2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hidrosefali eger sivi artarsa o teshis konulcak kalbindeki seyde down riskini arttiriyormus isallah bende atlatirim sıkıntili gunleri
Weryew çok geçmiş olsun canım hamileyken hep en kötülerini duyuyoruz ama çoğu geçiyor seninki de geçecek. Büyük bir adak ada bence Bol bol dua ile inşallah olacak geçecek. Rabbim ol der ve olur inşallah.

Kendimde bazı eksiklerin ve yanlışların farkındayım lakin engel olamıyordum..
Birincisi herşeyden korkuyorum ama sürekli telefon elimde çocuğa radyasyonu tepsiyle sunuyorum resmen..22 hafta böyle geçti diye kalan zamanı da harcamıycam zararın neresinden dönsem kardır.günde 2-3 kez elime alıcam ama buraya kesin uğracam hergün:)
Kuran hiç okuyamıyorum oysa bebeğimin huzura ihtiyacı var namazların çoğunu kılmıyordum doğuma kadar tek vakit kaçırmak istemiyorum
Kiloma kesinlikle dikkat edicem şu bir ay da gram dahi almadan kendimi 1 şubata atmaya çalışıcam ve hareket yapmaya özen göstericem
Ve gereksiz streslerden bebeğimi uzak tutucam:( kurban olur annesi ona:anne:
Annelik daha şimdiden zormuş rabbim dualarımızı kabul eder inş bu kutsal görev yolculuğunda o nedenle bol bol dua edelim..
Yarın evimi temizleyip güzel bir duş alıp başlıyorum başka önerisi olan varmı:)
Bunlarda benim yeni yıl hedeflerim:)) herkes hayırlı geceler :anneadayı:

Birincisi herşeyden korkuyorum ama sürekli telefon elimde çocuğa radyasyonu tepsiyle sunuyorum resmen..22 hafta böyle geçti diye kalan zamanı da harcamıycam zararın neresinden dönsem kardır.günde 2-3 kez elime alıcam ama buraya kesin uğracam hergün:)
Kuran hiç okuyamıyorum oysa bebeğimin huzura ihtiyacı var namazların çoğunu kılmıyordum doğuma kadar tek vakit kaçırmak istemiyorum
Kiloma kesinlikle dikkat edicem şu bir ay da gram dahi almadan kendimi 1 şubata atmaya çalışıcam ve hareket yapmaya özen göstericem
Ve gereksiz streslerden bebeğimi uzak tutucam:KK43: kurban olur annesi ona:anne:
Annelik daha şimdiden zormuş rabbim dualarımızı kabul eder inş bu kutsal görev yolculuğunda o nedenle bol bol dua edelim..

Benim de telefon hep elimde ya :(

Evet canım doğru hatırlıyorsun.
Bugüne kadar hep dua ettim Zaten eşimden daha çok önemsediğim sevdiğim bir seye sahip olabilmek için. Rabbim inş tattırır o duyguyu. Yarım kalmaz. Şimdiden hayat anlam kazandı bile çok şükür.

Umarım haklısınızdır Can'ım. Ben güçleneyim yeter. Onun dışında başka beklentim Yok :))
Bu arada büyük bir sorun da Yok şükür. Sadece biz kadınların ilgi beklentisi işte. Biraz daha önemsenmek. Eşinin hayatında herkesten öncelikli olabildiğini görmek. Bunlar da geçer mi bilmiyorum. Sanırım yaş ilerlese de insan büyümüyor. Anne olunca büyürüm inş :))
Bu öyle bir döngü ki İnan sen hanilelikte güçsüzleştikçe erkek korkuyor geri çekiliyor. Doğumdan sonra allahım nimeti ile güçleniyorsun hasta bile olmuyorsun. O seni böyle güçlü gördükçe senin sevdiğini görerek öğrenerek sizi sevmeye başlıyor. Eşim beni çok severdi ama bizi yani ben ve kızımı birlikte sevmeyi çok geç öğrendi. Ben öğrettim ona biz olmayı. Böyle hissediyorum. 10 yıldır hep önemsedi de hamilelikte mi uzaklaştı. Tabiki hayır hormonlar şeytan vesvese bunlar çok etkiliyor. Bir kere hamile kadınla şeytan çok uğraşırmış. Loğusalıkta da devam ediyor maalesef. Ama sonrasında kuzum inanmayacaksın herzamankimdem bile güzel oluyor İnan.

Merhaba arkadaşlar;
Tebrik ederim hepiniz iki çocuğum var kızım 1012 mayıs oğlum 2015 mayıs doğumlu doğum için mayıs ayı çok güzel bir ay keske bende yaz gibi düşünseydim 2018 mayis annesi olurdum :))sağlıkla alırsınız inşallah hepiniz bebislerinizi kurallarınıza:KK50:

Kizlar e bebek sitesinde bazi kiyafetlerde cok guzel ondirim var. 3 liraya dusmus tisortler falan ama hepsi tukenmis. Acaba mahzalarinda da var mi? Haberi olan var mi? Eger varsa hemen yarin gideyim.
Ben bugün gittim 5 tl ye atletler vardı yarım ve uzun kol falan ama tişört görmedim.
Biberon emzik süt saklama kabı aldım. Hastane çıkışları Aziz bebe vs uygundu onlardan aldım. Atletler aldım 5 TL’ye 7 tlye. Ama öyle aşırı uygun şeyler yoktu maalesef. Belki de kalmamıştı.
Kızlar anne göğsüne benzeyen gaz yapmayan ve az akışkanlı biberon tavsiyesi istemişsiniz. Ben dr browns der tek geçerim. Gaz yapmayan aparatı da var içinde. Cam büyük boyunu aldım direk.

Ve gereksiz streslerden bebeğimi uzak tutucam:KK43: kurban olur annesi ona:anne:
Canim cok guzel yazmissin hep aklimda olup birturlu gercege donusturemediklerimdi.
Yarin seninle birlikte bende varim.

Merhaba arkadaşlar;
Tebrik ederim hepiniz iki çocuğum var kızım 1012 mayıs oğlum 2015 mayıs doğumlu doğum için mayıs ayı çok güzel bir ay keske bende yaz gibi düşünseydim 2018 mayis annesi olurdum :))sağlıkla alırsınız inşallah hepiniz bebislerinizi kurallarınıza:KK50:
Merhabs canim tesekkur ederim.Mayis ayini bende merak ediyorum.
Tekrar cocuk dusunuyorsan hakkinda hayirlisini diliyorum.2 hamileligimdede tarihi tutturamamis biri olarak

Bu öyle bir döngü ki İnan sen hanilelikte güçsüzleştikçe erkek korkuyor geri çekiliyor. Doğumdan sonra allahım nimeti ile güçleniyorsun hasta bile olmuyorsun. O seni böyle güçlü gördükçe senin sevdiğini görerek öğrenerek sizi sevmeye başlıyor. Eşim beni çok severdi ama bizi yani ben ve kızımı birlikte sevmeyi çok geç öğrendi. Ben öğrettim ona biz olmayı. Böyle hissediyorum. 10 yıldır hep önemsedi de hamilelikte mi uzaklaştı. Tabiki hayır hormonlar şeytan vesvese bunlar çok etkiliyor. Bir kere hamile kadınla şeytan çok uğraşırmış. Loğusalıkta da devam ediyor maalesef. Ama sonrasında kuzum inanmayacaksın herzamankimdem bile güzel oluyor İnan.
İnş Can'ım ya. Ne güzel anlatmışsın :KK36:
Rabbim tüm vesveselerden korusun hepimizi.

Ben bugün gittim 5 tl ye atletler vardı yarım ve uzun kol falan ama tişört görmedim.
Biberon emzik süt saklama kabı aldım. Hastane çıkışları Aziz bebe vs uygundu onlardan aldım. Atletler aldım 5 TL’ye 7 tlye. Ama öyle aşırı uygun şeyler yoktu maalesef. Belki de kalmamıştı.
Kızlar anne göğsüne benzeyen gaz yapmayan ve az akışkanlı biberon tavsiyesi istemişsiniz. Ben dr browns der tek geçerim. Gaz yapmayan aparatı da var içinde. Cam büyük boyunu aldım direk.
Canim azizbebe nasildi 8yil once alisveris yapardim oglum icin .Simdide kaliteli mi uygunmu

Weryew çok geçmiş olsun canım hamileyken hep en kötülerini duyuyoruz ama çoğu geçiyor seninki de geçecek. Büyük bir adak ada bence Bol bol dua ile inşallah olacak geçecek. Rabbim ol der ve olur inşallah.

Kurban gibi mi adak adim bilmemki esimlede bir konusim bol dua ve sabirla bekliyoruz artik. Bide doktor tanidimiz var bana zaten riskli oldumu bundan sonra en kucuk hastaligq bile yakalanma dedi bebegine enfeksiyin yapar dedi insallah bu 4 ayi atlatabilirim.

Canim azizbebe nasildi 8yil once alisveris yapardim oglum icin .Simdide kaliteli mi uygunmu
Ben de kızımda yapardım canım kaliteli gerçekten ama çocuk k uygun diyemem. Alt üst şapka ve çoraplar 50 küsurdu. Ben hastane çıkışı niyetine aldım. Şade kumaşı soft diye. Öyle süslü püslü taşlı şeyleri pek sevmiyorum da.

Kızlar günaydın. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı. Böbrek ağrısı yaparmı bu enfeksiyon. 1 haftadır sağ tarafımda hafiften sızlama oluyordu ara ara ben bebekten diye çok takmadım. Ama bu gece resmen böbrek ağrısı olduğunu anladım. Antibiyotiksiz geçmezmi bu enfeksiyonsa eğer :(

Back
X