2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy çok heyecanlandım akrabamız hamileydi şimdi doğuma gitmiş içim kıpır kıpır oldu 3 çocuğunu 41 haftalık doğurdu bunu 39 da doğum yapıcak... Rabbim bizede o günleri nasip etsin inşallah
Allah bir avazda kurtarsın inşallah bizlerede hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Günaydın kızlar sabah uyandığınızda ellerinizde şişlik oluyormu ben birlaç gündür ellerimi şiş hissediyorum parmaklarımı zor hareket ettiriyorum dünde eşim ve okuldaki arkadaşım yüzün hafif şiş gibi dediler bu şişlikler normalmi
Benim ellerim her sabah şişiyo ve uyuşuyo pazartesi gittiğimde sorcam bakalım ne dicek doktor

Bu arada bir arkadaşımız hastane çantasına koyacaklarımı sormuştu şimdi aklıma geldi kusura bakmasın lütfen. İki takım pijama bir tane gecelik(geceliği almadım henüz)sabahlık yelek emzirme atleti lohusa pedi çorap diş fırçası terlik taç peçete havlu göğüs ucu kremi sıcak su torbası çıkarken giymelik kıyafet emzirme yastığı aklımdakiler bunlar bebek için olanları listelemedim henüz eksik gördüğünz varsa ekleyebilirim

Bende çok korkuyordum,o çıkardığı sesten..annem yaparken kulaklarımi tıkiyordum.. şimdi hergun günde 3 kez ölçüyorum.. inan korkacak yapamayacak bişey yok.. iğneyi 2. Dereceye getir ve tiklat gitsin.. bir kere yapınca anlayacaksın,çok basit ve acısız.. ben yaptıysam herkes yapar..bana güven..[/QUOTE]
Hergun erteliyorum bugun yarin diye.offf yaa .peki senin degerlerin kac cikiyor canim.cevabin icinde cok saol moral verdin gercekten.

Ayy kuzum iki hafta öncesinde yazacaktım, iki hafta yazmışım. Eşin falan delsin bari, kendi kendime ben de delemezdim dogrusu :KK64: kayınvalidem yapıyor ama artık onun parmak ucu alışmış[/QUOTE]
Ya kanla ilgili seyler beni cok rahatsiz ediyor butun mesele bu aslinda.hatirlarsan diseti kanamasi olunca ne kadar uzulmustum.senin sayende kurtuldum.inan aklima geldikce sana dua ediyorum.isin gucun rast gitsin arkadasim.

Evet canim zeynep kamile gidiyorum orada yapıldı yükleme. Doktor görür görmez yüksek çıkmış 100 lik yapılması gerek dedi.
Ya bana niye yapmadilar aklim gidip geliyor.Bazen diyet iyidir saglikli besleniyirum diye dusunuyorum bazende ya yoksa seker bu kadar bosunami icime Kurt dustu diyirum.cok pimpirikliyim.kimse benim gibi olmasin.

D Deli mavi prenses Kızlar ben öğlen arası ögretmenler odasındaki koltuklarda uyukladım bugün resmen :oha: doğum iznine ayrılmadan bikaç önemli konu var iyice öğreteyim diye ben bastım gaza deli gibi çalışıyorum...oracıkta pilim bitivermiş:KK43:
ben de aynıyım valla, konular yetişsin, benden sonra gelene zorluk olmasın diye debeleniyorum ve haliyle de pilim bitiyor.

selam kızlar , bende hem göğüs kalkanı hem göğüs pedi aldım indirimden, ikiside bulunsun dedim tecrübem olmayınca :)

kızlar bide bişey soracaktım, ben hamilelik başından beri çok affedersiniz kabızlık yaşıyorum, 6 gündür demir ilacına başladım çok daha kötü oldu :110: günde 3 lt su içiyorum, ama başka neler yapabilirim? normal de benim böyle sorunum olmazdı hiç, biliyorum özellikle demir ilacı çok etkiledi, bi arkadaş karnabahar suyu tarifi paylasmıştı onu deneyen var mı?, ben böyle kürlerden falan da korkuyorum hani bilmediğimiz bi zararı vardır falan diye

magnezyum eksikliğinizden dolayı kasılmalarınız oluyor diye biliyorum. Doktor bana da verdi kasılmamlarım olmadıgı halde, ama ben içmiyorum artık çünkü her gece yatmadan önce bir büyük tabak yoğurt tüketiyorum faydası var sanırım. yada kasılmaların baslaması için erken mi? bilmiyorum :) kendinizin mayaladıgı ev yoğurdunu mutlaka deneyin, hala yine a oluyorsa demekki magnezyum eksiğiniz var ve bence kullanmalısınız ilacınızı.
Hic sevmem yogurdu da :)

selam kızlar , bende hem göğüs kalkanı hem göğüs pedi aldım indirimden, ikiside bulunsun dedim tecrübem olmayınca :)

kızlar bide bişey soracaktım, ben hamilelik başından beri çok affedersiniz kabızlık yaşıyorum, 6 gündür demir ilacına başladım çok daha kötü oldu :110: günde 3 lt su içiyorum, ama başka neler yapabilirim? normal de benim böyle sorunum olmazdı hiç, biliyorum özellikle demir ilacı çok etkiledi, bi arkadaş karnabahar suyu tarifi paylasmıştı onu deneyen var mı?, ben böyle kürlerden falan da korkuyorum hani bilmediğimiz bi zararı vardır falan diye
Bana adeta hicbir sey etki etmiyor :) alistim biraktim kendi haline :)

Ya bana niye yapmadilar aklim gidip geliyor.Bazen diyet iyidir saglikli besleniyirum diye dusunuyorum bazende ya yoksa seker bu kadar bosunami icime Kurt dustu diyirum.cok pimpirikliyim.kimse benim gibi olmasin.

canım ben de çok pimpirikliyimdir hatta dr dedim ben çok seker yemiyorum çok kilo almadım ailemde yok yapmasak olmaz mı dedim, direk olmaz dedi, gebelik şekeri çıkar bunu da tespit edemeyiz dedi, 50 lik yaptırdım ve kurtuldum yoksa 3 hafta düşünürdüm tetenoz aşısı gibi, aşıyıda yaptırıp kurtuldum 2 gündür kolum ağrıyor gerçi de inşallah hemen geçer

Kefir içebilsen çok iyi gelir...ben hem her gün kefir içiyorum hem de Vinalac multivitamin kullanıyorum onun içinde de probiyotik var hiç kabız olmadım...

Kefir içebilsen çok iyi gelir...ben hem her gün kefir içiyorum hem de Vinalac multivitamin kullanıyorum onun içinde de probiyotik var hiç kabız olmadım...

canım kefiri hazır marketten mı alıyorsun yoksa kendin mi yapıyorsun , kefir içerim severim ama hep unutuyorum içmeyi , benim mutivitamin içinde probiyotik yok galıba bakayım bi

Buara sorunlar peşimi bırakmıyor sanırım basur(hemoroid) oldum ve idrar enf kesin oldum şimdi dr a gidiyorum yoldayım okuduğum kadarıyla basura çözüm de yokmuş hiç başıma gelmemişti çok canım acıyor ve sıkılıyor :KK43:
Canım basur için ben pamuğa zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı sürüp koyuyodum bayağı rahatlatıyo. Bide aklında olsun eğer ki dışarı çıkan bi parça varsa onu içeri ittirmen gerekiyor. Kabız olmamaya çalış. Düzeliyo bi süre sonra

İ

Canım ablam yiğenime hacışakir bebekler için toz sabununu kullandı, bir sorun yaşamadı. Bende ondan kullanacağım kısmetse. Toz sabunu cam şişede sıcak suyla çözüp öyle kullanınca sorun olmuyor,sıvı hale geldiği için.birde netten okumuştum makinada suda bekletip öyle yıkayanlar varmış. Ya da herhangi bir kapta sıcak suda bekletip, o zaman deterjan kalmaz galiba.
Canım ben de hacisakirin toz sabununu ariyorm bir aydır marketlerde bebekte internette hep lavantalisi var. Koku olur diye onu istemiyorum

Arkadaslar yardımmm lütfen :)
kafam çok karışık? Göğüs pedi lazım olur mu? kimi hijyenik değil diyor, kimileriniz almış
aventin göğüs kalkanı lazım mı? kimi almş kimi gereksiz görüyor??
almalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
bide gümüş kapaklar çıkmış, onlar çok pahalı malesef, gümüşün iyileştirici etkisini biliyorum, yara vs olunca gümüş süreriz biz, hemen toparlar. onun için illa bu gümüş kalkanı almaya gerek yokbence bu kadar paraya.
ama göğüs pedi ile avent kalkan arasında kaldım. alan yada kullanan var mı??
Benim bildigim ikisi ayni sey degil. Gogus pedi gogsunden akabilecek sutun camasirina gecmemesi icin. Gogus kalkani ise yara olan gogusu korumal icin. Farkli gorevleri var yani

Back
X