- 18 Temmuz 2022
- 5.965
- 9.876
- 148
- Konu Sahibi annabelica
- #19.281
Oy karar verilmiş bile. Maşallah adıyla yaşasınlarTeşekkür ederiz teyzesiiiiZeynep&Zeyd olucak inşallah ekleyebilirsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy karar verilmiş bile. Maşallah adıyla yaşasınlarTeşekkür ederiz teyzesiiiiZeynep&Zeyd olucak inşallah ekleyebilirsin
![]()
En başından beri bir erkek bir kız hissediyorduk öyle olunca düşünmüştük tabi bi farklılık olsaydı isimler tamamen değişicekti ama çok şükür gönlümüze göre olduOy karar verilmiş bile. Maşallah adıyla yaşasınlar![]()
Bende almayı düşünüyorum benim oğlan cok seviyor kaydırağı ama bende daha almadımHerkes yenidoğan alışverişinde ben de kaydırak alsam mı diye düşünüyorumKızım mama sandalyesine tırmanıp iniyor bu ara. Düşecek diye korkuyorum. Kullanan var mı kızlar tecrübeli anneler
![]()
ben cook beğendim cok uyumlu ve samimiSizce isimlerimiz nasıl teyzeleriiii beğendiniz miii
Benim evim bahçeli değil evin içinde çok yer kaplayacak ama oynar mı acaba. Evin içinde kötü mü durur diye düşünüyorum çok kararsız kaldımBende almayı düşünüyorum benim oğlan cok seviyor kaydırağı ama bende daha almadım![]()
bende sırf bu nedenlerden dolayı alamıyorum cok kaba bir ev için benceBenim evim bahçeli değil evin içinde çok yer kaplayacak ama oynar mı acaba. Evin içinde kötü mü durur diye düşünüyorum çok kararsız kaldım![]()
Ben hiç ihtiyaç duymadım ama bizde apartman görevlisi var çöpleri alıyor belki ilk 6-7 ay kullanılır sonrasında bilemedim+1 almak isteyip de alamayan eli gitmeyen hele bir dur bakalım diyip diyip zaman geçiren ben![]()
5 yaşında hala kayıyor benim kız kesinlikle ölü yatırım değilBenim evim bahçeli değil evin içinde çok yer kaplayacak ama oynar mı acaba. Evin içinde kötü mü durur diye düşünüyorum çok kararsız kaldım![]()
Dimi ya ben onu gördükçe sinirim bozulacak ev zaten Aralık'ta iyice pazar yerine dönecekbende sırf bu nedenlerden dolayı alamıyorum cok kaba bir ev için bence![]()
Ya ben böyle kesin cevaplara bayılıyorum hemen de ikna olurum5 yaşında hala kayıyor benim kız kesinlikle ölü yatırım değil![]()
hahahahq ayy adminim yaDimi ya ben onu gördükçe sinirim bozulacak ev zaten Aralık'ta iyice pazar yerine dönecekama mama sandalyesine tırmanıp duruyor düşecek diye korkuyorum
![]()
Ben ve bir kaç arkadaş girdikKızlar selammlar herkese, detaylıya giren olmadı sanırım henüz değil mi?
Hahah canımsınYa ben böyle kesin cevaplara bayılıyorum hemen de ikna olurum![]()
Kalpler olduğuna göre güzel geçmişBen ve bir kaç arkadaş girdik![]()
benimkide salı günü bakalım kac dkk sürcek yazarım burayaKalpler olduğuna göre güzel geçmişmaaşallah
Ne kadar sürdü, hastane bana 45 dk sürüyor dedi ama normal kadın doğumcum da 3 saat sürenler de var dedi![]()
Sipariş verdim az önce benim de bebek alışverişim böyle olduHahah canımsıniki çocuk tepe tepe kullanırsınız
![]()
3 saat neymiş yahuKalpler olduğuna göre güzel geçmişmaaşallah
Ne kadar sürdü, hastane bana 45 dk sürüyor dedi ama normal kadın doğumcum da 3 saat sürenler de var dedi![]()