- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.841

ya şu sabahlığa bayıldım ben
ama ona uygun gecelik bulmadan almak da istemiyorum
gönlüme göre gecelik sabahlık hala bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar e lohusa da 29.90 mis bu gecelik almak isteyen olursa baksin yanliz beden standart yaziyor buyuk bedene olmaz heralde bende alayim dedim ama
ben de otuzu bekleyecektim ama çabuk yorulmaya başladım, gezemiyorum eskisi gibi belim kuyruk sokumum ağrıyor ileriki haftaları düşünümiyorum bile. o yüzden yavaştan başladım. çok da ihmal etme derimKızlar maşallah bir çoğunuz bir sürü cicişler almış bebişlerini..Güle güle kullanın inşallah..bende daha tık yok..bir pijama ve alt üst bir takım aldım sadece sabradebilirsem 30 haftadan sonra alacağız inşallah
ben 84- 85 le hamile kalmıştım, ilk aylarda 4 kilo verdim diyetisyen ve kusma sayesinde. ikisini de bırakınca almaya başladım 87 yim şimdigünaydın kızlar
ben yine 6 günde 1.4 kilo almışım, çok belli olmuyor ama sinirim bozuldu
toplamda 7 kiloyu geçti sanırım[/
merhaba fiyatı nekadarmis acaba benimde kontrollerin koruda. Yogayı sormak hic aklıma gelmemişti
ben tam anlamıyla 21-22. hafta gibi hissettim. 24. haftamdayım şimdi kıpır kıpır dışarıdan bile görülüyor artık vuruşları. az kalmış senin de endişelenmecanım ben çukurambar koru hastanesinde hamile yogasına gidiyorum 17. haftada başladım gayet memnunum, istresen bi görüş
kızlar siz diyorsunuz bebeği çok fena hissediyorum falan diye ya ben hala tam hissedemiyorumgeçen hafta kontrolum vardı dr iyi dedi bebişe ama burayı okudukça kafama takılıyor arada pıt pıt vuruyor kasığımın oraya o kadar , ben ne zaman hissedicem sizin gibi
![]()
benim tahlillerim de koruda yapılıyor, aydan hocaya gidiyorum. memnun musun yogadan, plates benim bel ağrılarımı tetiklemişti de. yoga denemedim hiç o yüzden soruyorum.yılbaşından önce 1 saati 40 tl ydi. doğum paketi olanlara 30 tl ydi. yılbaşından sonra zam gelecek demişti hoca ama ne kadar oldu bilmiyorum soramadım. istediğin saat kadar alıyorsun , doğum paketin yoksa toplu yoga paketide oluyor onuda alabilrisin, bi saat ders ücretini ödeyip derse girip sonra kararını verebilrisin ben öyle yapmıştım, hangi dr a gidiyorsun canım kontrole?
Doğum paketim var. Ahmet beye gidiyorum. Bir araştırayım bakalım teşekkür ederimyılbaşından önce 1 saati 40 tl ydi. doğum paketi olanlara 30 tl ydi. yılbaşından sonra zam gelecek demişti hoca ama ne kadar oldu bilmiyorum soramadım. istediğin saat kadar alıyorsun , doğum paketin yoksa toplu yoga paketide oluyor onuda alabilrisin, bi saat ders ücretini ödeyip derse girip sonra kararını verebilrisin ben öyle yapmıştım, hangi dr a gidiyorsun canım kontrole?
benim tahlillerim de koruda yapılıyor, aydan hocaya gidiyorum. memnun musun yogadan, plates benim bel ağrılarımı tetiklemişti de. yoga denemedim hiç o yüzden soruyorum.
Doğum paketim var. Ahmet beye gidiyorum. Bir araştırayım bakalım teşekkür ederim
canım ben çukurambar koru hastanesinde hamile yogasına gidiyorum 17. haftada başladım gayet memnunum, istresen bi görüş
kızlar siz diyorsunuz bebeği çok fena hissediyorum falan diye ya ben hala tam hissedemiyorumgeçen hafta kontrolum vardı dr iyi dedi bebişe ama burayı okudukça kafama takılıyor arada pıt pıt vuruyor kasığımın oraya o kadar , ben ne zaman hissedicem sizin gibi
![]()
ben tam anlamıyla 21-22. hafta gibi hissettim. 24. haftamdayım şimdi kıpır kıpır dışarıdan bile görülüyor artık vuruşları. az kalmış senin de endişelenme![]()
Hayırlı sonuçlar al canım günaydın bu arada :) 50 gr lık mı yapılacak sana
seninle aynıyız ben de pıt pıt şeklinde hissediyorum
çoğu zaman emin olamıyorum hatta bu şimdi tekme miydi diye
1-2 hafta daha var sanırım tam hissetmeye
aydan hoca son on yıl içinde yaptırmadıysan olman faydalı dedi. ilk dozu yaptırdım ben de.inşallah :) teşekkür ederim :)
07rukiye07 ve @ tmz kızlar bide aydan hoca ve ahmet hoca size tetnoz aşısı yaptırdı mı?
Güle güle kullan canımBende cok çok bisey almadım alında bikac.alt üst takım hastane çıkışı bide küveti kovası falan bikac şey daha alicam ama daha sonra :)
Aslında çok kararsız kaldım..ağırlaşırmıyım diyede korkmuyor değilim yani...zaten çalışıyorum pekte vaktim olmuyor..1 gün iznim var onuda hiç bişeye yetiştiremiyorumben de otuzu bekleyecektim ama çabuk yorulmaya başladım, gezemiyorum eskisi gibi belim kuyruk sokumum ağrıyor ileriki haftaları düşünümiyorum bile. o yüzden yavaştan başladım. çok da ihmal etme derim![]()
Evet canım Ahmet hocada yaptırdı asiyi. Zaten bir liste veriyor hangi hafta neler yapılacağı ordada yazıyor tetanoz aşısı diyeinşallah :) teşekkür ederim :)
07rukiye07 ve @ tmz kızlar bide aydan hoca ve ahmet hoca size tetnoz aşısı yaptırdı mı?
Evet canım Ahmet hocada yaptırdı asiyi. Zaten bir liste veriyor hangi hafta neler yapılacağı ordada yazıyor tetanoz aşısı diye
Canım listede 20. Hafta diyor benim sağlık ocagim 22. Haftada yaptı. Benimki tüp bebek va hamilelik başlarında kanamalarimda vardı ona rağmen yaptırdım hicbir sıkıntıda yaşamadım. 11 yaşında oğlum var ozamanda yaptırmıştım. Yinede senin tercihinaa ne güzelmiş liste olayı :) hangi hafta yaptırdın canım? bi doz daha yapılacak dimi?
ya kusura bakmayın ben bu aşı olayını çok kafama taktım kaç gündür o yüzden herkese soruyorum böyle, burda mı okumuştum hatrılamıyorum ama aşı olduktan sonraki haftada falan düşük yapanlar olmuş aşıyla mı ilgilidir bilemiyorum gerçi de, Allah korusun![]()