- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.681
Bugunki yedigi bence cok az, be normal zamanda bile bu listeyle doymam :) ama sonraki mesajlarini da okudum. Et suyu, balik, tavuk, bakliyat eksik etmiyorsan bence sıkınt yasamazsin. Bende daha yeni hamile kaldigim kiloya ulastim, baslarda 4 kilo vermistim. Artik yavas yavas bende dikkat edecegim. Çunku normal dogum istiyorum ve zaten halihazirda kilolu oldugum icin dogumu zorlastirmamasi adina fazla kilo almak iatemiyorum. Yoksa bir cogunun aksine dogum sonrasi kalan kilolar degil. Gercekten saglikli bir sekilde normL dogumla saglikli bebek dunyaya getirmek istiyorum. Bunun icin de benim de fazla kilo almamam lazim. İnsallah 90 olurum max. Daha yukari cikmam.Kızlar ben kendi kendime diyete başladımya geçenlerde eltimle konuşuyordum onda gebelik şekeri vardı hep ölçülü yediğini aç olduğunu falan anlatıyordu ben de dedim ki kendi kendime farz et ki sende de var gebelik şekeriii...hadi bakalım...hamurişi tatlı yiyemiyorum zaten midemi mahfediyor...ekmek de yemiyorum artık...sabah dışarıda kahvaltıya gitmiştik bir dilim kaşarlı pide yedim zeytin peynir yumurta vs...öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası (rendelenmiş kereviz, ceviz, sarmısaklı yoğurt) yaptım 1 kase ondan yedim...akşamüstü elma portakal ve en son da 1 büyük bardak süt 1 avuç çiğ fındık kırdım yedim...Şu anda açım ama yatıcam artık bu şekilde...Vinalac alıyorum vitamin olarak...sizce yetmez mi bebek beslenmez mi bu şekilde? Doktor geçen sefer yavaş ol çok kilo alıyorsun falan dedi korktun, eşim de dalga geçiyordu...ilk zamanlar kusuyordum sadece tost pide vs yiyordum ve akşamları çok uyuyordum 5 kilo falan aldım...ne dersiniz böyle devam etsem nasıl olur
Fiyatlara bak ya inanilir gibi degil. Sanki mucize gerceklestiriyorlar. Bu zaten yaradanin bize vermis oldugu bir ozellik. 5500 nedir ya hic insaflari yok.Bursalılar ben doktorumdan doğum için fiyat aldım yılbaşından sonra değişir dedi şimdiki fiyatlar.
WM Medikal park 3000 normal sezeryan 3500 epidural 500 tl fark
Jimer 3500 normal 4000 sezaryen epidural fark alıyo
Pembe mavi 5500 normal sezeryan epiduralli epiduralsiz farketmiyor fiyat standart
Ayrıntılı ultrason ultramedde 600 lira en iyi aletler buradaymış bursada.
Ben ayrıntılı ultrason için Natal de Ahmet Yılmaz’a gidicem bu konuda bayağı iyiymiş kendisi 300 tl.
tired @emsaLus @Zeynosrkn84 @ftmkya etiketlemediğim unuttuğum varsa kusura bakmayın.
Bence hicbir sey olmaz. Asya guzel isim :)Günaydın hanimlar. Nasilsiniz ? Ne muhabbetler dönmüş masallah. Ben baya gerilerde kalmışım. Demekki uzun zamandır uğramiyorum.
Kiz anneleri isim bulabildiniz mi ? Ay ben bi türlü begenemiyorum. Şuan favori ismim Asya. Ama esimin arkadaşının kızının ismi. Sık olmasada arada görüştüğümüz insanlar. Bizde koysak bi şey olur mu ki ?
Alisir annesi :)) soncuta o da babasi :))Kızlar merak ettiğim bir şey var
Biraz komik gelebilir ama şimdiden düşünmeye başladım. :))
Ben bebişi uzun süre yatak odamızda yatırmak istiyorum. Ne eşimden ayrı yatmak ne de bebeği ayrı odada yatırmak istemiyorum.
Ama şu var ki eşim çok horluyor
Hadi ben idare ediyorum. Yan dön başını kaldır vs. Hatta bazen tekme atıyorum sussun diye
Ama bebiş nasıl uyuyacak onu düşünüyorum şimdiden.
Bebeği olan ve bu şekilde sorunu olan arkadaşlar nasıl yaptınız acaba? Bebek alışıyor mu bu duruma? Onu merak ediyorum.![]()
Ben balik yiyorum Ama gercekten kofte beni de fena yapiyor. Esime bile kofte yapamiyorum. İnan suan bunu yazarken bile midem bulabdi. Kofte dunyanin en kotu yiyecegiymis gibi geliyor suan bana.ben balık yiyemiyorum hala, balıkçının yanından geçerken bile kusasım geliyor afedersiniz,
bir de köfte de yanı şekilde, ama kıymayı kavrulmuş olarak yedim denedim ..
baharat kokusu beni mahfediyor bir de
kurubaklagil yiyorum
kısır yapıyorum bu aralar, canım çekiyor, sakıncası yok dimi![]()
Bende ilk kez duydum. Aklima dugun gunumde adim attigimiz yerden bahsis isteyen calisanlar geldi :) kuafor kapiyi acmamisti allahim ya :)) esim de en az bahsisi kuaföre vermisti sinir olmustum cunku kuaforden cok mutlu ayrilmistimAy ben bunları ilk defa duyuyorum bebeği getirene anneyi giydirene para falandaha neler görücez acaba...sağ salim kucağımıza alalım da hemence çıkalım inşallah Allah düşürmesin ellerine

Balik degisiyor surekli farkli bir balik deniyoruz ama bu ara favorimiz cupra. Ben levregide cok lezzetli buluyorum ama lağım agzinda beslendigini okuyunca biraz sogudum. Tavuk malesef market tavugu aliyorum aslinsa faydadan cok zarari var ama yapacak bir sey yok. Kaynanamın tavuklarini tilki yedi. Bu sene ne koy tavugu gonderebiliyor ne koy yumurtasıKızlar balık olarak ne tüketiyorsunuz? Tavuk için köy tavuğu mu yoksa marketten herhangi bir tavuk mu alıyorsunuz?

Canım benim o hareket ediyordur ama sen farketmiyorsundur daha çok küçükler ve çok güçleri yok birde yerleri cok genis hele 20 21 haftayı devirelim yerleri daralsin bak nasıl hissettiriyorlar kendilerini. Hele sevmediği bir pozisyondaysan bak nasıl tekmeleyecek canin yanacak :)
Yaa sevmedigi pozisyonda mi daha hareketli oluyor. Ben hep soluma donuk yattigimda hissederim. Bebisim simdi rahatsiz mi oluyor? Hani en sagliklisi sol du? Kafam karisti