkadasimlan benim ikimizinde bebegi olmuyordu. Butun bu d vitaminlerini Balik yaglarini aldik. Bile bile. Ilac olunca ve piyasada cok aradik bulunamayinca ve keyif degil saglik icin diyerek kendimizi bunun sorun olnayacagina inandirdik. Simdi Balik yagini buldu esim ama d vitamininin domuz kapsulsuzunu bulamadik. Simdi Kullanamiyorum icime sinniyor. Ama degerlerini duserse alirim sanirim. Zor bir karar.
Bende de ayni kitabin ingilizcesi var, ablam turkiyede hamile.o soruyordu. Nereden aldiniz? Ben cok severek okuyorum.
ben 3 litre icmek gerekiyor diye biliyorum. Idrarinizin beyaz ve neredeyse tamamen renksiz olmasi gerekiyor gun icinde.
benden tekrar istediler daha hic baslamadan. Sanirim bizimkiler uclu test yapiyor
Made suyu ve meyve suyu benim midemi bulandiriyor. En iyisi gelen ayran ve normal su . Bir de Kakaolu sicak sut ( naz yaparsam, esim yaparsa o da cunku ben tembelim)
D vitamininin gunluk yediklerimizden karsilamak icin bir tankere yakin sut icmek gerekiyormus :) ayni sekilde her gun duzgun bakliyat sebze be et yemedigim icin mecburen vitamin aliyorum.
bir at once gectim ama bol geliyor sanirim. Bu hafta siyah sports taytla gidip geliyorum ise :)
Ben Kakao yaginie eritip, hindistan yagini, zeytinyag yagi, badem yagi ve Bal mumunu ve bazi lavanta yagi gibi parfum yagini karistirip, sonra mikserle cirpip kendi kremimi yapiyorum. Kocamin egzamasi var benden once o bitiriyo
doymuyorum. Sanirim 4 kilo aldim. 61 ciktim bu Sabah. Boyum 1.58. baldirlarim iki baldir kalinliginda. Bana kilo demeyin moralim cok bozuluyor