2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buda benim rahatını bozmayan kızım tan yatıp o melek suratını saklayan cimcimem

Eklentiler

• IMG-20180108-WA0003.webp
    IMG-20180108-WA0003.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 111
Cimcimeden aldıklarım, dün yükleyememiştim. Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için ne almalı, siz ne kullanıyorsunuz??
çok güzeller güle güle giysin kuzucuk
benim arkadaşım farmasi satıyo
tamamen bitkisel, bebek kıyafetleri için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi
biraz araştırıp ondan alabilirim henüz bilgim yok

Arkadaşlar benim detaylı ultrason bitti bebeğimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Fakat bende genetik kan pıhtılaşması olduğu için ileriki haftalarda tansiyon sorunum başlayabilirmiş. Ve en önemlisi genetik kan pıhtılaşması olduğu için bebeğim 2.700 2.800 civarı doğabilirmiş bunun için üzüldüm. Kan pıhtılaşması olup doktoru bu şekilde söyleyen oldumu ?
ben de hiç bir sorun olmadığı halde oğlum 2700 doğdu 2700 gayet normal bir kilo yani neden üzüldünüz? suan 1.5 yaşında masallah yaşıtlarında cok daha uzun

Bende ayrıntılı dan geldim canım yine sıkkın malesef yine ilerlemiş gerilik tam 1 hafta oldu araştırma hastanesinde. Sevk etti diğer bebeğimde bu, p oradaydım hiç bir çare bulunamadı sadece git gel stresten başka bişey yaşamadım... Bebek 20+1 le uyumlu ben 21+1 im aslında 373 gram kızım Rabbim nolur aynı acıyı yaşatma diye dua etmek dışında yapcak yok
Canım inşallah kızımız sağsalim doğacak, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun, bir haftayla kalsın İnşallah bu, dualarla ferahlatıcı içini yorma ikinizide, Allahın dediği olur... :nazar::dua::anne::KK200:

Canım benim durumum biraz farklı ben bebeğimi gelişim geriliği yüzünden kaybettim... Bu bebekte de aynı haftada başladı 1 gündü 3 gün oldu 3 gündü 1 hafta oldu... Ve bu 15 gün de oldu İnş bidahaki kontrole kadar sürekli ilerleme yapmaz benim durumum riskli yoksa saniye eğer 10 gün normal benimki değişiyor sürekli

Canim bunun hic sitres yapma bebegin gelisimi acisindan iyi beslen kizimda da 29 haftada 1200 bile dgil gelisemiyomu beslenemiyomu diye radyoloji alindim sonra yemeklerim ve hergun bi muz yedim bundada henuz muz baslamadim ama havucda etkiliymis galiba onu bol tuketiyorum. Sen uzuldukce takildikca geri gider hersey iyi olsun insallah

Merhaba kızlar. bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse,inşallah. tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebişimiz ve oğlumuz olacak. Hepimiz kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla alalım inşallah. ben çok heyecanlı olduğum için neredeyse odasını bile hazırladık. görünce dayanamıyorum, alıyorum. Hepimize kolay gelsin :)

Canim bunun hic sitres yapma bebegin gelisimi acisindan iyi beslen kizimda da 29 haftada 1200 bile dgil gelisemiyomu beslenemiyomu diye radyoloji alindim sonra yemeklerim ve hergun bi muz yedim bundada henuz muz baslamadim ama havucda etkiliymis galiba onu bol tuketiyorum. Sen uzuldukce takildikca geri gider hersey iyi olsun insallah
Bende stres nasılsın bi zehir biliyorum sakin olmaya çalışıp istirahat edip bol beslenme yapıcam İnş Birdaha ki kontrole musmutlu çıkıcam kızımla

Canım inşallah kızımız sağsalim doğacak, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun, bir haftayla kalsın İnşallah bu, dualarla ferahlatıcı içini yorma ikinizide, Allahın dediği olur... :nazar::dua::anne::KK200:
İnş canım Allah çok büyük biliyorum benim inatçı kızım olucak onuda biliyorum İnş sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım ahh işte ozaman hesaplaşırım ben o cimcimeyle:emir_bebek::emir_bebek:

Yok canım ayrıntılı bakan doktor herşey iyi dedi yukarı doktora çıktım o dedi 1 hata uyumsuzluk zaten ölçülerde gördüm ama bayan doktor mu baktı sanada ayrıntılı çok iyi biriydi

Evet canım bayan doktor baktı bana. Çok iyiydi gerçekten herşeye baktı. Belki doktorun tedbir amaçlı demiş olabilir.

yine e bebekte bir sürü şeyi sepete atıp almaktan vazgeçtim
şunun şurasında detaylı ne kaldı di mi :cry:
gönlünüzü ferah tutun her şey çok güzel geçecek. bende çok korkmuştum heleki gideceğim doktor hakkında söylenenleri okuyunca baya stres yapmıştım. ama gayet güzel geçti darısı başınıza

gönlünüzü ferah tutun her şey çok güzel geçecek. bende çok korkmuştum heleki gideceğim doktor hakkında söylenenleri okuyunca baya stres yapmıştım. ama gayet güzel geçti darısı başınıza
inşallah çok teşekkür ederim
bir de benim doktor cinsiyet için kesin de konuşmadı, 2 kontrolde de yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi biraz da ondan alamıyorum bir şey

inşallah çok teşekkür ederim
bir de benim doktor cinsiyet için kesin de konuşmadı, 2 kontrolde de yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi biraz da ondan alamıyorum bir şey
bizimki 12. haftamızda tahmin etti sonraki hafta netleşti. ayrıntılı ultrasondada erkek dediler. rahat rahat alıyoruz. sağlıklı olsunlarda inşallah. siz hangi şehirdesiniz?

Rahmin Sol tarafinda trombofoli yani pıhtılaşma varmış tek tarafta. Iki doktor birden girdi tek sorun o çıktı. Inşallah o da geçer bende iğne vuruyorum 0.4 lük. Valla canım sorduğunda bana yazarsan çok sevinirim. Çok teşekkür ederim
Bu ayın sonu gibi gitcem canım aklımda kesin sorcam merak etme. Ama kafana takma bence benim doktorum da soluna yat daha çok iyi beslensin bebek ve iyi oksijen gitsin diye. Sağ taraf daha önemli demek ki beslenmesine sen hiç aklını kurcalama canım Allah in izniyle sağlıklı kilosu yerinde doğumu yaparsın sokarsın doktorun gözüne.

Bende ayrıntılı dan geldim canım yine sıkkın malesef yine ilerlemiş gerilik tam 1 hafta oldu araştırma hastanesinde. Sevk etti diğer bebeğimde hep oradaydım hiç bir çare bulunamadı sadece git gel stresten başka bişey yaşamadım... Bebek 20+1 le uyumlu ben 21+1 im aslında 373 gram kızım Rabbim nolur aynı acıyı yaşatma diye dua etmek dışında yapcak yok[/
Canım allahın izniyle kucağına alıcaksın inşallah kendini üzme. Başka bi doktora daha git bakalım ne diyecek. Ama baştan savma inceleyecek hiç kimseye vakit ayırma. İnşallah hızla toparlar kendini bebeğin. Bir an önce iyi haberler alırız inşallah.

Canım ben daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım, internette kıyafet bakınırken tesadüfen keşfettim hoşuma gitti sipariş verdim.. kredi kartı kullanmayı pek sevmiyorum kapıda ödeme seçeneği de olunca eee bide fiyatlar uygun olunca baya bi cazip buldum. İki gün içinde geldi. Ürünler çok hoşuma gitti, foto yükleyemedim ama hata veriyor. Tekrar denerim. Bide dün bi arkadaş yazmış; 5yıl önce ilk bebeği için alışveriş yapmış beğenmiş şimdiki çocuğuna da kullanacakmış.
Eline ulaştıysa kaliteliyse sorun yoktur o zaman canım :) malum insan bi acabamı diyor. Kapıda ödeme olunca cazip geliyor tabii. inşallah bende bir kaç bişey almak istedim. Güle güle giysin minnaklar :) sağlıkla gelsinler

Canım bebek arabası markaları falan veriyoruz reklam olsa onlarda olur hele ben direk link kopyaliyorum :KK70:
Ooo ii o zaman özel msj yazarım diye farklı farklı kişilere göndermişim gittigidiyordan 0.48 kuruşa kolonya şişesi aldım AliExpress ten de tül uğur böceği küçük güller ayak şeklinde konfeti siparişi verdim

Back
X