2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
biliyorum zor ama sakin olmaya çalış.devam ederse doktoruna gidersin.büyük ihtimalle protestan veya iğne verir ( adini tam hatırlamıyorum iğnenin ama depo diye geçiyor) dinlen.başkada yapacak birşey yok diyorlar doktorlar. benim 3.ayda 4.aya kadar ara ara oldu.içini ferah tut birçok baya da oluyo malesef bu durum
Çok sağol canım

Kızlar nasılsınız? Size danışmak istediğim bir şey var. Benim daha önce tsh değerim 0.22 ye kadar düşmüştü. Endokrine göründüm ve takibe aldılar. İlaç kullanmaya gerek Yok bu haftalarda düşmesi normal dediler.
Geçen gün sağlık ocağında testi tekrarladı dr. 1.38 e yükselmiş. Referans değerleri içinde yani.
Yarın endokrinolojiye randevum var. Gitmeme gerek var mı acaba bir daha??

Kızlar nasılsınız? Size danışmak istediğim bir şey var. Benim daha önce tsh değerim 0.22 ye kadar düşmüştü. Endokrine göründüm ve takibe aldılar. İlaç kullanmaya gerek Yok bu haftalarda düşmesi normal dediler.
Geçen gün sağlık ocağında testi tekrarladı dr. 1.38 e yükselmiş. Referans değerleri içinde yani.
Değerin çok iyi randevun var nasıl olsa git bir görün yinede ben olsam giderdim

Arkadaşlar benim iştahım hiç artmadı hala zorla yiyorum bulantım falan da yok enerjim de gittikçe düşüyor sırt ağrısı fena elim öyle hiç yerimden kalkacak halim Yok resmen başka böyle olan var mı?

Değerin çok iyi randevun var nasıl olsa git bir görün yinede ben olsam giderdim
Evet randevum var Can'ım. O yönden iyi. Ama boşuna muayene ücreti ödeyeceğim bir de mecbur eşim de gelecek özel dersi de var o saatte:)
Bu gidiş bize 300 tl ye mal olacak yani. O yüzden kararsız kaldım aslında.

Arkadaşlar benim iştahım hiç artmadı hala zorla yiyorum bulantım falan da yok enerjim de gittikçe düşüyor sırt ağrısı fena elim öyle hiç yerimden kalkacak halim Yok resmen başka böyle olan var mı?
Can'ım kendini zorla. Ben de birçok şeyi zorla yiyorum. Tabi iştahsızlıktan değil :)) sevmediğim seyler olduğundan.
Vitamin falan alıyor musun bari? Böyle giderse daha kötü olursun serum takmak zorunda kalırlar. Bebiş bi şekilde beslenir de olan sana olur.

Evet randevum var Can'ım. O yönden iyi. Ama boşuna muayene ücreti ödeyeceğim bir de mecbur eşim de gelecek özel dersi de var o saatte:)
Bu gidiş bize 300 tl ye mal olacak yani. O yüzden kararsız kaldım aslında.
Değerin 2.5 altında olması gerekli zaten sen bilirsin bidaha aya gidersin olmadı değerlerine baktirip ben mesela ilaç kullanıyorum benimde 4.50 çıkmıştı en son ilaca başladım diğer gebeligimde de vardı doğumdan sonra normale donuyo

Canım bende aynı senin gibiydi. Daha sonra yükseldi ve ben gitmedim herşey normaldi. Gitmene gerek yok dedi drum. Sen bilirsin ama zaten düşükken bile ilaca gerek yok demiş. Şimdi değerlerin normale dönmüş gitmene gerek yok bence.

Değerin 2.5 altında olması gerekli zaten sen bilirsin bidaha aya gidersin olmadı değerlerine baktirip ben mesela ilaç kullanıyorum benimde 4.50 çıkmıştı en son ilaca başladım diğer gebeligimde de vardı doğumdan sonra normale donuyo
Geçmiş olsun Can'ım sana da. Bir süre sonra bir daha yaptırırım. Duruma göre hareket ederim artık.
Canım bende aynı senin gibiydi. Daha sonra yükseldi ve ben gitmedim herşey normaldi. Gitmene gerek yok dedi drum. Sen bilirsin ama zaten düşükken bile ilaca gerek yok demiş. Şimdi değerlerin normale dönmüş gitmene gerek yok bence.
Doktorunun söylediği rahatlattı Can'ım beni. Çok sağol. İyisi mi ben de gitmeyeyim boşuna :)

Kızlar benim az önce kahverengi şeklinde lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım, takip edelim dedi. 19. Haftamdayım. Kanaması olan arkadaşlar sizin ne kadar sürdü kanamanız?
Doktorunla konusmussun artip artmayacagina bak tabiki. Ama ben yerinde olsam icim rahat etmez bi acile gidip kanama alani var mi yokmu varsa bebekle ilgilimi degilmi gorup icimi rahatlatmak isterdim acikcasi :). Ama icini gonlunu ferah tut. Kipkirmizi kanamalarimiz oldu gecti cok sukur. Bu hafta sira sende demekki oyle dusun herkes atlatiyo insallah tekrar olmaz.

Kızlar ben bebek mebek hissetmiyorum kafayı yicem tık yok
Bendede yokk ben artik 21e kdr takmicam ya
Yorumlarına baktım. Nasıl duymadım bugüne kadar. Yıllardır çıkar bende. Sorayim doktora.
Teşekkür ederim cnm
Valla adini tesaduf gordum konu sahibiymissin sonra aa ne zmndir girmiyo yaziyim dedim. Ve vesile oldu resmen. Insallah rabbim acil sifani verir.

bende ayni durumdayim cnm hic kalkasm yok yerimden ustelik kiloda almadim hala eksilerdeyim

Bende öyleyim. Hatta çok umutsuuzm hep böyle olacak diye. Birde benim bulantimda bitmedi. Istah zaten sıfır. Kilo alımı başladığım kilodayım. 3 kilo vermiştim onu geri aldım sadece. Hepsini geçtim halsizim enerjim yok. Azcık bir isim olsa dışarda kendimi eve zor atıyorum. Tüm gün yorgulugum geçmiyor. Ilkhamileligimde böyle değildim. Sabah avm ye gider akşam dönerdim. Şimdi adımımı atmıyorum avm lere.

Back
X