- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.781
Gghjk
allah bu lohusaligini hamilelegini sana guzel yasatsin bebeginide saglikla kucagina al insallah.
aaa daha nelerOğlum Ege kızım Ada olacak diyordum kudurdu Ege yle ne alakamız var diye...o zaman dedim Yiğit Efe ya da başka şey seç güzel isimler var ,yok 2 isim neymiş...geldi gitti beni taciz etti laf soktu 1 hafta kimlik çıkmadı en son gitmiş Efe yazdırmış...annem demiş oğlum karına güzel bi çiçek yaptır zoraki onu yaptırmış...sonra lohusalığımı mahfettiler bi de görümcemler gelip ortalık karıştırınca bizimle hiç ilgilenmedi benim yüzüme bakmadı anneme babama kötü davrandı...emzirirken 1 bardak su ver diye yalvarırdım oturmadan niye almadın diye terslerdi...annem gidince 10 gün sonra bizi götürdü bıraktı sonra ben de ondan soğudum...pişman olduysa da açıktan özür falan dilemedi...ben bi daha doğurmam dedim...çocuğumun ismine ben karar veremiyorum diye gurur yaparken tabi dolduranlar vardı bizden oluyordu 2 kere ayrılmaya kalktım geri döndürdü...en son babası bize bir sürü kazık attı falan...hep derdim ki bir gün bana teşekkür edeceksin bu çocuğa babanın adını vermene müsade etmediğim için...şu anda tam o kıvama geldiği için hamileyimhepsi de ettiğini buldular kayınvalide saf akıllıdır biraz haberi bile yoktu onu kim sayar zavallı 2 tane kızı var biri 38 biri 40 yaşında şeytanla yoldaş olmuşlar
![]()