2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
:KK36:
Mesleğin yaşam şeklin kaldığın yaşadığın yer eşittir ben . Seni çok iyi anlıyorum . Meslek hayatıma kendi isteğim dışında ara verdim şantiyelere daha doğrusu , evden şantiyeye destek veriyorum şu an. Sana kolaylıklar dilemek istedim okuyunca , işimiz öylesine zor ki hemde gebeyken ..
ooo dilara hamile misin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sevindim görünce :KK36::KK36:

Canım ben geçen gebeliğimde osteocare kullandım ama daha 12. Haftadan başladı agrılarım dayanılmazdı, zaten 17. Haftada bebeği kaybettim o ayrı ama fayda etse beş haftada ederdi. Demek ki kişiden kişiye değişiyor etkileri, şimdi magnezyum, d vitamini, vinelac, omega 3, Demir hapı, ne varsa kullanıyorum. Geceleri Çatı agrım geçmedi hiç ama kalçadaki batma, kasılmalar vs yok çok şükür
Canım doktor bana Vinalac verdi o kadar; soruyorum demir kan ilacı omega3 falan gerekmiyor mu diye yok diyir...2 defa tahlil yapılmıştı haftaya bi daha tam kan vs bakalım dedi sen bunları baştan beri içiyor musun???

Allah kabul etsin kızlar çok imreniyorum size ama ben kendimi bildim bileli okulla çalışmayla geçti hayatım Kuran-ı Kerim öğrenmeye fırsatım olmadı, şimdide çocuklarla, ev, koşturmacayla geçip gidiyor ömrüm ama öğrenecem çok istiyorum, şimdilik dua okuyorum ,türk alfabesiyle okusam olur mu acaba kızlar o_O
olur tabiki canım Türkçesi de neden olmasın bilmiyorsan . O süre zarfında telefonda programlar var onları indirip bir yandan öğrenmeye bile başlayabilirsin.

Kızlar bende dün girdim ayrıntılıya, çok heyecanlı ve keyifli dakikalardı, benim de endişelerim vardı, Dr yaştan dolayı amniyosentez istemişti ben reddettim, ayrıca nerdeyse iki aydır doktora gitmemiştim ve merak ediyordum, bin şükür herşey yolundaymış, bence teste felan hiç gerek yok dedi, cinsiyete gelince, sağlık konusuna o kadar odaklanmıştık ki ne o söyledi ne de ben sordum, soramadım, yani yine öğrenemedim hayırlısı olsun dedim, vardır bunda da bir hayır, sağlıkla huzurla alalım kucaklarımıza inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::nazar::KK200::anneadayı:
Oh maşallah canım ne güzel herşey güzel çıkmış gözünaydın :) 2 ay demek he sabırlı anne en güzeli benim de tam 2 ay olacak gidince.

Evet canım ya bu ana kucağı olsun oyun halısı olsun çok uzun süre kullanılmıyo emzirme minderi reflü yastığıda verdiler sağolsunlar 3-5 derken çok masraf oluyor
İnan verdikleri şeyler en masraflı şeyler:-p helal olsun arkadaşlarına çok takdir ettim :)) güle güle kullan canım
Sabah 9 bucukta gottim. Kan aldilar. Bir saat sonra gel dediler. Bir saat sonra gittim icecegi verdi. İcecegi ic bir saatnsonra yine gel dedi. Ben bu kismi anlamadim. Direk ilk kani verdikten sonra icecegi verse icsem de bir saat sonra gitsem olmuyor muydu:KK70: bosu bosuna sadece icecek almak icin bir saat beklemis oldum. Neyse ictikten bir saat sonra tekrar kan verdim. O kandan sonra bir saat bekleyip bir kan daha verdim. Valla en son elim ayagim titriyordu.
Sonuçlar güzel çıkmış sevindim canım. Benim de hep şekerli istiyor canım korkuyorum inşallah güzel çıkar. Ama çok aç kalmışsın o gün biz ne yapacağız. Bakalım. Sana aç mı gel dediler ben hatırlamıyorum nasıl gittiğimi

bende acayip odemliyim simdiden 10 kilo civari aldim. hemde iki hafta once 8di bende inanamadim. kikoda hakkisin ama bu aydan sonra bebekler tam kilo almaya baslicak en azindan kase kase abartmadan yiyelim. hurma dedin gibi kasilma yapiyor ama ben kan illacida kullanamiyorum kanda yapiyor yani o yuzden hergun yiyemiyorum. ama bende diyim doktora boyle yapiyorum diye bakalim ne der
Anladım canım vardır bir bildiğin tabi. Evet benim de tek tesellim artık daha çok kilo alacaklar en azından. Ordan biraz kurtarırız :)
Canım ben geçen gebeliğimde osteocare kullandım ama daha 12. Haftadan başladı agrılarım dayanılmazdı, zaten 17. Haftada bebeği kaybettim o ayrı ama fayda etse beş haftada ederdi. Demek ki kişiden kişiye değişiyor etkileri, şimdi magnezyum, d vitamini, vinelac, omega 3, Demir hapı, ne varsa kullanıyorum. Geceleri Çatı agrım geçmedi hiç ama kalçadaki batma, kasılmalar vs yok çok şükür
Canım yanlış anladın ben sadece sırt ağrısı için osteocare diyorum. Kasılma için en önemlisi Protestan falan tarzı ilaçlar. O da zaten sağlıksızsa bebiş fayda etmiyor. Benim belim sırtım çok ağrırdı arkadaşın tarif ettiği gibi ağladım yataktan bile kalkamıyordum feci bir ağrı felçli gibi. Magnezyum kullandığım halde. İki hamileliğimde de bu ilaç çok etki etti. Herkes de bu ilaçtan memnun. Kasılmayı belki azaltıyordur ama dediğin gibi faydasınolmaz düşük konusunda

Canım doktor bana Vinalac verdi o kadar; soruyorum demir kan ilacı omega3 falan gerekmiyor mu diye yok diyir...2 defa tahlil yapılmıştı haftaya bi daha tam kan vs bakalım dedi sen bunları baştan beri içiyor musun???
kuzum vinelac 10. Haftadan beri içiyorum,13 de magnezyum başladık omzumdan kollarıma uyuşmalar ve kalçamda kramplar oluyordu.omega 3 üde 16 dan beri kullanıyorum balık yiyemiyorum diye, d vitamini için ben çok ısrar ettim 21 çıktı değerim kendim başladım günde 15 damla, söyledim tamam kullan dedi. Demir hapı için kan sayımı yapmadık ama benim depolar hep boş oluyor üç hafta önce başladık. Demir ve omegayı bir gün arayla sıraya koyduk. Vinelac da var ama yetmez diyor, bagırsakların çalışması için vinelacı bırakmıyoruz. Sadece ekstra kalsiyum almıyorum, onun içinde günde dört porsiyon süt ürünü alıyorum :işsiz: bazen doktora baskı yapmak mı gerekiyor bilmem ki, mesela benim d vitaminim hiç ölçülmemiş, sinir sıkışmaları olunca ben söyledim etkiliyormuş diye mecbur baktı.

Evet 3 kere seker testinicin verdim. Bir tane de normal kan degerlerim icin verdim. Ama onu ben istedim. Sen iatemezsen vermez doktor. İlki aclik sekeri, ikincisi iceceksen bir saat sonra, 3. Su icecekten iki saat sonra. Sonuclar cikti bile ama daha gostermedim doktora. Onumuzdeki hafta gosteririm. Hir problem yok givi referans degerleri araliginda cikan sonuclar. Ama tabi doktor daha iyi yorumlar.
Çok iyi canım referans aralıgında ise, gelmiş geçmiş olsun

toist toist yok kuzum düşüğü demiyorum onun sebebi bambaşkaydı, o zamana kadar olan agrılarıma faydası olmamıştı. Sonra olur muydu bilmem, şimdi de aynı doktora gidiyoruz bu sefer vermedi ondan

Olabilir doğumu öne alıyomu önde olmak peki bninki bi kaç gün geride çıkıyo bazen tam gününde o da yumurtlamayla alakalı zaten bn iki gün gec yumurtlamıştım :dondurma:
10 Nisan gibi beklemeye başlarız dedi doktor, ama gelişimi nasıl uygun olursa o zaman gelsin minnoşlar. Benim klomenli çatlatma iğneli oldu ya bebek, yumurtalama günü nokta atışı :KK16:

toist toist yok kuzum düşüğü demiyorum onun sebebi bambaşkaydı, o zamana kadar olan agrılarıma faydası olmamıştı. Sonra olur muydu bilmem, şimdi de aynı doktora gidiyoruz bu sefer vermedi ondan
Anladım canım 5 hafta da çok uzunmuş ya olsa olurdu haklısın. Bir beni mi iyileştirdi bu ilaç psikolojik mi acaba ya :-p

Anladım canım 5 hafta da çok uzunmuş ya olsa olurdu haklısın. Bir beni mi iyileştirdi bu ilaç psikolojik mi acaba ya :p
Canım belki kişiden kişiye değişiyor, bilemedim ki herkesin başka başka, benim şimdi ki derdim el ayak şişmesi :işsiz: ilacı da yok, bileklerim kütük gibi el parmaklarım uyuşuk falan

Canım belki kişiden kişiye değişiyor, bilemedim ki herkesin başka başka, benim şimdi ki derdim el ayak şişmesi :işsiz: ilacı da yok, bileklerim kütük gibi el parmaklarım uyuşuk falan
Tansiyon falan değil dimi ya. Of erken başlamış sanırım canım. Bebek’te kordon var mıydı senin Peki o da ödem yapıyormuş ya

Tansiyon falan değil dimi ya. Of erken başlamış sanırım canım. Bebek’te kordon var mıydı senin Peki o da ödem yapıyormuş ya
Yok canım tansiyonum, bebek ve plesanta normal diyor doktor, kordonu sormadım hiç, o da bişi demedi. Sorayım yarın kontrolüm var, el bileklerim hele çok fena, ellerimi zor kullanıyorum uyuşukluktan. Çok şükür yine de bugünümüze, Allah beterinden sakınsın hepimizi

43D535AC-5C0F-4965-93D3-A84103ED930A.webp Kızlar dr bana yükleyebilirsem aşağıda resmi olan calcum sandoz+ c vitamini yazan bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum çünkü şekerli bi ilaç suda eritilenlerden ... sizlerden kullanan varmı

10 Nisan gibi beklemeye başlarız dedi doktor, ama gelişimi nasıl uygun olursa o zaman gelsin minnoşlar. Benim klomenli çatlatma iğneli oldu ya bebek, yumurtalama günü nokta atışı :KK16:
Yaa on nisandan sonra beklemeye baslamak mı :KK51:çok heyecanlı hem erkenden kavuşmak istiyoruz hem zamanında gelsin istiyoruz inşallah dediğin gbi gelişimini tamamlayınca doğsunlar :KK49:

Canim bendede sonuc 5 cikti doktorum ilac kullanacak derecede degil dedi bol su ic yeterli dedi. Benki dogru durust su icen biri degilim malesef. Seninde cok asiri yukseklikte degildir insallah. Allahim sifa versin suyumuzu bol bol icelim insallah.

Bende de öyleydi kültürde üreme görülmediği için ilaç vermedi bol su iç dedi ama hala rahatım Yok tekrar tahlil yaptıracağım

Ben de bugun telefonla gorustum ilaca gerek yok dedi bol su ic dedi ama 10 cikan lokosit degeri cok degil mi ya

Can'ım bence bu haftalarda hergün 3 tane çok fazla. Sonuçta erken kasılmalara neden olabiliyormuş. Dikkatli yemelisin.
Ben 2-4 ay arası günde 7-8 tane onu da buluyordu bazen kaptırınca hurma yedim seviyorum da bir sıkıntı yasamadm sonra iyi sert medine hurmasi bulamadım eşim mısır carsisindan almış begenmedim yemeyi o yüzden bıraktım yumuşak sevmiyrm diye.

Sonuçlar güzel çıkmış sevindim canım. Benim de hep şekerli istiyor canım korkuyorum inşallah güzel çıkar. Ama çok aç kalmışsın o gün biz ne yapacağız. Bakalım. Sana aç mı gel dediler ben hatırlamıyorum nasıl gittiğimi

konusunda

Canim evet ac karnina gittim soylediler. Cok ac kaldim yaa hala inan kendime gelemedim yatiyorum. Cok kotu oldum. İnsallah sende de cikmaz. Benim de canim hep sekerli istiyor. Onunla alakasi yok demek ki. Tabi bu benim yorumum. Doktor henuz yorumlamadi. Ama referans araliginda oldugu icin icim rahat.

Back
X