2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 24 haftalık gebeyim 21 haftalıkken sancı halkları göründü ve açılma var dedi doktor sonra rahim ağzı yetmezliği var dedi 2,5cm olmuş duruma göre dikiş atıcaz bir hafta sonra gel dedi pruloton ipne haftada bir, akşam sabahta progestan fitil verdi ve istirahat 1 hafta sonra kontrolde 40cm olmuş işe yaramış yani.Aşı konusunda da bende sordum şuanda yaptırma dedi ateş olabilir birşey gelişebilir dedi. Hamileliğin son 3 haftasına kadar süresi var dedi ebem tetenoz aşısı her an yapılabilen birşey diye düşünüyorum Doğumdan sonrada hemen yapılabilir bence. Yani anlıcagınız riskli bi gebeliğim var yatıyorum sürekli aranızda böyle olan varmı? Birde karnım taş gibi oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum sancımıdır yatmaktan mı oluyor bilemedim. Hiç sancı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ilk çocuk sezeryanda oldu aranızda böyle olan varmı acaba?
Servis boyunun düzelmesine sevindim canım çok şükür yat hiç kalkma. Bende de rahim ağzı yetmezliği var 14.haftada dikiş atıldı o haftadan beri hiç kalkmıyorum sadece tuvalet. Dediğin gibi bazen sertleşiyor karnım nesef alırken hissediyorum sonra yön değişiyorum geçiyor. Kasılma ağrılı sancılı olmadığı müddetçe korkma bende sezaryenliyim aklım çıkıyor bişey olacak diye.

Kan sulandırıcı iğne vurulan arkadaşlar hala göbekten mi vuruluyosunuz acaba ben 18 de bıraktım kola geçtim Acaba bu gerileme bunla ilgili olabilirmi tekrar göbeğe başlasam olurmu kilo durumunuz ne buarada bebekle aradaki mesafe açısından
Ben günlük 2tane vuruluyorum canım karından hiç bir sorun da yok haftasıyla uyumlu. Bacak kol çok sert olduğu için zor oluyor ondan hala karından devam ediyorum. inşallah hersey yoluna girer canım haftasıyla uyumu denkleşir umarım. İğnem 0.4 oksapar 2x1 canım öncekinde günlük 1di yetersiz gelmiş sesi doktor hiç aspirin falan gerek yok direk 2iğne kullan dedi şükür zorluyor beni baya ama bir sorunumuz yok

Merhaba hanımlar saat kaç oldu hala uyuyamadım e bebek te indirim var ilk kez bebeğime alışveriş yaptım geldiğinde fotoğrafını çeker koyarım inş. Bir de AliExpress ten ve başka sitelerden bebek kolonya şişesi yapmak için malzeme aldım kendim yapıyım diye şimdi de heyecandan uyuyamadım sabah nasıl uyanıp okula giderim bilmiyorum
Ay cok heyecanlaniyorum bende bu hazirliklarda
Fotograf atin kizlar bizede fikir olsun .
yine e bebekte bir sürü şeyi sepete atıp almaktan vazgeçtim
şunun şurasında detaylı ne kaldı di mi :cry:
Bende ayrintiliyi bekliyim .biryandan alisveris yapip biyandan da pismanlik duyuyorum .
Reklama girer mi bilmiyorum özelden yazıyım istersen
.
Bnada yazarmisin canim

bizimki 12. haftamızda tahmin etti sonraki hafta netleşti. ayrıntılı ultrasondada erkek dediler. rahat rahat alıyoruz. sağlıklı olsunlarda inşallah. siz hangi şehirdesiniz?
tekirdağdayım ben
benim de hem 13. haftada hem de 17. haftada büyük ihtimal kız dedi ama kesin demedi
kızdır herhalde değişmez ya :KK17:

Kan sulandırıcı iğne vurulan arkadaşlar hala göbekten mi vuruluyosunuz acaba ben 18 de bıraktım kola geçtim Acaba bu gerileme bunla ilgili olabilirmi tekrar göbeğe başlasam olurmu kilo durumunuz ne buarada bebekle aradaki mesafe açısından
ben geçen cuma gittim perinatoloğa iğneye göbekten mi devam edicem diye sordum, hiçbir sıkıntı yok devam edebilirsin dedi. 21+4 ‘te gittim 489 gr çıktı. iyi bakmışsın dedi. ben her gün yumurta ballı süt gibi faydalı şeyler tüketmeye çalıştım etkili oldu galiba. sen de stres yapmamaya çalış, üç bebeğini kaybeden biri olarak zor olduğunu biliyorum ama inanki çok zararlı. bol bol dua et. inşallah bu kez bizimle kalacaklar.:KK39:

Bende stres nasılsın bi zehir biliyorum sakin olmaya çalışıp istirahat edip bol beslenme yapıcam İnş Birdaha ki kontrole musmutlu çıkıcam kızımla

Bak benim suan cok sitresli zamanim hemde cok asiri yani ama bol dua ediyorun Allaha teslim ediyorum. Kafami dagitmak icin kuran okuyorum kizimi bakiyorum ev isi igne oyasi felan yapiyorum onun disindada kemik sulariydi salatalardi tatli felan iyi beslenme calisiyorum gelisimi icin beni doktorum gecen hafta cagirmisti gitmedim bu persembe gidecegim sonuc ne kadar degisiyo gorucez yani. Sende pozitif olmaya calis iyu beslen gercekden baska seylerle ugrastikmi aklin dagiliyor bide bebegimdeki sorunda beni neler bekliyor nasil ne yapmam gerek arastiriyorum. Ben mucize gelecekse Allahdan gelecene inaniyorum. Eger bi sekilde olursa insallah sabirli isyan etmeyen cocuklarina yeten bi anne olurum. Bana herkez tanidimiz doktor hemsireler bile sitres yaparsam hem bebekde hem bende baska sorunlarinda cikabilecegini soyledi. Bu yuzden karamsar olmamak en iyisi

Sağol canım ya ben sen dedikten sonra aliexprese baktım bulamadım şişeleri bide çok geç geliyor diyorlar doğrumu bende genelde gittigifiyora bakıyorum ama daha malzeme hiç almadım uygun site arayışındayım
kızlar bu doğum hediyeleri için bir mağaza var. çok tatlı ürünler var. mağaza adı yazsak reklama girer mi acaba? birde oraya bakın belki hoşunza giden şeyler çıkar

Ben günlük 2tane vuruluyorum canım karından hiç bir sorun da yok haftasıyla uyumlu. Bacak kol çok sert olduğu için zor oluyor ondan hala karından devam ediyorum. inşallah hersey yoluna girer canım haftasıyla uyumu denkleşir umarım. İğnem 0.4 oksapar 2x1 canım öncekinde günlük 1di yetersiz gelmiş sesi doktor hiç aspirin falan gerek yok direk 2iğne kullan dedi şükür zorluyor beni baya ama bir sorunumuz yok
Ya doktora sordum acaba yetersiz mi diye doppler kan akışına bakalım ona göre yükseltelim dedi zaten ayrıntılı dan çıktım yeni ölçüm yapıldı anlamıyorum ki kendi kendime yükselticem sinirden... Bende koka başladım ohafta başladı geriliği acaba diye sormadan edemiyorum şimdi karından başladınm ama yağ oranı pek yok göbüşte korkuyorum bebeğe gelcek diye

Bak benim suan cok sitresli zamanim hemde cok asiri yani ama bol dua ediyorun Allaha teslim ediyorum. Kafami dagitmak icin kuran okuyorum kizimi bakiyorum ev isi igne oyasi felan yapiyorum onun disindada kemik sulariydi salatalardi tatli felan iyi beslenme calisiyorum gelisimi icin beni doktorum gecen hafta cagirmisti gitmedim bu persembe gidecegim sonuc ne kadar degisiyo gorucez yani. Sende pozitif olmaya calis iyu beslen gercekden baska seylerle ugrastikmi aklin dagiliyor bide bebegimdeki sorunda beni neler bekliyor nasil ne yapmam gerek arastiriyorum. Ben mucize gelecekse Allahdan gelecene inaniyorum. Eger bi sekilde olursa insallah sabirli isyan etmeyen cocuklarina yeten bi anne olurum. Bana herkez tanidimiz doktor hemsireler bile sitres yaparsam hem bebekde hem bende baska sorunlarinda cikabilecegini soyledi. Bu yuzden karamsar olmamak en iyisi
Teslimiyet önemli canım yaşadım gördüm ben geçmedim yol değil... Ben inanıyorum senin yavrundada hiç bişey yok görüceksin İnş benimkide İnşallah toparlar biz dua edip Allah'a emanet edelim en emin yer

Teslimiyet önemli canım yaşadım gördüm ben geçmedim yol değil... Ben inanıyorum senin yavrundada hiç bişey yok görüceksin İnş benimkide İnşallah toparlar biz dua edip Allah'a emanet edelim en emin yer

Kesinlikle oyle artik doguralim yeter karnimizda tasidimiz ama vaktinde dogmasi en hayirlisi

Ya doktora sordum acaba yetersiz mi diye doppler kan akışına bakalım ona göre yükseltelim dedi zaten ayrıntılı dan çıktım yeni ölçüm yapıldı anlamıyorum ki kendi kendime yükselticem sinirden... Bende koka başladım ohafta başladı geriliği acaba diye sormadan edemiyorum şimdi karından başladınm ama yağ oranı pek yok göbüşte korkuyorum bebeğe gelcek diye
inşallah herşey yoluna girer canım benim üzüntünü çok iyi anlıyorum kayıplar insanı çok yıpratıyor... Benimde son kaybım 25haftalıktı şuan öyle korkuyla yaşıyorum ki anlatamam direk 26ya geçsem diyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım.
Bende karnından vurdukca korkuyorum iğneden sonra hemen hareket ediyomu diye bakıyorum. Ama kol bacak yapınca 2 3 gün ağrı çekiyorum hemen morarıyo. Rabbim korusun kuzuları

Back
X