2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
7. Ayda çanta hazırlığı yapmak lazım evet en azından bez ıslak mendil pijama bebek kıyafeti terlik bunlar acil çantada olacak seyler sanırım aklınıza gelenleri yazalım bari kaçıncı haftada hazırlasakki acaba vakitli gelsin yavrularımız İnş zaman azaldıkça stres artıyormu ne benim 90 g iş mümkün kaldı Allah izin verirse 36 da alınacağı için korkular tavannn

Eki Görüntüle 2098584
geldi canım, cidden çok büyük ve çok kullanışlı
Gözleri falan da bol bol ben çok sevdim
Rengi de tam pembe de değil gibi turuncuya bakıyo biraz atayım fotosunu
canım çantanın ağırlığı nasıl, benim baktığım bebek çantaları hep çok ağırdı, boş hali öyle ise doldurunca hiç kullanamam diye vazgeçtim

neyse ben far

neyse ben farklı bi yol buldum :KK49:
Eki Görüntüle 2098965 aslında keçeli kalemle her balonun üstüne bi bebişin

bende kendim yapcam hatta nazar boncuğu yerine çinden küçük mavi ayak izi aldım.bakalım baslarsam resim atarım yine.bu arada kapı susumuzde belli yine balondan olcak oda.böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum :KK76:
Cok guzel fikir ben bunu degerlendiriyim :)

Bende çoğunlukla saga yatıyorum ayrintiliyi çeken doktor vücudun seni yönlendirir dedi çok sağa yatarsan rahatsız eder dönersin dedi pek kasmiyorum kendimi zaten nerdeyse bütün gece dönüp duruyorum :))
Aynen canım ben de dönüp duruyorum. Daha doğrusu dönemiyorum :KK61: önce bir kalkar gibi yapıp ellerimden destek alarak dönüyorum.

ben bel ve kalça ağrılarıma göre hareket ediyorum.açıkçası ne tarafta ağrım daha azsa o tarafa yatıyorum
Benim de o ağrılar hep solda işte. Sanırım o yüzden hep sağa dönüyorum.

Canım bebek için ince daha iyi dediler bende kalın alacaktım. Hem park yatağa ağır gelir dediler hemde bebeğin ağırlığından dolayı ince yeter dediler beni ikna ettiler orda. Halbuki kalın daha pahalıydı satsa satabilirdi bilmiyorum o an ince olanlardan aldım ince ama böyle eğilip büzülmüyor. Baya iyi sertliği falan iyi.
bulabilirsem ben de sert bir yatak almak istiyorum. okuduğum yazıların hepsi yeni doğan bebeğin yarı ortopedik yumuşak olmayan bir yatakta yatması gerektiğini söylüyor.

Valla sola yatınca nefesim gidiyor dediğin gibi dönmek zorlaştı nasılsın yatarsam öyle uyanıyorum... Gerçi 50 kere uyanıyorum ama genelde sağ ve sırt üstü rahat ediyorum elimde değil Rabbime emanet eskiden sağ sol bilmezdik rahat rahat yatardım gerçekten çok bilmek iyi değilllll
Evet yaaa ben kimseden duymadım sağ sol meselesini. Hep buralarda okuyorum :))
Bazen bütün gece sırt üstü yattığımı fark ediyorum. Bebiş iyi olsun da. En azından uyanıkken sola yatmaya çalışırız artık.

Kızlar sol tarafımıza yatmamız gerekiyor ya daha çok. Ben sola yatınca kısa süre sonra kaburgalarım batıyor sanki yukardan aşağı doğru. Dayanamıyorum.
Zaten dönmek eziyet bana ağrılardan. Genelde sağa yatıyorum. Siz ne durumdasınız?
Doktoruma sola yatamiyorum ne yapabilrim diye sordum ben. Suan icin cok bi onemi yok 32. Haftadan sonra sola yatarsan daha rahat uyursun dedi. Zaten sola bile yatsam gece hep donuyorum.

Kızlar benim kocam alışverişte level atladı bebek mama Sandalyesine geçmiş chicco polly 2in 1 kırmızı almış daha gelmedi gelince atarım ama çok kullanışlı bişey hoşumada gitmedi değilll
E bebekte indirimde gormustum bende gercekten cok kullanisli fonksiyonlu duruyo. Insallah memnun kalirsin.

cumartesi h&m mağazasından bu bebekleri aldım hem de 49,99 tl
yazın efil efil giyer kuzum, 4-6 ay aldım inşallah çok büyük gelmez, 2-4 yoktu
72c56e9a-4a50-49ad-acfe-801b2b0faac2-jpeg.2098277

lcw den de 4 tane kolsuz beyaz çıtçıtlı body, 2 li müslin battaniye, 4 tane çorap aldım
dünyaları alasım var ama sakin olcam çünkü mart nisanda çok cici yazlık şeyler de çıkar diye düşünüyorum
H&m nin kaliplari biraz kucukmus yazin tam olur diye dusunuyorum. Gule gule giysin minik kus:KK200:

Valla şuan uyuyayımda sağım solum umrumda değil artık o haldeyim yani mide ağzımda sürekli.... Gözüm dalıyor asitle uyanıyorum tekrar dalmam uzun sürüyor...

Çok şanslıyım saglikocagim sokağının başında evet ikinci ya benim oğlumda 5 aylıkken başladı hastalıklar bronsiloit çektik 2 yaşa kadar tabi onu emziremedim sütüm varken gitti kayınvalidesiyle yaşıyorduk o zamanlar ah ah ne günlerdi kızımı doya doya emziririm inslalh
İnşallah canım sütümüzü hiçbişey etkileyemesin bebişlerimiz bol bol doysun

Valla şuan uyuyayımda sağım solum umrumda değil artık o haldeyim yani mide ağzımda sürekli.... Gözüm dalıyor asitle uyanıyorum tekrar dalmam uzun sürüyor...
Ben yürüyüşe başladığımdan beri mide ekşimesi yanması hiç kalmadı...yediğimi azaltıp yürüyüş yapmama ve fazla kilo almamama rağmen bebek de daha iyi beslenmiş...biraz hareket egzersiz yürüyüş bişeyler yapabilsen çok iyi gelir...yasak mıydı canım sana yürüyüş

Ben yürüyüşe başladığımdan beri mide ekşimesi yanması hiç kalmadı...yediğimi azaltıp yürüyüş yapmama ve fazla kilo almamama rağmen bebek de daha iyi beslenmiş...biraz hareket egzersiz yürüyüş bişeyler yapabilsen çok iyi gelir...yasak mıydı canım sana yürüyüş
Bana hareket yasak canım daha doğrusu hızlı hareket edip yormam yasak evin içinde geziyorum pazara çıkıyorum işlerimi yapıyorum tani şükür ama onların dışında yatıyorum doktora kalsa iş falanda yok ama mecbur yapıyorum haftada 1 diğer bebeklerimde yürüdüm hergün ama bunda korkudan yatıyorum

canım sen gaviscon içiyor musun, onu denemeni öneririm yoksa benim için de zulüm yeme içme, süt filan kar etmiyor

İyi akşamlar kızlar, trendyolda kırmızı diye bir markanın hamile gecelik sabahlik takımları var indirimde boy olarak biraz kısa diz altı kapalilar için ama ev için bile alınabilir 50-60 tl sabahlikli takımlar. Bilginiz olsun
Teşekkürler canım demin bakmıştım görememiştim bir daha BAkayım. İlk geceliğimi pijama takımı gecelik sabahlık suwenden denk getirmiştim morhipodan çok indirimli alabilmiştim. Şimdi bakıyorum ama hiç denk gelemedim.

Teşekkürler canım demin bakmıştım görememiştim bir daha BAkayım. İlk geceliğimi pijama takımı gecelik sabahlık suwenden denk getirmiştim morhipodan çok indirimli alabilmiştim. Şimdi bakıyorum ama hiç denk gelemedim.
Rica ederim canım ben yazdığım sıra gördüm yeni baya uygun penye pamuklu 47 tl diyor sabahlikli. Ben kapalı olduğum için eminonunden bilegime kadar olandan uzun aldım ama 170 verdim gecelik sabahlik uzun bulamadım mecbur aldm. Bunlar da guzel evde rahat olur uzunlar da çok dolaşır ayağına insanın. Normalde ben pijama takımı severim ama hastanede kolay olur diye elbise şeklinde uzun aldm

Kızlar kaç gündür bakamadım buralara. Insallah sizler ve bebisler iyisinizdir. Oğlumla ikimiz fena hasta olduk. Öksürmekten istifra ediyorum o dereceyim :( resmen hamileliğin ilk günlerine geri döndüm. Insanin çocuğuyla beraber hasta olması gerçekten çok zormuş. Öksürdükçe karnım sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma. 15 gundur de asiri bir şekilde mide yanması yaşıyorum. 2. gebelik ne de zormuş ilkine göre. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X