2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anladım canım biri daha yazmıştı burda adını unuttum çok büyükmüş kullanışlı değilmiş
İyi de nasıl göbeğimin üstüne düşmeyeceğim bilmiyorum

Kızlar hasta oldum olalı yatak odasında değil salondaki koltukta yatıyorum ilginç ama bana yataktan daha rahat geldi hem dönmemi engelliyo hemde arada bacağımı kaldırıp koltuk tepesine koyuyorum tavsiye ederim :halay:

Kizlar bu arada bugun kontrolde doktora bir suredir ara sira idrarda yanma var dedim tahlil istedi Az once internetten sonuclara baktim lökosit 0-5 arasi olmasi gerekirken 10 cikmis yarin telefonla soracagim
Siz bu durumu yasadiniz mi
Bende de öyleydi kültürde üreme görülmediği için ilaç vermedi bol su iç dedi ama hala rahatım Yok tekrar tahlil yaptıracağım

Bana dA cevap verin kızlar
Kızlar gece uyurken bacaklarıma öyle bir ağrı giriyor ki Allah tekrar uykuya dalıyorum yoksa çekilecek bir ağrı değil sabah kalktığımda da hareket ettikce ağrı geciyor ama uyuşukluk oluyor bir kaç saat bu nedir bi fikriniz var mı başına gelen var mı

bende ilk baslarda basladim sonra baya ara verdim bende yavas gidiyorum turkcesi ile beraber okuyorum ama yetisecek insallah doguma kadar yetistiririz Allahin izniyle
Allah kabul etsin kızlar çok imreniyorum size ama ben kendimi bildim bileli okulla çalışmayla geçti hayatım Kuran-ı Kerim öğrenmeye fırsatım olmadı, şimdide çocuklarla, ev, koşturmacayla geçip gidiyor ömrüm ama öğrenecem çok istiyorum, şimdilik dua okuyorum ,türk alfabesiyle okusam olur mu acaba kızlar o_O

İctim sekerli suyumu. Bekleme asamasindayim. Kesin cikar bende gebelik sekeri. Basim o kadar agriyor ki.

Ben temiz küçük bir kutu ayarladım ve hergün sabah çocuğun altını değiştirmeden önce ogün yetecek kadar pamuk ayarlayıp nemlendirip yaprak şeklinde yerleştirdim kutuya ve günlük bu şekilde kullandım, halen de kullaniyorum benim de küçüğün bezli hala, yalnız ben pamukla temizledikten sonra mutlaka kuruladım poposunu, inan başka ne kullandiysam olmadı pamuk iyi geldi benim çocuklarıma
Böyle kullanmak daha pratik sanırım. Pamuklar kurumuyorsa çok iyi. Ben de öyle yaparım Can'ım. Çok sağol.

Kızlar gece uyurken bacaklarıma öyle bir ağrı giriyor ki Allah tekrar uykuya dalıyorum yoksa çekilecek bir ağrı değil sabah kalktığımda da hareket ettikce ağrı geciyor ama uyuşukluk oluyor bir kaç saat bu nedir bi fikriniz var mı başına gelen

susuzluk veya vitaminslzklikten oluyo canım.gece su bulundur yaninda.muz soda tüketmeye calis.2 gece üst üste bende de oldu

Kızlar hiç alınacaklar listesi gibi bişey yapan var mı benim.kafam çok karisiyo ya her şey lazım gibi geliyo ama gereksiz şey de almak istemiyorum şimdiye kadar hep kiyafet aldım artık diğer şeylere başlamak istiyorum

Kızlar bende dün girdim ayrıntılıya, çok heyecanlı ve keyifli dakikalardı, benim de endişelerim vardı, Dr yaştan dolayı amniyosentez istemişti ben reddettim, ayrıca nerdeyse iki aydır doktora gitmemiştim ve merak ediyordum, bin şükür herşey yolundaymış, bence teste felan hiç gerek yok dedi, cinsiyete gelince, sağlık konusuna o kadar odaklanmıştık ki ne o söyledi ne de ben sordum, soramadım, yani yine öğrenemedim hayırlısı olsun dedim, vardır bunda da bir hayır, sağlıkla huzurla alalım kucaklarımıza inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::nazar::KK200::anneadayı:

Kızlar bende dün girdim ayrıntılıya, çok heyecanlı ve keyifli dakikalardı, benim de endişelerim vardı, Dr yaştan dolayı amniyosentez istemişti ben reddettim, ayrıca nerdeyse iki aydır doktora gitmemiştim ve merak ediyordum, bin şükür herşey yolundaymış, bence teste felan hiç gerek yok dedi, cinsiyete gelince, sağlık konusuna o kadar odaklanmıştık ki ne o söyledi ne de ben sordum, soramadım, yani yine öğrenemedim hayırlısı olsun dedim, vardır bunda da bir hayır, sağlıkla huzurla alalım kucaklarımıza inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::nazar::KK200::anneadayı:
Gözün aydın canım ne güzel.hersey yolunda cinsiyetine artık bidaha ay öğrenirsin için rahatladım gerisi önemli değil

Kızlar ben biraz şanslıyım galiba en yakın arkDaşlarımın ikisinindr kızı var biri 1 yasında biri 1.5 o yüzden onlar sağolsun bir sürü şey veriyolar ana kucağından oyun halısına babynestten sağma makinesine herşey onlardan geldi ve kıyafetlerde baya bi masraftan kurtulmuş oldum oda sipariş de oeeşembe günü geliyo ıvır zıvır dışında pek bi eksiğim kalmadı gbi onlar da işte banyo malzemeleri emzik biberon alt acma bezleri falan

Kızlar ayrintilidan çıktım 373 gr 24 cm olmuş kizimmmmm cinsiyetimiz de belli oldu.
Rabbime şükürler olsun sağlıklı hiçbir sorun gozukmedi.:halay::halay::halay:
Yaaa gözünaydın Can'ım. Topikteki cimcimeler arttı iyice :))

Kızlar ben biraz şanslıyım galiba en yakın arkDaşlarımın ikisinindr kızı var biri 1 yasında biri 1.5 o yüzden onlar sağolsun bir sürü şey veriyolar ana kucağından oyun halısına babynestten sağma makinesine herşey onlardan geldi ve kıyafetlerde baya bi masraftan kurtulmuş oldum oda sipariş de oeeşembe günü geliyo ıvır zıvır dışında pek bi eksiğim kalmadı gbi onlar da işte banyo malzemeleri emzik biberon alt acma bezleri falan
Gerçekten çok şanslısın. Kıyafet neyse de kısa süre kullanılan şeylerin yakınlardan gelmesi gerçekten çok iyi

Yaaa gözünaydın Can'ım. Topikteki cimcimeler arttı iyice :))

Gerçekten çok şanslısın. Kıyafet neyse de kısa süre kullanılan şeylerin yakınlardan gelmesi gerçekten çok iyi
Evet canım ya bu ana kucağı olsun oyun halısı olsun çok uzun süre kullanılmıyo emzirme minderi reflü yastığıda verdiler sağolsunlar 3-5 derken çok masraf oluyor

Back
X