2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba ar arkadaşlar.
Dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık.dr.cok ilgilendi sagolsun.gecmis tecrübelerimi anlattım.pereeklampsi dış gebelik düsukler....bunlari duyunca birde ultrasonda 5 günlük bir gerilik olunca kan sulandirici iğne başlattı.pihtilasma için tahlilde istedi ama 20 gün sonra çıkıyormuş sonuc.sonuc çıkana kadar zaman kaybetmeyelim bence risk var bu riski alma igneye başlayalım dedi.bizde genetige git iğne için heyet raporu çıkar derken acayip yorulduk.aksam başladım igneye ama çok yakiyormus. naapalim biz tedbirimizi alalimda.ama çok bozuldum kendi doktoruma madem böyle bi durum var neden baştan tedbir almadı diye.maddi açıdan çok zorlu ucak olmasa hep aynı profa giderdim ama maddi olarak imkansız yani.nediyim insaallah iğneler ise yaratsa sagsaglim kavusuruz hepimiz bebislerimize...

Merhaba ar arkadaşlar.
Dün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık.dr.cok ilgilendi sagolsun.gecmis tecrübelerimi anlattım.pereeklampsi dış gebelik düsukler....bunlari duyunca birde ultrasonda 5 günlük bir gerilik olunca kan sulandirici iğne başlattı.pihtilasma için tahlilde istedi ama 20 gün sonra çıkıyormuş sonuc.sonuc çıkana kadar zaman kaybetmeyelim bence risk var bu riski alma igneye başlayalım dedi.bizde genetige git iğne için heyet raporu çıkar derken acayip yorulduk.aksam başladım igneye ama çok yakiyormus. naapalim biz tedbirimizi alalimda.ama çok bozuldum kendi doktoruma madem böyle bi durum var neden baştan tedbir almadı diye.maddi açıdan çok zorlu ucak olmasa hep aynı profa giderdim ama maddi olarak imkansız yani.nediyim insaallah iğneler ise yaratsa sagsaglim kavusuruz hepimiz bebislerimize...
İnşallah sağ salim kavusucaz canım bebislerimize içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz

urun.n11.com/tek-kisilik-nevresim-takimi/cotton-box-bambis-tek-kisilik-bebek-nevresim-takimi-P112397481
kızlar, benimde cinsiyet belli değil ama bu nevresim takımını aldım biraz önce , çok tatlı, dayanamadım, :anneadayı:
hastane çıkışı aldım 11 li ve 5 li takım unisex olanlardan mecburen:dondurma:
bebek battaniyesi aldım,
Allah tan tutuyorum kendimi :KK53:
biraz öncede sağlık ocağından geldim, tetanoz aşımı oldum, :rapci:
bebeğimin kalp atışlarınıda duydum,:KK68: içim rahatladı :KK74:

Canım aldigin neresinde güzel mağazanın diğer ürünlerine de baktım çok tatlılar.
Cuma ayrıntılı ultrasonum var o zaman cinsiyet öğrenicem ondan sonra sadece bakmakla yetinmem sanırım.
Dün mağazada sordum nevresim takımı 65 den başlıyordu. Fiyat olarak da uygun

Canım aldigin neresinde güzel mağazanın diğer ürünlerine de baktım çok tatlılar.
Cuma ayrıntılı ultrasonum var o zaman cinsiyet öğrenicem ondan sonra sadece bakmakla yetinmem sanırım.
Dün mağazada sordum nevresim takımı 65 den başlıyordu. Fiyat olarak da uygun
bir daha link atayım canım,
markası da cottonbox fena markada değil
https://urun.n11.com/tek-kisilik-ne...-tek-kisilik-bebek-nevresim-takimi-P112397481
ben pc den kopyala yaptım yine olmadı sanırım,
sabah kargo dahil 45 tl ye aldım, ben aldıktan sonra 50,99 çıkmış :bicak:
bambiş.webp

Sağol canım ya ben sen dedikten sonra aliexprese baktım bulamadım şişeleri bide çok geç geliyor diyorlar doğrumu bende genelde gittigifiyora bakıyorum ama daha malzeme hiç almadım uygun site arayışındayım

biz devamlı yapıyoruz aliexprese ten canım.şişelere ben bakmıştım ama fiyat olarak burayla çokta farkı yok.bebek diş diye arat bulursun.ama boyutlarına dikkat et.ordakiler boy boy

Merhabalar kızlar 20 haftalik hamileyim az önce kontrolden geldim. Bebek şimdilik iyi fakat doktor bana sana kan tahlili yapmamisiz dedi sinirlerim tepeme çıktı en başta yapılan kan tahlillerim birde 11. Haftada kanamam olmuştu o zaman yapılan tahliller var. Madem yapılması lazım neden ihmal ediliyor. Kan ve demir değerlerine bakacakmis. 30 ocakta detaylı ultrason randevum var o gün hepsini yaparız dedi bebeğim etkilenirmi çok eksik bişey varmı cok korkuyorum şimdilik sadece decavit kullanıyorum :110:

şöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tl :KK53: o parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım

bende de yok bişi henüz
benim çizgi oluşmaya başladı bayağı belli oldu,
ayyyy biraz önce içimde kıpırdadığını hissettim, ilk defa :cry:
bağırsak hareketi değildi, içim bir hoş oldu valla:KK33:
şu ana kadar seyirme gibi oluyordu arada, :KK6:

bende kompedana bakıcam, spor gecelik tarzı daha önce orada bulmuştum kardeşime fiyatıda uygundu, inşallah vardır

Merhabalar kızlar 20 haftalik hamileyim az önce kontrolden geldim. Bebek şimdilik iyi fakat doktor bana sana kan tahlili yapmamisiz dedi sinirlerim tepeme çıktı en başta yapılan kan tahlillerim birde 11. Haftada kanamam olmuştu o zaman yapılan tahliller var. Madem yapılması lazım neden ihmal ediliyor. Kan ve demir değerlerine bakacakmis. 30 ocakta detaylı ultrason randevum var o gün hepsini yaparız dedi bebeğim etkilenirmi çok eksik bişey varmı cok korkuyorum şimdilik sadece decavit kullanıyorum :110:
:oha: dicem o doktora, kusura bakma,
benim ilk gebelik başlangıcında yapıldı bütün tahlillerim
bugünde ebe hemşiremiz , perşembe gel kan tahlilerini yeniden yapalım dedi, bayağı zaman olduğu için

Dün tetanoz aşımdan sonra çok hareketliydi kuzum, şeker yüklemesi sonrasıda resmen taklalar atmıştı içerde acaba kötümü hissediyorlar o yüzdenmi hareketlerinin şiddeti artıyo:silah:

bugünde ebe hemşiremiz , perşembe gel kan tahlilerini yeniden yapalım dedi, bayağı zaman olduğu için

Valla benim gittiğim sözde özel özde devlet gibi olan hastanede de dr hep ben hatırlattım tahlilleri :kızgın:

şöyle sade güzel gecelik sabahlık bulamıyorum ya hastanede giymek için
lohusa takımlarını hiç beğenmiyorum, yeni gelin gibi dantelli oluyo ya da ne bileyim çok demode oluyorlar
ben şöyle penye efil efil spor bir şeyler istiyorum, emzirmeye de uygun olsun, gecelik-sabahlık takım
bi tane ayyıldızda var aslında ama 260 tl :KK53: o parayı vereceğime kuzuma bir şey alırım

aynen öyle.çoğu fantezi gibi.hastaneye hiç kimse gelmese babam gelir.bende öyle dentelli falan istemiyorum.küçük mağazalara bak oralarda ben buldum bi iki şey ama erken diye beklemek istiyorum.ben bide kısa kol istiyorum yazlık bi şey olsun istiyorum

Valla benim gittiğim sözde özel özde devlet gibi olan hastanede de dr hep ben hatırlattım tahlilleri :kızgın:
ben devlete gidiyorum hep, doktorum sağolsun , o kadar hastası varken bile çok dikkat ediyor bütün tahlilleri yapmış,
özele insan niye gider, daha iyi ilgi ve alaka için , daha özenli olması için, değilmi, sen hatırlattıktan sonra ne kıymeti var

kızlar eski yorumlara bakınca, bazılarına ayrıntılı ultrasonu çok geç tarihte vermişler. benim doktorum medicalparkta ama kendisi fuat akercanda yaptırmamı önerdi ve bana göre 20. hafta bebişe göre 21. haftada gitmemi söyledi. sanki erken gitmek daha iyi bebişin organları daha net gözükür sanki.

kızlar eski yorumlara bakınca, bazılarına ayrıntılı ultrasonu çok geç tarihte vermişler. benim doktorum medicalparkta ama kendisi fuat akercanda yaptırmamı önerdi ve bana göre 20. hafta bebişe göre 21. haftada gitmemi söyledi. sanki erken gitmek daha iyi bebişin organları daha net gözükür sanki.
ben cumartesi çektiricem 20+5 olucam nasipse, acaba çok mu erken diye düşünüyordum, değil sanırım:110:

ben cumartesi çektiricem 20+5 olucam nasipse, acaba çok mu erken diye düşünüyordum, değil sanırım:110:
bence değil :) daha etle kaplanmadıkları için daha net bir görüntü oluyor sanırım. ama erken dememize rağmen her şey o kadar netti ki. ağzı dudakları falan... umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Resmen Allah'a emanet yaşıyoruz ya sağlık ocağına da sordum bunları doktora hatırlat dedi geçti oralı bile olmadı :110:

ben devlete gidiyorum hep, doktorum sağolsun , o kadar hastası varken bile çok dikkat ediyor bütün tahlilleri yapmış,
özele insan niye gider, daha iyi ilgi ve alaka için , daha özenli olması için, değilmi, sen hatırlattıktan sonra ne kıymeti var

Aynen öyle daha ilgili olsunlar hasta sayısı az olsun sıra beklemeyelim diye özele gidiyoruz ama malesef şansıma çok yetersiz

Back
X