2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.

gözün aydın olsun canım.allah bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın

Ben size basindan beri diyorum kocam hamile diye ama inanmiyorsunuz.:KK31:
Bazi erkeklerde esleri hamile oldugunda bazi hamilelik benzeri hormonlar salgilanirmis. Maksat erkegin kadinin durumunu daha iyi anlamadi, ve hareketlerinin yavaslamasi, cok sex yapmamak istemesi. Boylece anne adayini ve bebegi tehlikeye atmamasi.
:KK53: Hatırlıyorum yaa eşini. Tüm bu sendromları taşıyordu. Çok gülmüştüm hatta o zaman. Can'ım sen lohusa sendromuna da hazırlıklı ol bence :KK45:

Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.

Cooook sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi

Çok şükür canim benim. Çok sevindim senin adına. Allahim hepimize sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Artik sen de stres yasama.

Bügün bebişimizin dolabınıda aldık :emir_bebek:insan mobilyadan bile mutlu olur mu ya :KK49: bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bende yeniden hasta olmayı başaranlardanım:hasta: antibiyotiği bitire li bir ay bile olmamıştı :oha: busefer iyice kötü olmadan git cem doktora.yarına kadar şans verdim kendime yarına kadar geçmezse git cem bakalım

Bügün bebişimizin dolabınıda aldık :emir_bebek:insan mobilyadan bile mutlu olur mu ya :KK49: bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bende yeniden hasta olmayı başaranlardanım:hasta: antibiyotiği bitire li bir ay bile olmamıştı :oha: busefer iyice kötü olmadan git cem doktora.yarına kadar şans verdim kendime yarına kadar geçmezse git cem bakalım
heves edip alıyoruz erken falan:) bende alalı 1 ay oldu :) sağlıkla büyütelim giydirelim bebişleri

:dua: Ohh çok şükür Can'ım. İnş daha da iyi olacak her şey. Darısı diğer arkadaşların başına.

Yaa hayirli olsun gule gule kullanin:) ben dolap almayacagim. Kendi kiyafet dolabimizdan bir bolge ayiracagim. Esim de bende kiyafet duskunu insanlar olmadigimizdan az kiyafetimiz var. Hatta tum kiyafetlerimizi ve cekmeceleri tek bir yere toplasam surgulu gardrobun bir taragini anca doldurur yazlik kislik hepsi dahil :)

Ben de yarin yaptiracagim. Bugun ayrintilim vardi benimkinde bir hafta onde cikti. Hic seker tuketmeyen bir insan olsaydim yaptirmazdim. Ama simdi cikolata yicem yani zaten hergun seker tuketiyorum. 75 gramin ne zarari olabilir ki. Basta yaptirmama taraftariydim. Ama arastirdiginda her seyin zararli oldugunu savunan bir grup var biliyorsunuz. İnsanin aklini karistirmaktan baska bir ise yaramiyor. Ben her seyi yaptirmaliyim veya yaptirmamaliyim zararli olabilir anlayisina karsiyim. Yaptirsak da yaptirmasak da riskler ayni bence. Bebekler icerde ve ne durumda olduklarini bilmiyoruz. İnsallah iyilerdir. Allaha emanet. Karsit gorusler yuzunden artik aklimi bulandirmiyor ben. İcimden nasil geliyorsa oyle davraniyorum.
bence de dr u dinlemek lazım vardır bir bildiği. önden giden bebişlerde şüphe oluyor inşallah yoktur ama varsa bilmekte fayda var. Tedbir almak lazım ki varsa o içeceğimiz şekerden daha fazla zarar veririz bebişe.

Güle güle kullanın Can'ım. Bir bakıma erken olması iyi. Çok iyi havalandırılması gerekiyormuş çünkü.

şükürler olsun, gözün aydın canım
bundan sonra çok daha mutlu günleriniz olsun inşallah oğlunla :nazar:

Gözün aydın canı çoook sevindim maşallah size

Aynen aynen. Baligi cok sevmeme ragmen esim hadi balik yiyelim diyecek diye korkarak bekliyorum :KK70: ve suan gercekten firina gidip sicacik ekmek almamak icin cok zor tutuyorum kendimi. Sicacik ekmek üstüne cikolata. Off gidecem valla birazdan dayanamicam. Bugun stresli basladim gune ayrintili yuzunden. Sonuc guzel olsa da stresimi atamadim. Mutlu olmam sart :KK70:
Resmen burnuma sıcak ekmek koktu yaaa :kk77: bende aynı dert var hamur işlerini ver bayıla bayıla yiyirorum son 2 haftada 2 kilo aldım o_O bu gidişle 1 ayda 4 kilo alıcam kendimi frenlemeye çalışıyorum inşallah çok almadan bitirebiliriz hamilelikleri:anneadayı:

detaylı ultrasonun bebeğin beyin hücrelerine zararı var mı?
bugün hamile bir arkadaşım ile konuştum, o vazgeçmiş yaptırmaktan
bir tanıdığı ona böyle demiş, onun doktoru tavsiye etmemiş, normal ultrason bile zararlıymış, bunda 30-45 dk muayene beyin hücrelerini etkiliyomuş
ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ama sizlerin fikri ne?
zararlı olsa bu kadar kişi ye neden yaprin desin ki doktor detaylı cok önemli her hangi bi sıkıntı varsa doğum sırasında biliyor doktor ve ona göre erken teşhis tabiki çok önemli ne kadar saçma bi yaklaşım olmuş

Hadi gözün aydın canım ya çok şükür çok sevindim gerçekten ohh ya kendi çocuğumun haberini almış gibi sevindim

Gözünüz aydın. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

Canım çok sevindim gerçekten. Anne karnı kapalı kutu hiç ne olacağı belli olmuyor. İyiki kendini strese sokmadın bak gördünmü herşey düzeldi çok şükür. Darısı güzel doğumlarımıza inşallahhh :)

Çok sevindim canım. Rabbim tüm yavruları ve anneleri korusun sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah

gözün aydın olsun canım.allah bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın

Cooook sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi

Çok şükür canim benim. Çok sevindim senin adına. Allahim hepimize sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Artik sen de stres yasama.

weryew weryew cim sabah sen yazdığımda kasilmisim sanırım şimdi güzel haberini alınca öyle rahatladım ki anlatamam sanki sırtımdan büyük bi yük kalkti :halay::eğlence:
Yarın için bana da moral oldu.
Herşey yolunda gitsin hepimiz için

:dua: Ohh çok şükür Can'ım. İnş daha da iyi olacak her şey. Darısı diğer arkadaşların başına.

şükürler olsun, gözün aydın canım
bundan sonra çok daha mutlu günleriniz olsun inşallah oğlunla :nazar:

Gözün aydın canı çoook sevindim maşallah size

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz iyiki varsiniz hepimiz sag salim kucamiza alalim insallah yavrularimizi Gercekden dua dua yani Allaha teslimiyet rabbime binlerce sukurler olsun isyan etmedik dua ettik ve bu gun doktorum beni mutlu etti herkesinde yuzu gulsun insallah. Gununuz şen olsun. Bende doktorun kapisindan girmeden kendi kendime diyordum
varsa ne napacami hangi doktorlar tedavi eder felan gibi iyi bi arastirma yapmayi dusunuyordum. Suan icin rahatladi ama yine kontrolere sorarim her gittimde tetenoz asinida yaptirndedi bana onuda onumuzdeki hafta yaptiricam Allahin izniyle

Back
X