- 23 Mart 2016
- 30.655
- 91.600
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #19.221
Göz rengide belli olsa keşkeAnlarsınız kız doktor söylüyormuş hatta anneye benziyo babaya benziyor falan diye hayırlı haberlerle inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göz rengide belli olsa keşkeAnlarsınız kız doktor söylüyormuş hatta anneye benziyo babaya benziyor falan diye hayırlı haberlerle inşallah![]()
Ay bence grubun alışverişte en çok ilerleyini sensinValla ben de her videoda görüyordum iyi ki almışım diyeKız kardeşim de çok memnun
+1 almak isteyip de alamayan eli gitmeyen hele bir dur bakalım diyip diyip zaman geçiren benAy bence grubun alışverişte en çok ilerleyini sensinBen daha bir çöp almadım
![]()
Valla öyle+1 almak isteyip de alamayan eli gitmeyen hele bir dur bakalım diyip diyip zaman geçiren ben![]()
Hemen listeye benide ekleyin salı günü bende detaylıya giricem çok heycanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirizzzzsalı günü randevum var detaylıda inşallah size cok güzel resimlerimizle gelcez![]()
Yok bebem 4agustosta benim detaylıValla öyle
Detaylıya girdin mi cnm sen
Ertesi günde benimYok bebem 4agustosta benim detaylı
İnşallah canımHemen listeye benide ekleyin salı günü bende detaylıya giricem çok heycanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirizzzz![]()
Hadi güzel haberlerle geliriz inşaallah biz deErtesi günde benim![]()
ayy bunu ilk kez duyorumAnlarsınız kız doktor söylüyormuş hatta anneye benziyo babaya benziyor falan diye hayırlı haberlerle inşallah![]()
evet yaa cok duygusal ve heycanlıyımAyyy maşallah ne güzel göreceksin uzun uzunn![]()
anaa sende mi kızHemen listeye benide ekleyin salı günü bende detaylıya giricem çok heycanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirizzzz![]()
oyy bu cok güzel bi resim olmuş canım17.hafta oğluş göbüşüüü+3kilo memlekete geldik düzen kalmadı yeme içme konusunda
Eki Görüntüle 3622680
Oğlumda 35 40 dk sürmüştü,şimdi farklı bir perinatologdan randevu aldım 40 dk ile 1 saat arası dedi cnm eğer göremediği bir şey olursa kontrol süresinde tekrar çağırır dedievet yaa cok duygusal ve heycanlıyımnormalde bildiğim kadar 40dkk sürüyormuş orda nekadar uzun sürüyor canım?
![]()
Ohooo maşallahBende daha cok bişey almadım sadece indirimden yakalayınca bişeyler almıştım oda ilk cekmecede olanlar
Eki Görüntüle 3622701
Sizin suslulerin yanında benim oğlumun garibanligiBende daha cok bişey almadım sadece indirimden yakalayınca bişeyler almıştım oda ilk cekmecede olanlar
Eki Görüntüle 3622701
Multıvıtamıne hala devam mı canım bu simdiki verdigi d vıt ve demırleCanım bana balık yağlı multivitamin verdi içinde folik asit ve diğer vitaminlerden falan var. İştah konusunda keşke kesse ama benimki kesmiyor. D vitamini ve şimdi de demir verdi.
kız daha bişey yapmadım oğlumun odası zaten, şimdilik sadece ilk cekmece kızımın eşyaları teyzesiSizin suslulerin yanında benim oğlumun garibanligi![]()
Yaaa burdakiler söylüyor ama sizin ordakileri bilmiyorum kuzu söylüyorlardır inşallahayy bunu ilk kez duyorumnasıl heycan yaptım bak şimdiii kız demetom ya
![]()