2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım ben de pazartesi ikinci dozu oldum vururken hiç anlamadım o gün ağrı sizi da yoktu ertesi gün yani dün kızardı arı sokmuş gibi şişti ve agridan üstüne yatamiyorum bugün de ağrısı devam ediyor az önce sordum hemsireye yan yetki olarak ağrı şişme yapabilir buz koy üstüne dedi. İnşallah geçer bide eşim bisey anlatırken unutup dürtuyor tam şişen yeri çıldırıyorum

ay gercekden fena geldim uykuya daldim agridan biraz hafifler diye hic hafifledigi yok hemsirede dayanamayip agri kesici icme dayanmaya calis demisti. de bende diyordum heralde o kadarda degil ama o kadarda varmis ya agriyor birsey tutamiyorum serce parmagima kadar uyusukluk var bir an once gecse su bi kac gun sende ikinci dozu olduna gore bende kizimdayken oldum icin kayit 3 doz olarak gecti cok sukur kurtardik tetenizdan agridanda kurtuldukmu tamamdir

ay gercekden fena geldim uykuya daldim agridan biraz hafifler diye hic hafifledigi yok hemsirede dayanamayip agri kesici icme dayanmaya calis demisti. de bende diyordum heralde o kadarda degil ama o kadarda varmis ya agriyor birsey tutamiyorum serce parmagima kadar uyusukluk var bir an once gecse su bi kac gun sende ikinci dozu olduna gore bende kizimdayken oldum icin kayit 3 doz olarak gecti cok sukur kurtardik tetenizdan agridanda kurtuldukmu tamamdir
Canım benim iğne yerine buz koy biraz hafifletir agrini ateş tek yapabilir telaş etme

Canım bende bugün asi oldum aynı koldan kan da verdim hayatimmm70 in dediği bence de vuran kişi ile ilgili.
Gerçi su anda ağrı yok ama sonra başlar mi bilemem

ins baslamaz kizindatksn 2 tane oldum da aklima hic boyle agri cektim gelmiyor ama bu neydi boyle ya gerci hemsire bu kadar agricani dedi dayanmaya calis agri kesici alma dedi bende dayancam zaten sevmiyorum ilac bakalim kac gun surecek

Ne demek anlamadım dogurtmazmis. Devlet hastanesi mi dogurtmuyor. Ben murs den numara alırken aynı doktora alıyorum ama asistanı bakıyor sonuçta. Yanı anlamadım ne demek istemiş.

doguma kadar seni tek bi doktor takip etmeliymis aslinda sen bunu zeynep kamilde bida gidisinde sorabilirsin. belki orda yonetim farklidir sonucda cok yogun hastane bi doktorada bulmak zor dedin gibidir

Canım benim kızım 4.5 yaşında o zaman iki kez vurulmuşum şimdi bu hafta vurulursam başka vurlmayacakmıyım

Kızlar midem sürekli yanıyor . Ağzıma kadar hissediyorum . Öğretmenim ve artık konuşmak bile çok zorluyor beni . Gaviscon şurup kullanıyorum oda artık işe yaramıyor . Doğal bişey var mı önerebileceginiz ?

Kızlar doğumdan sonra gelen misafirlerime kolonya şişelerimi hazırlayıp ikram etsem yoksa lavanta keselerimi hazırlasam ikisi arasında kaldım fikirlerinizi almak istiyorum

doguma kadar seni tek bi doktor takip etmeliymis aslinda sen bunu zeynep kamilde bida gidisinde sorabilirsin. belki orda yonetim farklidir sonucda cok yogun hastane bi doktorada bulmak zor dedin gibidir

Canım devlet te servis ameliyathane nöbetçi doktorları oluyor. Diğerleri poliklinik te oluyorlar. Şimdi benim gittiğim doktor poliklinik görevi varken ben doğuma gidersem oraya bırakıp gelmez ki.
Ama sezeryan plânlı oluyor ona gore gün verebilir doktorun.
Sadece o hastanede senin kaydın olsun ben buraya geliyordum diyebil. Çünkü kendi kontrol hastalarından başka acil sevk ile de hastalar geliyor sonuçta. Yok seni dogurtamam buraya gelmiyorsun diyemez. Ama yatak yok diyip gönderebilir sevk hastalarını.
Mesela ben yakın diye lütfü kırdar a da kontrole gidiyorum. Orada da kaydım olsun. Lutfu kırdar hep dolu olan bir hastane cunku. kapidan yatak yok diye gönderdikleri var Haftaya cuma lütfü kirdarda kontrolüm var. Orada çıkınca zeynep kamile 15 gün sonrasına numara alicam :)
Zeynep kamil de doğum yapmak istiyorum ama sabah 7-8 gibi suyum sancim gelirse lütfü kırdar a giderim mecbur yoksa yolda doğurabilirim o trafikte :D
Ben gidince sorayim hem lütfü kirdar a hemde zeynep kamil e. Takip etmediginiz hastalari dogurtmuyormusunuz diye

Kızlar doğumdan sonra gelen misafirlerime kolonya şişelerimi hazırlayıp ikram etsem yoksa lavanta keselerimi hazırlasam ikisi arasında kaldım fikirlerinizi almak istiyorum
Ben hicbir sey ikram etmeyecem. Onlar bana etsin :KK53: Kolonya sisesi daha mantikli. Em azindan cantalarina atip kullanirlar. Lavanta kesesini ne yapacaklar, uc bes ay durur sonra cop.

cok memnunum 1.5 yaşında 1 yıl daha kullanır kademesini indirdik ama 2. ye yine beşik gerekecek
Anladım canım. Peki 60/120 mi ölçüsü?
En olarak yeterli oluyor mu ki? Genelde geniş olsun diyorlar. Bir de uyku şeti gelince yanlara iyice daralır gibi sanki.
Can'ım kolonya daha güzel sanki. Sonunda ne olsa herkes atıyor zaten. Tutmuyor elinde. En azından döker kullanır. Gerçi ben koku keselerini saklıyorum güzelse. Banyoda sepetimin içine koyuyorum şık durursa.

Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.

Eklentiler

• 22849E14-A176-4DE0-B216-F9EA7FD00749.webp
    22849E14-A176-4DE0-B216-F9EA7FD00749.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 78
Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.
Bemce sırt çsntasını düşün canım tek başına biryere gitceğin zaman kolaylık olur sana koldan takılanlar içide dolu ılunca habire omuzdan düşüyor ama giyat konusunu bilmiyorum biraz araştır istersen

Back
X