Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Hiç sormayın bana değil de doktora atıp tuttu bir şey olsa benim üstüme kalır bana nasıl yönlendirdi seni diye öyle tepkiler verdi ki sanki devlet meselesi benim de o ara kasık ağrım vardı zaten moralim de bozuktu duygusallığım üstümdeydi istediğim gibi cevap veremedim hep böyle yapıyor basit Prilam bile yazmamıştı kadın doğum doktoru ilk başta yazması lazım diye göndermişti değiştirilmiyor da full dolu bir daha kolay kolay gitmem ona büyük konuşmayım da 😔
Sorumluluk almak istememiş, kadın dogumcunun almasi gereken bir sorumluluk çünkü. Ama ne olursa olsun asla uslubu hos degil.
Her zaman boyleyse tavrı doktor degistirmek için sürekli tetikte ol bazen bosaliyor doktorlarin kontenjanlari

Sorumluluk almak istememiş, kadın dogumcunun almasi gereken bir sorumluluk çünkü. Ama ne olursa olsun asla uslubu hos degil.
Her zaman boyleyse tavrı doktor degistirmek için sürekli tetikte ol bazen bosaliyor doktorlarin kontenjanlari
Ara ara kontrol ediyorum ama elbet bir gün kurtulurum bende teşekkür ederim 🙏🏻

Ay sonu detaylı ultrason var oraya kadar dinlenip sabredicem dinlenicem sonrasında doktoru değiştirebilirim şu an gitsem tekrar usg yine aynı şeyleri dicek eminim eli boş dönmekte var 1 haftada 3 kez usg çok olur zaten ay sonu detaylı var ama sonrasında değiştirmek benim de aklımda umarım o zamana kadar olumsuz bir şey olmaz. Dinlenince çıkıyor dimi ama ilaç kullanmamış olacağım sorun olmaz inşallah 😔
Balım ilk bebeğin mi? Benim okuduğum şeylerde bazı doktorlar ilk gebeliklerde sadece dinlenme önerip süreci takip ediyorlar hani dinlenmekte baya dinlenmek sadece WC ve yemeğe kalkmak ama yemegı bile yatarak ye hanı ağırlık olmazsın sürekli dikkat et çıkar yani okuduklarım çıkmıştı kaç mm olduğunu söyledi mi Altan muayene etti mi yoksa üsten bakıp mı söyledi doğrusu bazı doktorlar çok umrunda değil Allah iyi insanlar ve doktorlar çıkarsın karşımıza zaten hassasız böyle haber alınca daha kötü oluyor seni çok iyi anlıyorum çözüm bulma sürecine girmek istiyorsun ama kasıkların agırması biraz sıkıntılı bende hiç bir belirtisi yoktu ya durumunuz el verirse bence büyük özel hastane etrafta varsa ara nöbetçi kadın doğum varsa git derim ben bir görün ben 1 günde 3 doktora gittim sonra pişman olma korkutmak değil niyetim belkide birşey yok doktor aynı şeyi söyleyecek ama bilmiyorum 🤷‍♀️ o kasık ağrısından endişe edeceksin evde gün boyu devam etmişse uzun süre ayakta kaldığın içinde olabilir evde dinlen geçmezse git akşam falan

Balım ilk bebeğin mi? Benim okuduğum şeylerde bazı doktorlar ilk gebeliklerde sadece dinlenme önerip süreci takip ediyorlar hani dinlenmekte baya dinlenmek sadece WC ve yemeğe kalkmak ama yemegı bile yatarak ye hanı ağırlık olmazsın sürekli dikkat et çıkar yani okuduklarım çıkmıştı kaç mm olduğunu söyledi mi Altan muayene etti mi yoksa üsten bakıp mı söyledi doğrusu bazı doktorlar çok umrunda değil Allah iyi insanlar ve doktorlar çıkarsın karşımıza zaten hassasız böyle haber alınca daha kötü oluyor seni çok iyi anlıyorum çözüm bulma sürecine girmek istiyorsun ama kasıkların agırması biraz sıkıntılı bende hiç bir belirtisi yoktu ya durumunuz el verirse bence büyük özel hastane etrafta varsa ara nöbetçi kadın doğum varsa git derim ben bir görün ben 1 günde 3 doktora gittim sonra pişman olma korkutmak değil niyetim belkide birşey yok doktor aynı şeyi söyleyecek ama bilmiyorum 🤷‍♀️ o kasık ağrısından endişe edeceksin evde gün boyu devam etmişse uzun süre ayakta kaldığın içinde olabilir evde dinlen geçmezse git akşam falan
İlk gittiğim özel hastaneydi aslında baya ilgilendi alttan rahim ağzı uzunluğuna baktı gayet iyi dedi üstten baktığında herhangi bilgi vermedi sadece aşağıda dinlen yorulma dedi. Kasık ağrısı ayağa kalkınca oluyor dinlenme halindeyken değil ailem yanımda değil kimsem de yok haliyle kendime kahvaltı ve basit çamaşır işlerini yapıyorum hemen yatıyorum galiba bu da olmayacak zaten kötüleşirsem şehir hastanesine gideceğim muhakkak teşekkür ederim ilk gebeliğim o yüzden tedirginim umarım dinlenme ve magnezyum takviyesiyle her şey yoluna girer 😔

İlk gittiğim özel hastaneydi aslında baya ilgilendi alttan rahim ağzı uzunluğuna baktı gayet iyi dedi üstten baktığında herhangi bilgi vermedi sadece aşağıda dinlen yorulma dedi. Kasık ağrısı ayağa kalkınca oluyor dinlenme halindeyken değil ailem yanımda değil kimsem de yok haliyle kendime kahvaltı ve basit çamaşır işlerini yapıyorum hemen yatıyorum galiba bu da olmayacak zaten kötüleşirsem şehir hastanesine gideceğim muhakkak teşekkür ederim ilk gebeliğim o yüzden tedirginim umarım dinlenme ve magnezyum takviyesiyle her şey yoluna girer 😔
Evet sakın eğilme dedi doktor bana su bile alma eline dedi bu yaptığın şeyler sana da bana da yasak 🚫 arkadaşın kardeşın biri gelemez mi? Böyle ben seni anlıyorum mecbursun yapmakta ama yapmayacaksın en azından bir süre magnezyum bende yeni başladım kullanmaya kasılmalarını azaltır iyi gelir altan muayene daha doğru sonuç veriyor ondan dolayı sıkma canını o zaman umarım birini bulursun ve daha rahatlarsın 🥹❤️

Evet sakın eğilme dedi doktor bana su bile alma eline dedi bu yaptığın şeyler sana da bana da yasak 🚫 arkadaşın kardeşın biri gelemez mi? Böyle ben seni anlıyorum mecbursun yapmakta ama yapmayacaksın en azından bir süre magnezyum bende yeni başladım kullanmaya kasılmalarını azaltır iyi gelir altan muayene daha doğru sonuç veriyor ondan dolayı sıkma canını o zaman umarım birini bulursun ve daha rahatlarsın 🥹❤️
😔 haklısınız bunları da yapmamak lazımmış artık onları da yapmam maalesef ailemden uzakta yaşıyorum kimsenin gelme ihtimali yok sadece eşim var o da gündüz çalışıyor hafta sonları evde oluyor. İnşallah sağlıkla atlatırız bu günleri çok teşekkür ediyorum size detaylı yanıtlarınız için

😔 haklısınız bunları da yapmamak lazımmış artık onları da yapmam maalesef ailemden uzakta yaşıyorum kimsenin gelme ihtimali yok sadece eşim var o da gündüz çalışıyor hafta sonları evde oluyor. İnşallah sağlıkla atlatırız bu günleri çok teşekkür ediyorum size detaylı yanıtlarınız için
inşallah daha da iyi olursun ❤️😍

Fiyatı çok uygunmuş canım ya ben çok pahalıdır diye düşünmüştüm çok sevindim senin adına gözün aydın 😍😍
Evet çok uygundu sağol canım darısı başına inşallah 🥰🙏 şükran hoca önerince bide başkada çarem olmadığı için gittim iyi ki gitmişim dedim gerçekten kadın a dan z ye herşeyi anlattı gördü gösterdi bide yaşadığım durumuda anlattım ünideki olan olayları kadında şey dedi genel olarak hep senin durumunda olanlar geliyor memnun kalmadıkları için dedi 1 saat 15 dk sürdü yerince verimli geçti yani 😇

Arkadaşlar hepinize merhaba ben 18 haftalık gebelik Plesenta aşağıda tanısı koyuldu kasık ağrılarım var demiştim dinlenince geçer demişti istirahat et dedi doktor ama geçmedi numarasını verdi mesaj yazdım uzaktaydı gidemedim ağrılarım geçmedi magnezyum kullanmalı mıyım diye evet kullan dedi ve progestan alabilirsin kendisi yazmadı yani. Başından savıyor gibi hissettim acayip sinirlendim başka doktora gittim o da yazmadı progestan sadece magvital magnezyum yazdı kullanan var mı ve sizce iyi gelir mi?
Geçen hafta da ultrason girdim şimdi de girmek zorunda kaldım doktor bakmak istedi Plesenta aşağıda diye bu yüzden içim hiç rahat değil 😔😔
Çok geçmiş olsun canım
benim de plesenta asagidaydi 1 hafta sonra tekrar cagirdi gittigim de yukarı cikmisti
sonra tekrar gecmeyen kasık agrısıyla gittim plesenta yer degistirmis yine kasıklarm ondan dolayi agiriyormus
ekstra bir ilac vermedi magnezyumu oncesinde kullaniyordum zaten
itme çekme isleri falan hic yapma onun disinda gunluk hayata devam dedi

Çok geçmiş olsun canım
benim de plesenta asagidaydi 1 hafta sonra tekrar cagirdi gittigim de yukarı cikmisti
sonra tekrar gecmeyen kasık agrısıyla gittim plesenta yer degistirmis yine kasıklarm ondan dolayi agiriyormus
ekstra bir ilac vermedi magnezyumu oncesinde kullaniyordum zaten
itme çekme isleri falan hic yapma onun disinda gunluk hayata devam dedi
Çok teşekkür ederim.. inşallah benim de yukarı çıkar tekrar yer değiştirmiş derken aynı yerine mi gelmiş yoksa normal sayılacak başka yere mi gelmiş

Kızlar ben hala mide bulantısı yaşıyorum ya
Prilam kullanmayı birkaç gündür bıraktım
Bir gün çıkarmadan atlatıyorsam diğer günü çıkarıyorum bulantıdan muzdaribim hala😣 benim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz
Beslenme planınız var mı şöyle şöyle yemekler yiyorum bana iyi geliyor diyebileceğiniz

Aşkım ufak ufak sipariş geçiyorum o yüzden sorayım dedim, kış olacak ya 🥶
Kuzu yenidoğan kıyafetlerinde zaten takımlarda şapka çıkıyor. Birkaç şapka yeter bence dışarı çıkarken takmak için. Ben ekstra şapkaya gerek görmedim. Bana sıkıntı basıyor bebeklerde şapka eldiven görünce hiç takmadım o yüzden 🤣🤣

Kuzu yenidoğan kıyafetlerinde zaten takımlarda şapka çıkıyor. Birkaç şapka yeter bence dışarı çıkarken takmak için. Ben ekstra şapkaya gerek görmedim. Bana sıkıntı basıyor bebeklerde şapka eldiven görünce hiç takmadım o yüzden 🤣🤣
Eldiven aldım 2 tane aşko 😂🤣🤣 şapkada dışarı için alayım o zaman🫢

Kızlar bisey daha sorucam su an en fazla tartıda 50 kiloyu görüyorum doğuma pijama takımı filan alicam sizce m beden mi alayım l mi alayım L giyecek kadar kilo alır mıyım acaba fikir verir misiniz

Kızlar bisey daha sorucam su an en fazla tartıda 50 kiloyu görüyorum doğuma pijama takımı filan alicam sizce m beden mi alayım l mi alayım L giyecek kadar kilo alır mıyım acaba fikir verir misiniz
Canım lohusa olarak alacaksan zaten göbek kısmı bol üretiliyor Large sana büyük gelir 50 kiloyum diyorsun ben şu an 57 kiloyum medium bakıyorum

Back
X