2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben oglum da serum izotonik kullanıyorum. Şırınga ya çekiyorum bir burundan sıkıp diğer burundan çıkarıyorum. Tertemiz oluyor.
Sende dene istersen. Olmadi tuzlu su burnuna sıkmaya çalış. Oda akıtır akması iyi yoksa geriden cigerlere akar.
Geçenlerde yine burnunuz akıyor gibiydi burun temizliği sonrası yinede tikaniyordu bende yatarken çok az viks sürdüm burnuna rahat yattı.
Normalde okaliptüs yağı damlatirim pamuğa bas ucuna yakin birakirsim ama yağı bulamadım viks sürdüm. Viks sürmek istemezsen suya çok az bırak biraz kaynat odasına koy burnu açılır rahat nefes alır uyurken.
Ama çok ağır kokuyor
Viks kaynatıp kollattim canım yatmadan önce biraz açtı gibi aslında serum bizde kullaniyoduk iyi hatırlattın:KK200:

Kızlar çok şükür Rabbime kızım gününü tam yakalamasada arayı 4 güne indirmiş çok şükür çoğalmadıya geriliği çoook mutluyum.... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün darısı diğer haber bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.. Buarada 487 gram olmuş kızçemmm

Kızlar çok şükür Rabbime kızım gününü tam yakalamasada arayı 4 güne indirmiş çok şükür çoğalmadıya geriliği çoook mutluyum.... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün darısı diğer haber bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.. Buarada 487 gram olmuş kızçemmm

Canım ne güzel haber, dahada yakalayacak emin ol. Musmutlu şekilde kucağına alacaksın kızçeni. :KK200::anneadayı:

Oh çok şükür :anne:

Benim baktığım sitede tekli fiyatı 109 lira canım. Pike + bulut yastık + yıldız yastık 184 lira. Ama çok güzel modeller var ve çok kaliteli duruyorlar. https://www.modastra.com/
Ben bi burda bulabildim kafama göre.

Bide birebir aynı modeller n11, gittigidiyor gibi sitelerde daha fiyatlıydı. İnstagram kullanmadığım için ordaki model ve fiyatları takip edemiyorum.

50ye 60a olanlar da vardı nette,onlar da çok tırtı. Amatör işi gibi.

Bu siteyi ben daha once nasil gormedim :işsiz: Cok guzel kumaslar varmis. Ben dukkan dukkan gezdim en sonunda yaldizli almak zorunda kaldim cunki baska model yoktu.

Kizlar benim yarinki randevumda bebegin gelisimi bakilacak. Dr kultur aliriz bu haftalarda aliyoruz dedi. Bide rahim agzi uzunlugunu olceriz dedi. Sizinkilerde bu haftalarda bunlara bakiyomu. Ya 23. Haftadayim ve alttan bakicak ben tedirgin oluyorum yaa. Rahim agzi icn alttan bakiliyo ya
canım bana ctesi alttan baktı, rahim ağzına baktı yetmezlik vs var mı diye
çok kısa sürüyo zaten tedirgin olma :KK200:

not: benim önce karından baktı istediği gibi göremediği için alttan da bakıcam diyip baktı

Günaydın güzel anneler.dünden beri göremiyorum.biraz göz attım yazdıklarınıza.şeker yüklemesi için sorular sorulmuş.dün kontrolümüz vardı.Çok şükür sıkıntı yok,buyuyo oluşumuz :dua: 3 hafta sonra şeker yüklememiz var.doktorum yaş itibariyle yaptirmani öneririm dedi (bu arada yaş 33) açlık tokluk olayını sordum. 3-4 saatlik açlık yeterli olur dedi.bende aksamdan yemeyi bırakayım o zaman dedim.oda 3 saat süren bi test sureci 8 saat aç kalman çok zor olabilir dedi.sabah 4-5 gibi kalkıp hafif birşeyler atıştırırsan senin için daha iyi olur,okadarlik aclikta yeterli olur bizim için dedi

Aynen canım tuzlu su tam çekemiyorum bende kendime ara ara şırınga kullanıyorum. Birde ona verilen ilaçların da tadına bakardım nedense :deli:

biz anneler iste bende kesinlikle prosodur okuyorum. bazen esin deli okuyor doktordan iyimi bilcen diye ama anneler bebegini korumak ister bizde abartiyoruz belki bazen:anne:

Gözünüz aydın. Demekki minyon tipli çiti piti bir kız olucak annesi

:KK73::KK73::KK73:

Canım gözün aydın. Şükürler olsun Rabbim hepimizi yüzünü güldürsün Inşallah böyle devam eder. Narin bir kızı olucak demekki benim kızım da ölçümlerde 1 hafta geri

Canım gözün aydın. Şükürler olsun Rabbim hepimizi yüzünü güldürsün Inşallah böyle devam eder. Narin bir kızı olucak demekki benim kızım da ölçümlerde 1 hafta geri
Benimde ölçümlerin hepsi ayrı çıktı yine ama önemli olan geriliğin atmaması canım bizimkiler minnak bebiş olucak

Şubat 16 ya çağırdı bidahaki kontrole Allah izin verirse ozamana kadar yemeye içmeye yatmaya devammm

Back
X