2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kendi doktoruna anlat kuzum durumu, verir sanıyorum tek seferlik, vermez mi? Bence de gitme hem uzak hem tek başına :KK43:
Canım kendi doktorum hastanede değil muayenehanede o yüzden yazamıyor. Hastaneden başka doktordan rica etti onlarda yanaşmıyor. Sgk anlaşması olan bi yer olması gerekiyormuş. En az 3 tane doktor yazabiliyo.

Ben sadece ayrıntılı ultrason için gittim ve cok memnun kaldım normal takip için yorum yapamıyacağım
Kizlar benim bir derdim var. Ben ogretmenim ve temmuz ayinda atandim. Guvenlik sorusturmam ekim ayinda bitti. Ve goreve baslayabilmem icin 2 ay sure verdiler.bu cuma son gidip göreve başlamam gerek yoksa atamam iptal edilecek. Gorev yerim mus ben bursada oturuyorm. Eşim bu halde gitmemi istemiyor. Kendisi işinden dolayı benimle gelemez. Araştırdık biraz ve ertelemek için bana heyet raporu lazım. Ama sorduk soruşturduk hamilelikte bi sıkıntım olmadığı için kimse vermeye yanaşmıyo. Var mı tavsiyesi olan. Bursa’da ya da istanbulda Heyet raporu verebilecek bi yer bilen var mı? Çok moralim bozuk. 2 sene uğraştım atandım şimdi gidemiyorum. 1 aylık heyet raporu alsam zaten subat tatili başlıyo. Sonra 1 ay daha rapor aldığımda zaten doğum iznim başlayacak. En azından seneye ertelemiş olacağım. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum:KK42: @ftmkya tired tired @emsaLus @Zeynosrkn84
canım şimdi başlasan sana büyük ihtimal ders vermezler. idari görevlendirme yaparlar ya da rapor al hocam ikinci dönem başla gibi bir teklifi alttan söylerler zaten. bu devirde öğretmen olabilmek bu kadar zorlaşmışken vazgeçme hakkından derim. 1 ay dayanabilrisiniz bence, Allah yardımcın olsun.

canım şimdi başlasan sana büyük ihtimal ders vermezler. idari görevlendirme yaparlar ya da rapor al hocam ikinci dönem başla gibi bir teklifi alttan söylerler zaten. bu devirde öğretmen olabilmek bu kadar zorlaşmışken vazgeçme hakkından derim. 1 ay dayanabilrisiniz bence, Allah yardımcın olsun.
Suan zaten yerime ücretli öğretmen çalışıyo bana kalsa çalışsın. Ama benim için derse girmek değil zor olan. Orda tek başıma olacak olmam sıkıntı. Çalışırsam mart 13 e kadar gitmem lazım. Sonra doğum iznim başlıyor. Ama çok zor gitmem. Rapor al dese de rapor alamıyoruz ki keşke alsam her şey hallolacak.

Kizlar benim karnim cok buyudu ilk kaybim 22. Haftadaydi ozaman hic bukadar yoktu en az 7 aylik gibi clexan igneyi vuramiyorm en son damara batirmism morardi curudu etim. Girmiyor ignenin ucu gobegim yumusakken kolay yapiyodum simdi daha gergin ucunu batiramiyorm bi turlu. Baska yerden de korkudan vuramadm 4 aksamdir ozele acile gidip vurduruyorm gunde 5 tl den 700 tl yapiyor doguma kadar. Saka bir yana parasi da kolum pert olunca napcam korkuyorm bacak fikri korkunc geliyor. Sizler napiyosunuz igne kullananlar
Fonetikcim ben diyabet hastasıyım ve günde 4 kez vuruyorum benzer iğnelerden :) bacaklar, kollar, kalça, karın ama son günlerde karından yapmaya çekiniyorum. Dert etme o kadar bacakta yerini buldun mu sorun olmaz

Suan zaten yerime ücretli öğretmen çalışıyo bana kalsa çalışsın. Ama benim için derse girmek değil zor olan. Orda tek başıma olacak olmam sıkıntı. Çalışırsam mart 13 e kadar gitmem lazım. Sonra doğum iznim başlıyor. Ama çok zor gitmem. Rapor al dese de rapor alamıyoruz ki keşke alsam her şey hallolacak.
ailenden biri gelebilse seninle keşke, eşinin de içi rahat eder, başka çözüm gelmedi aklıma canım. açıkcası ben de yıllar sonra çok zor atanan biri olduğum için emeklerine üzülüyorum.

benim de doğum tarihim 13 mayıs görünüyo, aynıymışız :emir_bebek:sağlıkla gelsinler inşallah

Kahverengikus Kahverengikus kadın doğum doktoru tamam veriyorum derse kendi diger 2 doktoru ayarlar zaten genelde nöroloji ortopedi gibi şeyler oluyor diğe
Ben 18 aralık ta atandım Bitlis e ve 3 kız ögretmenevinde bir odada şubat ın 15ine kadar kaldık dağ köyü ve can güvenliği olmayan yerlerdi üçumüzün de milli eğitimden bekleyin dediler öylece kaldık...1 ay var sonra şubat tatili ondan sonra 1 ay ve doğum izni...fen bilgisi ataması da her zaman bol bol olan bişey değil keşke biri kalsa senle 1 ay sonrası ferahlık

Canım çok gecmis olsun aynı şikayet bendede mevcut fakat benim doktorum dokunokdugubicin başka bir doktora görünmek zorunda kaldım oksurmekten canim çıkıyor beni dahiliyeye gönderdi antibiyotik yazsın diye tabi bende oda dolu olduğu için henüz muayne olamadım size hangi şurubu verdi doktorunuz?
Birde bol bol buhar yap dedi su kaynatıyorum şimdi

Canım 4 lu testte kromozom bozuklukları dışında normal tüp defekti denilen omurga sinir sistemini inceleyen ayrı bir duruma daha bakıyorlar. Benim ikili testim yuksek riskli 4 lu testim temiz çıktı. Eğer sorun varsa ve her halükarda bebeği aldirmayacaksan nutty testine de gerek yok diye düşünüyorum
Aydan biri ile detaylı ultrason nasıldı acaba?siz git5tiniz sanırım, nasıl geçti? umarım sıcak tavırlı bi insandır. Kaç dakika sürüyor bu araad?

Canım hemen söyliyeyim bende kuruk öksürük var bir haftadır kbb doktoruna gittim prospan diye bitkisel içerikli şurup verdi.kadın doğum doktoruma da danıştım dediki çok aradayım bu ilaç için ama dedi fazla öksürürsen erken doğumu tetikleyebilir iç sen bunu dedi.eczacıya sordum hamilelere veriyoruz bitkisel bu zaten dedi.şimdi içicem inş öksürüğü keser.reçeteyle almıyosun 25 tl devlet karşılamıyor.dr sordum başka ilaç varsa onu verin dr dedi hiç bir ilaç yok içeceksen bunu iç ama daha fazla öksürme dedi.bilgin olsun erteleme.okulada gitmiycem rapor aldım dinlenip atlatmam lazım

Cok gecmis olsun canim benim benimde kuru oksuruk var kum kum oksuruyorum baskada hicbirsey yok karnim aciyor oksurmekten kadin dogumcu bana antibiyotik kullanicaksin dahiliyeye muayne ol dedi ben eniyisi senin bitkisel ilactan alayim insalh sifa olur bize aydinlattigin icin cok twswkkur ederim

Kızlar doktordan geldim aşırı öksürüğe dayanamadım doktorum ne dedi düşüp bayılacaktım öksürük erken doğuma sebep oluyomuş şurup verdi çok korkuyorum bir hafta oldu

merak etme canım ben şu 3 günde öksürük yüzünden erken doğum yapmadıysam kimse yapma :KK70:.kusma derecesine gelen öksürüğün var.ama benimki boğaz enfeksiyonu sonucu.bana hiç öyle diyen olmadı ve netten araştırdığı ma göre hiç bir sıkıntı olmuyormuş.bu arada bende cumadan beri antibiyotik kullanıyorum :olamaz:

Aydan biri ile detaylı ultrason nasıldı acaba?siz git5tiniz sanırım, nasıl geçti? umarım sıcak tavırlı bi insandır. Kaç dakika sürüyor bu araad?
Dun gittim. Çok neşeli güler yüzlü ve ilgiliydi. Herşeyi tek tek gösterdi. Kaç dakika sürdü bilmiyorum ama öyle hemen yat kalk olmadi. Herşeyi net görebilecek kadar sürdü.

Cok gecmis olsun canim benim benimde kuru oksuruk var kum kum oksuruyorum baskada hicbirsey yok karnim aciyor oksurmekten kadin dogumcu bana antibiyotik kullanicaksin dahiliyeye muayne ol dedi ben eniyisi senin bitkisel ilactan alayim insalh sifa olur bize aydinlattigin icin cok twswkkur ederim
Rica ederim şuan buhar yaptım acayip rahatlattı.kaba kaynar su koy başına havlu at kapat kendini 10-15 dk yap gece yatarkende peteğin üstüne ıslak havlu at oda nemlensin.burnuna tuzlu ve karbonatlı su çek.bunları bugün bana doç.kbb doktoru söyledi.

merak etme canım ben şu 3 günde öksürük yüzünden erken doğum yapmadıysam kimse yapma :KK70:.kusma derecesine gelen öksürüğün var.ama benimki boğaz enfeksiyonu sonucu.bana hiç öyle diyen olmadı ve netten araştırdığı ma göre hiç bir sıkıntı olmuyormuş.bu arada bende cumadan beri antibiyotik kullanıyorum :olamaz:
Geçmiş olsun canım bana antibiyotik vermedi dr bilmiyorum buhar yapıcam iki üç saatte bir inşallah iyi gelir

Canım kendi doktorum hastanede değil muayenehanede o yüzden yazamıyor. Hastaneden başka doktordan rica etti onlarda yanaşmıyor. Sgk anlaşması olan bi yer olması gerekiyormuş. En az 3 tane doktor yazabiliyo.
Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım benim, kötü bir ikilem olmuş inşallah işini halledebilirsin, hem de fen bilgisiymiş branşın kimbilir ne çok çalışmışsındır kpssye, allah yardımcın olsun

Merhaba kızlar hala cinsiyet öğrenemeyen var mı aranızda (benim gibi) :) yarın kontrol günüm ayrıntılı ultrasonla bakılacak inşallah bebeğim sağlıklıdır ve cinsiyeti öğrenmiş olurum artık :) hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim :) :KK24:

Geçmiş olsun canım bana antibiyotik vermedi dr bilmiyorum buhar yapıcam iki üç saatte bir inşallah iyi gelir

canım benim 1 hafta boyunca denemediğim şey kalmadı.kkb da 1 haftayı geçen boğaz enfeksiyonu bakteriye çevirip dedi.seninki artık bakteriye çevirmiş dedi.bide benim bağışıklık sisteminde problem var.500 gm dozla 10 günlük tedavi verdi.kendi doktoruma da sordum ilacı sorun olmaz dedi ama inşallah sıkıntı olmaz.

canım benim 1 hafta boyunca denemediğim şey kalmadı.kkb da 1 haftayı geçen boğaz enfeksiyonu bakteriye çevirip dedi.seninki artık bakteriye çevirmiş dedi.bide benim bağışıklık sisteminde problem var.500 gm dozla 10 günlük tedavi verdi.kendi doktoruma da sordum ilacı sorun olmaz dedi ama inşallah sıkıntı olmaz.
Sıkıntı olmaz bencede bazı antibiyotikler veriliyor sonuçta.benimde bir haftayı geçti iltihap yok dedi ama inş öyledir.ben hiç bişey denemedim ama bugünden itibaren evde olağanüstü hal ilan ettim üç güne bitiricem bu öksürüğü inş:)

Merhaba kızlar hala cinsiyet öğrenemeyen var mı aranızda (benim gibi) :) yarın kontrol günüm ayrıntılı ultrasonla bakılacak inşallah bebeğim sağlıklıdır ve cinsiyeti öğrenmiş olurum artık :) hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim :) :KK24:

merhabalar, biz de yeni öğrendik kızımızı. Bazen inatçı olabiliyor bu tatlı minikler inatla göstermiyorlar cinsiyetlerini. Ama merak etme ayrıntılı ultrasondan kaçamıyorlar, öğrenirsin orda kesin bir şekilde :KK45::emir_bebek:

Rica ederim şuan buhar yaptım acayip rahatlattı.kaba kaynar su koy başına havlu at kapat kendini 10-15 dk yap gece yatarkende peteğin üstüne ıslak havlu at oda nemlensin.burnuna tuzlu ve karbonatlı su çek.bunları bugün bana doç.kbb doktoru söyledi.

Ayy canim benim allah razi olsun senden onerilerinin hepsini uygulucam bugun insalh oksurukten kurtuluruz esimde ilaci almaya gitti dahiliyeye gitmektwn vazgectim :)))

Back
X