Merhaba, neden zorlandıgınızı anlayamadım? Hamileliğinizmi kötü geçiyor? Eğer öyleyse elbette haklısınız karamsar olmakta ama hamileliğinizin riski ile ilgili değilse bu endişeniz açıkcası yersiz geldi bana. İnsan olarak her türlü koşullara şartlara imkanımız elverdikçe hazırlıklı olmalıyız. Ve 1ay görev-şubat tatili-1ay görev-doğum izni diye anladım ben. O kadar emek vermişsiniz, emek vermenin ne demek oldugunu bizlerden çok daha iyi biliyorsunuz ama hakkınız olmayan bir raporu almaya calısıyorsunuz ne kadar doğru bu karar? Üstelik ihtiyacınız olsa doktorlar zaten uygun görüp verir. Gittiğiniz yer Muş merkezmis, köy de değil. Şantiyede çalışıyorum, mühendisim, sabah 7 -aksam 7 -tatilimiz yok, 4 tarafımızda dağlarla kaplı, sadece gökyüzüne baktıgımızda göğün maviliğini görebiliyoruz; çalıştığım sartlar böyle yani. Üstelik doğum izni vs hakkımda olmayacak. Çok şükür yaşıyorum sağlıklıyım, nasipse bir bebeğim olcak. Daha ne olsun? Lütfen pozitif düşünün, insana bazı güçlükler iyi gelir, daha da olgunlasır, hayata sıkı tutunmasını sağlar. Demek istediğim öğretmenlik çok güzel bir meslek, ne güzel basarmıssınızda, yolun basındasınız madem, çok daha güçlü durun, sağlam adımlar atın, ve kendinize güvenin!