Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay kızlar hic kabızlık sorunu yaşamamıştım uzun zamandır. Dünden beri var bu sorun. Aksamdan beri karnım mı kasığım mı agriyor diye düşünüp duruyorum. Hala wc çıkamadım hala karın ağrısı var ince ince. Belime de vuruyor. Bunlar wc ye çıkamadığım icin midir. Kabızlık sorunu yasayan arkadaşlarım bi bilgilendirebilir mi ?🙁
Canım benim başlarda oldu demir ilacından dolayı. Ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım ağlıyordum artık kanama olmuştu zorlanmaktan. Doktorum duphalac verdi şurup. 1 ölçü içmemle rahatlattı. Zaten tamamen doğal içeriği hamilelere uygun. Bu arada kayısı, erik vs her şeyi denemiştim hiçbiri fayda etmedi.

Günaydın anneler♥️ dün detaylı ultrasonumuz vardı bebeğimin yüzünü ilk kez gördüm ve öyle aglamisim ki herşey güzeldi herşeyiyle sağlıklı çok şükür umarım sizler de güzel haberler alırsınız 💐 yakışıklı oğlusumu sizlere de göstermek istiyorum 💗

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-05-09-42-32-200_com.miui.gallery-edit.webp
    Screenshot_2025-08-05-09-42-32-200_com.miui.gallery-edit.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın anneler♥️ dün detaylı ultrasonumuz vardı bebeğimin yüzünü ilk kez gördüm ve öyle aglamisim ki herşey güzeldi herşeyiyle sağlıklı çok şükür umarım sizler de güzel haberler alırsınız 💐 yakışıklı oğlusumu sizlere de göstermek istiyorum 💗
Yaaa bu ne tatlış bişi böyle maşallah canımmm 😇😍😍 hemen bir nazar boncuğu yakışıklıya 🧿🧿

Ben doğuma çok az kala bronşit geçirmiştim. Nefes almakta zorlanıyordum. Allah'tan bebeğim geç geldi de tedavimi olabildim doğumdan önce. Antibiyotik kullandım. Nefes açıcı spreyler kullandım. O günden beri de hasta olmuyorum belki gebelikte bağışıklık düşüyordur dediğin gibi. Kızımın çok şükür bünyesi çok iyi. Şimdiden bunun için korkma akışına bırak. Pandemide covidliyken bile doğuranlar oldu. Bebeklerimiz de biz de çok güçlüyüz merak etme 🥰🥰
Ya şu hastane süreci sonrası ne olduysa oldu bana bu kadar hassas değildim önce onlar sağlıklı olsun sonra biz onlara yetecek güçte sağlıklı olalım da 🥹😍😍

Yaaa bu ne tatlılık, maşallah maşallah 🧿 ya yer bunu teyzesiii, ahh ne güzel o duygu ya ben de detaylı heyecanını bekliyorum hiç göremedim yüzünü hep eliyle kapatıyor 🥲🥰 Çok sevindim canım, böyle güzel de bir doğum nasip olsun inşallah 🥰

Yaaa bu ne tatlılık, maşallah maşallah 🧿 ya yer bunu teyzesiii, ahh ne güzel o duygu ya ben de detaylı heyecanını bekliyorum hiç göremedim yüzünü hep eliyle kapatıyor 🥲🥰 Çok sevindim canım, böyle güzel de bir doğum nasip olsun inşallah 🥰
Amin kuzum hepimize inşaallah gerçekten çok güzel bir duyguymus evladını görmek az kaldı inşaallah sen de göreceksin en yakın zamanda 🥰🥰🥰🥰

Bebek odası yapacakmısınız kızlar ilk başta gerekli değil büyüyünce istediğin gibi yaparsın diyorlar bilemedim
Ben biraz geriden geliyorum okuyamadım kaç gündür ☺️ ben yaptım odasını cumartesi kurdular ütü çamaşır odası gibi kullandığımız oda artık kızımızın odası oldu 😍
Yaaa çok sevindim maşallah🧿 benim de detaylı 18 ağustosta zaman nasıl geçecek bilmiyorum🌸💃

Ben biraz geriden geliyorum okuyamadım kaç gündür ☺️ ben yaptım odasını cumartesi kurdular ütü çamaşır odası gibi kullandığımız oda artık kızımızın odası oldu 😍

Yaaa çok sevindim maşallah🧿 benim de detaylı 18 ağustosta zaman nasıl geçecek bilmiyorum🌸💃
Maşallah güle güle kullansın prenses odasını ♥️♥️♥️🥰

Benim kızım karnımın üstüne de oturuyor tekmeliyor da. Korumaya çalışıyorum ama oynarken dalgınlığıma geliyor bazen. Yanında yatarken aramıza yastık koyuyorum birkaç gecedir 🤣🤣🤣 ya bi de kızım kardeş var içerde diyip karnımı gösteriyorum. Kardeşin nerde deyince de kendi göbeğini göstermeye başladı. Sanırım kardeşi göbek sanıyor 🤣🤣
Koptummmmmm😂🤣🤣🤣

Kızlar detaylı ultrason için doktorumla konuştum önerisi şu yönde oldu içine sinsin istiyorsan betül hocaya git dedi balıkesirde 3 doktor var bu işi yapan betül hocada onlardan biri şimdi onu aradım bugün gidicem öğlen boşluğu varmış şansıma 🙏
Oğluşuma gelirsek 460 gr olmuş suyu herşeyi çok iyi dedi kuzum sağ tarafımda kafası elleri çenesinde uzanıyor düşünüyo galiba annemi daha fazla nasıl tekmeleyebilirim diye 😂😂doktora dedim gece beni uyutmuyor hep tekmeliyor diye boşver rahatsız etmesi iyi bişey dedi 😂 kilo konusuna gelcek olursak azarları yedim 🥲 yasaaaak diyor başka bişey demiyor bu bi kaç gündürde baldırım çekiyor dedim kramp giriyo falan kan verdim idrar verdim sonuçları almaya gitmeden oncede detaylıya giricem içim rahatlamış olcak gitmeseydim çok içimde kalcaktı acaba bişeyi var mı diye düşünüp durcaktım iyi oldu yani 🥰🙏

Allakım neydi günakım bu neyuyy🥹😍😍😂😂😂
Kaşlarınıda çatmış 😂😂😂

Kızlar detaylı ultrason için doktorumla konuştum önerisi şu yönde oldu içine sinsin istiyorsan betül hocaya git dedi balıkesirde 3 doktor var bu işi yapan betül hocada onlardan biri şimdi onu aradım bugün gidicem öğlen boşluğu varmış şansıma 🙏
Oğluşuma gelirsek 460 gr olmuş suyu herşeyi çok iyi dedi kuzum sağ tarafımda kafası elleri çenesinde uzanıyor düşünüyo galiba annemi daha fazla nasıl tekmeleyebilirim diye 😂😂doktora dedim gece beni uyutmuyor hep tekmeliyor diye boşver rahatsız etmesi iyi bişey dedi 😂 kilo konusuna gelcek olursak azarları yedim 🥲 yasaaaak diyor başka bişey demiyor bu bi kaç gündürde baldırım çekiyor dedim kramp giriyo falan kan verdim idrar verdim sonuçları almaya gitmeden oncede detaylıya giricem içim rahatlamış olcak gitmeseydim çok içimde kalcaktı acaba bişeyi var mı diye düşünüp durcaktım iyi oldu yani 🥰🙏
Ay hadi bakalım aşko sendende güzel haberlerle foti bekliyoruz 😍😍

Benim kızım karnımın üstüne de oturuyor tekmeliyor da. Korumaya çalışıyorum ama oynarken dalgınlığıma geliyor bazen. Yanında yatarken aramıza yastık koyuyorum birkaç gecedir 🤣🤣🤣 ya bi de kızım kardeş var içerde diyip karnımı gösteriyorum. Kardeşin nerde deyince de kendi göbeğini göstermeye başladı. Sanırım kardeşi göbek sanıyor 🤣🤣
Kızlar benim anlatmama gerek bile yok diye düşünüyorum 2 yaşında erkek cocuğu kızım icerde ben nereye düştüm demiştir🧐🌂

Bukadar net bir görüntü ilk kez görüyorum maşallah bu nee yakışıklılık😍 duygulandım ya yine🥹❤️

Maşallah kuzuya 😍😍

Aşkım kaç saat sürdü 😌 çok zorladımı pozisyonu detayıyla anlat hadi 😍
İlk 1de girdik içeri bir saat felan sürdü ama oğlumun sırtı dönüktü kalbine bakamadi hatta yarısına bakabildm yarısına bakamadm bı on dk yürü gel dedi geri gittim yine donmemisti akşam 5.30da geri gel dedi çocuğum 610gr geldi ölçüleri hep 1hafta önde gidiyor neyse sonra akşama kadar dolandım AVM'de ay o ne sıcaktı perişan olduk eşimle 5gibi geri gittik Allahtanki dönmüş gorebildi bu kez daktır 40dk felan da o sürdü herşey güzel suyum 5lt rahim ağzı uzunluğu 39mm baya poz aldık yavrumdan hoca da e-mail olarak hepsini yolladı sağolsun ben karın yagimdan ötürü göremez diye korkuyordum da çok şükür göründü hepsi en çok hoşuma giden adamda 65 inç ekran vardı duvarda koskocaman gördüm ilk defa bebeğimi sinemada gibiydi 😂😂😂

Back
X