2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım ya bu ana kucağı olsun oyun halısı olsun çok uzun süre kullanılmıyo emzirme minderi reflü yastığıda verdiler sağolsunlar 3-5 derken çok masraf oluyor
Tabi canım. Bu saydıklarını toplasan bir dünya para eder. Oyun halısını zaten birçok kişi gereksiz durmuyor bebişler diyorlar. Ama sonuçta para verip almıyorsun. İyi günlerde kullanırsın inş hepsini Can'ım

Bu arada kuzlar bende bu hastane çıkışını alanlar kervanına katıldım ve gerçekten iyiki almışım kumaşı yumuşacık rengi burda göründüğü gbi beyaz değil biraz sütlü kahve gibi fiyatıda çok uygun 57 lira hala hastane çıkışı almayanlara tavsiye ederim F791C17B-634C-444C-80EE-1CC2A3C13A9B.webp

Hurmaya ilk haftalarda bende tüketmedim aslında 7. Aydan sonra daha iyi kasılma açısından.. Ama benim bebeğimin gelişmesi için bu hafta başladım günde 3 tane yiyorum sürekli istirahat ettiğim için kendimi dinliyorum nibi sıkıntı yapmadı şükür İnş yarasın kızıma

İnşallah yoktur şeker , ben de yarın sabah yaptiricam 2 saat mi arası oluyor benim ailemde de var inşallah çıkmaz hicbirimizde ama bende korkuyorm
Sabah 9bucukta gittim hastaneye. Daha yeni kahvalti yapiyorum. Bence mantiksiz bir is yaptilar. Su karnimi doyurup kendime geliyim anlatirim.

Bu arada kuzlar bende bu hastane çıkışını alanlar kervanına katıldım ve gerçekten iyiki almışım kumaşı yumuşacık rengi burda göründüğü gbi beyaz değil biraz sütlü kahve gibi fiyatıda çok uygun 57 lira hala hastane çıkışı almayanlara tavsiye ederimEki Görüntüle 2092980
aynısından aldım canım bende :KK54:

Hurmaya ilk haftalarda bende tüketmedim aslında 7. Aydan sonra daha iyi kasılma açısından.. Ama benim bebeğimin gelişmesi için bu hafta başladım günde 3 tane yiyorum sürekli istirahat ettiğim için kendimi dinliyorum nibi sıkıntı yapmadı şükür İnş yarasın kızıma
Can'ım bence bu haftalarda hergün 3 tane çok fazla. Sonuçta erken kasılmalara neden olabiliyormuş. Dikkatli yemelisin.

ben geçenlerde aşısız hurma istedim memleketten, canım çekti, aslında biliyorum normal hurma yemiyordum, olursa da çok az yiyordum, gözüm kararmış bir şekilde nasıl yediysem , bir avuç kadar cennet hurmasının aşısız olanından yedim 2 gün sancı çektim, bir daha tövbe yemem, :ruh:

Kızlar bende dün girdim ayrıntılıya, çok heyecanlı ve keyifli dakikalardı, benim de endişelerim vardı, Dr yaştan dolayı amniyosentez istemişti ben reddettim, ayrıca nerdeyse iki aydır doktora gitmemiştim ve merak ediyordum, bin şükür herşey yolundaymış, bence teste felan hiç gerek yok dedi, cinsiyete gelince, sağlık konusuna o kadar odaklanmıştık ki ne o söyledi ne de ben sordum, soramadım, yani yine öğrenemedim hayırlısı olsun dedim, vardır bunda da bir hayır, sağlıkla huzurla alalım kucaklarımıza inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::nazar::KK200::anneadayı:
Hadi gözün aydın iyi olsunlarda cinsiyeti öğrenirsin canım

ben geçenlerde aşısız hurma istedim memleketten, canım çekti, aslında biliyorum normal hurma yemiyordum, olursa da çok az yiyordum, gözüm kararmış bir şekilde nasıl yediysem , bir avuç kadar cennet hurmasının aşısız olanından yedim 2 gün sancı çektim, bir daha tövbe yemem, :ruh:
Kız cennet hurması sancı yapmaz ondan çok yedim ben başlarda bu hacı hurması dediğimiz hurma sıkıntı olabilir diyo doktorlar

Can'ım bence bu haftalarda hergün 3 tane çok fazla. Sonuçta erken kasılmalara neden olabiliyormuş. Dikkatli yemelisin.
Şuan takip ederek yiyorum şükür şuan bişey yok İnş olmazda ilk başta hiç yemedim ama şuan büyümemiz gerekiyor... Eğer gerçekten bi gerilik yaşayacaksaksak Allah korusun ama 1 gramın bile değerini biliyorum erken doğumda... İnş herşey güzel olucak ama tedbir benden takdir Allah tan

o hurmanın aşısız olanı, küçük üzüm tanesi kadar oluyor , yedin mi hiç canım, Eki Görüntüle 2093013
İlk kez görüyorum bu nedir nerde satılır hiç haberim yok tadı nasıl bunun ... Valla cumaya kadar herşeyi demiyorum İnş güzel haber alınca denediklerime devam ederek son haftayı görmek istiyorum sağlıklı bi şekilde

İlk kez görüyorum bu nedir nerde satılır hiç haberim yok tadı nasıl bunun ... Valla cumaya kadar herşeyi demiyorum İnş güzel haber alınca denediklerime devam ederek son haftayı görmek istiyorum sağlıklı bi şekilde
yaş veya kurusu aktarlarda satılır mı bilemiyorum canım, o yediğiniz büyük cennet hurmasının aşısız hali, ben batı karadenizliyim , o sebepten biliyorum, memlekete gittiğimde yiyordum,:anneadayı:

İnşallah yoktur şeker , ben de yarın sabah yaptiricam 2 saat mi arası oluyor benim ailemde de var inşallah çıkmaz hicbirimizde ama bende korkuyorm
Sabah 9 bucukta gottim. Kan aldilar. Bir saat sonra gel dediler. Bir saat sonra gittim icecegi verdi. İcecegi ic bir saatnsonra yine gel dedi. Ben bu kismi anlamadim. Direk ilk kani verdikten sonra icecegi verse icsem de bir saat sonra gitsem olmuyor muydu:D bosu bosuna sadece icecek almak icin bir saat beklemis oldum. Neyse ictikten bir saat sonra tekrar kan verdim. O kandan sonra bir saat bekleyip bir kan daha verdim. Valla en son elim ayagim titriyordu.

Ya bu insanlar ya çok kötü ya da hakikaten kalın kafalı mallar laflara bak ya en gıcık olduğum insan tipi cahil ne konuştuğunu bilmeyen empati yapmayan tipler canım benim sen hiç bir şeyi takma kafaya şizofren olanda değil kabahat onu şizofren yapanlarda... kötü insanlar o kadar kötü ki saf ve temiz insanlar dayanamıyo bu kadar kötülüğe ya psikolojileri bozuluyo ya da intihar ediyorlar bence bu da onların bu kirli kokuşmuş dünyaya tahammül edemeyecek kadar temiz olduklarını gösteriyo...
Ben Allaha havale ediyorum etrafımdaki kötüleri ve mümkün olduğunca az görüşüyorum

bende oyle yaptim bu surecde ama hemen yanimda alt katimda bunlar. sinir bozan seyse sagdan soldan duymak herseyi ben bu surecde bilinmesi istemedim. hersey kesinlessin millet salak salak konusmasin diye. birinden yardim istedik hani cunku sitede aile hekimi ve kadin dogum perinotoloji onaylayabilir yazmis zeynep kamil sitesinde hani dedim bi kac kere gitmeden onaylasinda direk gidim diye. ordan bi duyuldu hersey karisti ustelik hic ugrasmadi bile ben gittim geldim bilseydim demezdimde tek yaptim sey kulaklarimu kapiyorum bana imaa edenlerede bi ton kiziyorum. ama beni bazen duymuyolar bile onu hic anlamiyorum.

Hurma benimde aklımda ama korkuyorum erken diye son ay hergün bir mi yesek yoksa daha çok mu , zem zemi sadece hastaneye giderken bir kere içmek yeterlimi acaba ?

kizimdayken hurma ben son haftalar 3 tane felan aklima geldikce yedim zemzemi ne kadar icmek gerek bilmiyorum ama arkadasim dedi doguma gitmeden evden cikarken hemen icmis kolay dogum olmus bende korkuyorum ama cok faydasi oldugu icin iki 3 gunde bir bi tane yiyorum.

yaş veya kurusu aktarlarda satılır mı bilemiyorum canım, o yediğiniz büyük cennet hurmasının aşısız hali, ben batı karadenizliyim , o sebepten biliyorum, memlekete gittiğimde yiyordum,:anneadayı:
Bir yaşıma daha girdim bi baktırayım belki vardır bursada aslında bursada cennet hurması yetişiyor ama aşısızını bilmiyorum

Back
X