2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende eskisi kadar şiddetli hissetmiyorum artık önceden tekmesi dışarıdan bile fark ediyordu :halay:şimdi yemekten sonra balık gibi bişey var içerde öyle hafif ve nadir bencede alan genişledi ve bebekler yukarı çıktı bu nedenle kibar hissediyoruz onları yakında kibarlıklarından eser kalmayacak Allahın izniyle merak etmeyin:KK71:

peri masali peri masali canım sende benim gibiysen o zaman al beni vur sana belki aklımız başımıza gelir.
Bir de sinir olduğum
sen herzaman yaparsın lafı bile geçmez başkasi bir kere yapar dillerinden düşmez.
Sonra kendileri yapmaz mesela aramaz sormaz birşey yok sen yapmazsın oooo ne hayirsizligin kalır ne bunu senden beklemezdimleri. Yanında da bonus gözyaşları.
Ama biz alıştırdık karşılıksız yardım yapınca bu bizim görevimizmiş gibi dusunduler. Azıcık da güçlü görünce bizleri daha da rahata erdiler.
Ay ne bilim anlatırken şiştim :kızgın:
Tipki ben ayni iste ayni.
Burcumuz felanmi ayni cok kotu ya yada boyle alistirildim kucuklugumden beri ondanmi bilmem.

Kizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmam :KK70: beyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.

Renkli olanlar da lcw den. 3 lu zibin 15, 2li muslin ortu 10 liraydi.

Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesin :KK70: civilden bir sey almadim o yuzden.
Canim bende ebebekten aldim badileri ayni gibi hemen hemen .su yazliklar ciksada deli gb alisveris yapssk :KK76:
Eki Görüntüle 2087059 Kızımla hepinizi kocaman kocaman öpüyoruzzzzzz ve hepinize mısmutlu Yeni yıllar diliyoruz :anneadayı::dua: 2018 Bebişlerimizi sağlıkla bir bir kucakladıgımız unutamayacağımız mis gibi anılarla dolu bir yıl olsun inşallahhh:nazar::KK200:
Canimm masallah cok tatlisin.yeni yil sizede saglik huzur mutluluk getirsin insallah :KK200::anne:
Kızlar birde bu kök hücre saklama hakkında bilginiz varmı her yerde yapılıyormu acaba ?
Canim ben arastirmistim cok yuksek fiyatlarla koruyorlardi.oyuzden iptal ettik bu dusuncemizi

Kızlar birde bu kök hücre saklama hakkında bilginiz varmı her yerde yapılıyormu acaba ?
Kok hucre icin sanirim bir ekip senin dogumuna girip tam dogum esnasinda aliyor. Ama kesin cok pahalidir. Hastaneler degil de ayni bir organizasyon yapiyor diye okumustum. Kendileri alip saklayan hastaneler var mi bilmiyorum.

Canim bende ebebekten aldim badileri ayni gibi hemen hemen .su yazliklar ciksada deli gb alisveris yapssk :KK76:

Yaa sen neler aldin? Ben biraz buyuk almisim sanki . Ama gozume o kadar kucuk goruduler ki. Hatta esim de dedi ne kadar kucuk bunlar diye. Sanirim ilk cocuk olunca insan bilemiyor napacani. Ben kayserideyim ilk 3 aylik kiyafetlerini yine uzun kollu alirim heralde. Gecen yil temmuzda asiri sicak vardi ama mayis haziran serindi.

Yıl oldu 2018 hala bebişimi hissedemiyorum :işsiz:
:KK48:hissedersin canim uslu olacaktir belki
Belim ağrıyor uyuyamıyorum diyen arkadaşlar şu an ne hissettiginizi çok iyi anlıyorum. :olamaz:
Keske anlamasaydin berbat bisey
Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim. :cry:
Cok uzuldum ya gecmis olsun ins stent takilmadan iyilesirsin .buara cok duyuyorum

Canimm masallah cok tatlisin.yeni yil sizede saglik huzur mutluluk getirsin insallah :KK200::anne:

Canim ben arastirmistim cok yuksek fiyatlarla koruyorlardi.oyuzden iptal ettik bu dusuncemizi

Yaşam bankası diye bir yerde 4350 tl yazıyo işlem ücreti yıllık ücret 180 € diyor , peki ben orduda doğum yaparsam kordonu onlara nasıl ulaştırıcam bu konuyuda araştırmışmıydın

Yaa sen neler aldin? Ben biraz buyuk almisim sanki . Ama gozume o kadar kucuk goruduler ki. Hatta esim de dedi ne kadar kucuk bunlar diye. Sanirim ilk cocuk olunca insan bilemiyor napacani. Ben kayserideyim ilk 3 aylik kiyafetlerini yine uzun kollu alirim heralde. Gecen yil temmuzda asiri sicak vardi ama mayis haziran serindi.
Bende cekip atayim birazdan fotolarini .badyler e bebekte indirimdeydi de aldim ama okadar guzel kiyafetler vardiki dayanamadim onlarida aldim.
Bencede mevsimler degisti ilkbahar sonbahar yok oldu :(
Mayista serin olur diye dusunuyorum.

Kok hucre icin sanirim bir ekip senin dogumuna girip tam dogum esnasinda aliyor. Ama kesin cok pahalidir. Hastaneler degil de ayni bir organizasyon yapiyor diye okumustum. Kendileri alip saklayan hastaneler var mi bilmiyorum.

Doktoruma sorayım belki bilir , öğrenirsem yazarım burayada

Yaşam bankası diye bir yerde 4350 tl yazıyo işlem ücreti yıllık ücret 180 € diyor , peki ben orduda doğum yaparsam kordonu onlara nasıl ulaştırıcam bu konuyuda araştırmışmıydın
Yok canim direk vazgectik biz ama soyle birsey yaziyor sadece Screenshot_20180101-132629.webp

Kızlar pançolara azıcık yazlık kıyafetler gelmiş vee çook güzeller 0-6 ay yazıyo üzerinde ben dayanamadım aldım hepsinden birer tanee

Tipki ben ayni iste ayni.
Burcumuz felanmi ayni cok kotu ya yada boyle alistirildim kucuklugumden beri ondanmi bilmem.

Canım ben başak burcuyum başak burcu aileye çok düşkün olur.

Burçlara inanirmisiniz bilmem ama bazı karakteristik özellikler aynı burç insanlarda karşınıza çıkıyor. Mesela tanıdığım tüm ikizler erkekleri sadakatsiz oluyor. Hepsinin bir yakalanmisligi vardır. Istisnasiz hepsi :KK53:

Burçlara inanirmisiniz bilmem ama bazı karakteristik özellikler aynı burç insanlarda karşınıza çıkıyor. Mesela tanıdığım tüm ikizler erkekleri sadakatsiz oluyor. Hepsinin bir yakalanmisligi vardır. Istisnasiz hepsi :KK53:
Kocacığım ikizler burcu ve çok sadiktir kendisi :)

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim. :cry:
Çok geçmiş olsun insallah bir an once iyilesirsin

Kendi kendime hemen bebek arabası almama kararı aldım :KK45:
Benim kanguru hevesim var senelerdir, boba 4g alcam
Arabamız var, oto koltuğu alcam, zaten her yere arabayl gidiyoruz
Zaten yaz bebeği olcak, yürüyerek çıktığımda da kanguruyla gezerim
Tabi şuan bu şekilde düşünüyorum ama doğunca fikrim değişebilir
Benim ilk oğlumda mayısta doğmuştu , ozaman kanguru kullanamamıştım tatile gidecektik diye bebek arabası almıştık sadece 3-4 kere toplamda binmiştir , hiç sewmedi bebek arabasını

Kesinlikle iyi arastirmak lazim. Bir de nedense civil calisanlari daha bilgili gibi geldi bana. E bebekte hic ilgilenmiyorlar bir de. Civilde bir suru calisan var. Ayrica aklinda bulunsun yerel bebek magzalarina da bak. Bazen uygun ve kaliteli seyler olabiliyor. Ben daha araba konusuna karar veremedim. Ama alacagim araba 500 u gecmez daha fazlasini veremem. 500 falan vereceksem de su travel sistemlerden bulmaya calisirim. Bakalim hayirlisi.
İlk hevesle gösterişli kocaman ağır arabalar alınır aman sakın.Gidip kendiniz kontrol edin ağırlığına, katlanınca ebatlarına bakın. tek başınıza muhakkak alışverişe biryerlere gideceksiniz , kolay katlanır hafif olanı seçin

Bizde kocamla Başak burcuyuz ,oğlanda ikizler 2. Boğa olacak herhalde öle deme çok hassas Benim oğluşum başka ikizler tanıdıklarımda var

Back
X