- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #24.741
hemde en güzel duyguymuş tarifi yok allah isteyene nasıp etsinDünyanın en güzel duygularından biri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde en güzel duyguymuş tarifi yok allah isteyene nasıp etsinDünyanın en güzel duygularından biri![]()
Amin canım aminhemde en güzel duyguymuş tarifi yok allah isteyene nasıp etsin![]()
Allah razı olsun canım ayrıntılı anlatmışsın. Ben de o zaman lansinoh bir işe yaramamıştı. Tahinin üstünde biriken yağın faydasını görmüştüm. Bir de kantaron yağı alsam, onlardan sürüp bu kalkanı kullanayım . Inşallah faydasını görürüm. Sanırım markası avent değil mi?Canım ekliyorum fotoğraf. Bu Kalkan’larla ilgili bilinen bir yanlış var. Yara olunca kullanılıyor durumu doğru değil maalesef. Yara olmasın hava aldın ve hijyenik kalsın diye kullanılıyor. Doğumdan hemen sonrasında başladım canım iki aparatı var delikli ve deliksiz. başlarda delikli olanı kullanıyorsun, mantığı meme ucuna bişey değmesin çabuk iyileşsin. Bebişi emzirdim diyelim peşine sütümü sürüyordum göğsüme üstüne lansinoh ve kalkanı takıyorsun sütyenin içinde kalıyor. Sonra emzirene kadar çıkarmıyorsun emzirince çıkar bebiş emsin sonra yine krem yine kalkan. Hep bu şekilde gitti iyileşmeye başlayınca da gece deliksiz olanı takıyordum bu da içinde süt biriksin sütler dışarı akmasın diye. Bir nebze göğüs pedi görevi görüyor. Allah’a şükür çok çabuk iyileştim, açıklama da ekliyorum. Bana ait değil açıklama ama birebir aynı şeyleri yaşadım :) göğüs pedi çok sonra kullanılacak bişey bence başlarda göğüs ucunu çok daha fazla tahriş eder.
Alıntı
Araştırıp aldığım bir ürün daha...
İlk doğumum da göğüs yaraları ve sızılarılarıyla 1 ay baş etmek zorunda kaldığım için şimdi tedbir olarak bu ürünü aldım. Göğüs pedleri de kullanım için uygun ama pedler biriken süt ile birlikte göğsünüze yapışıyor bu da emzirme ile tahriş olan cildinizi daha fazla acıtıyor.
Kutunun içindekiler:
Havalandırmalı göğüs kapakları: 2 adet
Havalandırmasız süt biriktirme kapakları: 2 adet
Ultra yumuşak destek yastıkları: 2 adet.
Yumuşak destek yastığına kalkanları takarak kullanıyorsunuz. Göğüs ucunuz acıkta kalacak şekilde ve kenarlarındaki bombeler göğsünüze masaj yapacak şekilde tasarlanmış güzel bir ürün.
Emzirirken ister istemez tahriş olayını yaşıyorsunuz. Özellikle sezeryanlarda süt ikinci yada üçüncü gün gelmeye başladığı için göğüs daha çok tahriş oluyor. Ben bu kalkanları hastanede ikinci gün kullanmaya başladım keşke hiçbir şey yokken kullanmaya başlasaymışım benim için gerçekten kullanımı rahat bir ürün oldu. Göğüs ucu kremini sürüp bu kalkanı kullanınca göğsünüz çamaşıra yapışmadığı için rahat nefes alıyor ve iyileşme süreci daha kısa oluyor.
Hamileler için alıp kullanılacak bir ürün bence, tek eksisi dışarı çıkarken kullanım için pek uygun değil çünkü çamaşırın içinden belli oluyor.
İşte ped ıslak bıraktıgı icin yara daha cok yapabiliyo kalkan emzirirken kullanılan bişey değil cnm emzirme bitince takıyosun bi delikli kapağı var bi deliksiz süt birikiyo bile hatta icinde unutur eğilip ederin dersen deliksiz kapağı kullan ama deliklide hava alması acısından iyi bide bi göğsü emzirirken diğerinden akmasın diye ped koyuyoruz ya o zamanda kalkan kullanırsan akan süt ziyan olmuyo :) bende aventin var resim ekliyorum bak ilk resim kalkantoist benim ilk gebeligimde göğüs uçlarım resmen kanadı çok acı çektim, ağlayarak bebeğini emzirdim. 2 ay kadar iyileşmedi ve her şeyi denedim nerdeyse. Şimdi aklımda kantaron yağı var onu alicam mutlaka, bir de göğüs kalkanından bahsetmiştin sen. Onunla emzirdin mi yoksa emzirmedigin zamanlarda yara olmasın diye mi kullandın? Hangi marka resim ekler misin. Mutlaka almam lazım öyle bişey. Çünkü göğüs pedi göğüs ucuma yapisiyordu ve o ağrı berbat bişeydi. aynı acıları düşündükçe vücudum ürperiyor
![]()
Tamam çok sağol canım ilk resimdekinden alayım ben. Hemen netten bakıyorum. Göğüs ucunu biliyodum ama kalkanla ilgili bir bilgim yoktu. Allah razı olsun. Inşallah işe yarar.İşte ped ıslak bıraktıgı icin yara daha cok yapabiliyo kalkan emzirirken kullanılan bişey değil cnm emzirme bitince takıyosun bi delikli kapağı var bi deliksiz süt birikiyo bile hatta icinde unutur eğilip ederin dersen deliksiz kapağı kullan ama deliklide hava alması acısından iyi bide bi göğsü emzirirken diğerinden akmasın diye ped koyuyoruz ya o zamanda kalkan kullanırsan akan süt ziyan olmuyo :) bende aventin var resim ekliyorum bak ilk resim kalkan
Bide göğüs ucu var o ayrı bişey o biberon ucu gibi göğüs ucuna yapıstırıyosun bebek onunla emiyo ben bi süre kullanmıstım oğlum meme almayınca ikinci resimde o
Anladım canım çok sağol bana da proctolog verdi inş bebeğe zararı olmazCanım ben pruzon kullandım. Hem o agriyi hafifleti hem de onarıcı özelliği var.ama ben doktora muayene oldum.bi de kortizon var içinde gebelikte zararlı olabilirdoktora danışmak lazim.önemli konular ilerlerse kötü beklememek gerekir.bende şişlik geçmedi kaldı.ama sorun tekrar etmedi şükür.çok sıkıntı yaşamıştım o dönem çok geçmiş olsun canim.
Karnında nasılsa doğduğunda da uyanma saati ritüelleri aynı oluyormuş demiCanim benim kızda fıldır fıldır birde guclu. Sali gunu kontrolumde doktor basi asagida bacaklarida sag tarafimda demisti. Hep asagida calisiyor cimcime ne gece diyor nede gunduz. Hiç mi uyumuyor bu bebiş. Korkuyorum doğuncaya hiç uyumayacak diye :) oğlum bu kadar hareketli değildi sanki pek hatirlamiyorum sadece onda hatırladığım hamilelik dönemimde gece 2 ve sabah ezanı civarı hep tekmelerdi. Ve doğduktan sonrada gece 2 de emzirirdim sabah 5 civarı yine uyanıp emerdi.
Bir kutudan 2 göğüs içinde çıkıyor mu canım 2 paket almama gerek yok dimi? Bir kutuda Toplam 2 kapak 2 kapaksiz kalkan, 4 parça mi var?İşte ped ıslak bıraktıgı icin yara daha cok yapabiliyo kalkan emzirirken kullanılan bişey değil cnm emzirme bitince takıyosun bi delikli kapağı var bi deliksiz süt birikiyo bile hatta icinde unutur eğilip ederin dersen deliksiz kapağı kullan ama deliklide hava alması acısından iyi bide bi göğsü emzirirken diğerinden akmasın diye ped koyuyoruz ya o zamanda kalkan kullanırsan akan süt ziyan olmuyo :) bende aventin var resim ekliyorum bak ilk resim kalkan
Bide göğüs ucu var o ayrı bişey o biberon ucu gibi göğüs ucuna yapıstırıyosun bebek onunla emiyo ben bi süre kullanmıstım oğlum meme almayınca ikinci resimde o
Evet canım sağol senden de Allah razı olsun. Burda bir arkadaş sarı kantaron yağı alıyorum demişti mecit efendi sitesinden bulamadım ben de almak istiyorum haklısın. Ama nerden alınır ki acabaAllah razı olsun canım ayrıntılı anlatmışsın. Ben de o zaman lansinoh bir işe yaramamıştı. Tahinin üstünde biriken yağın faydasını görmüştüm. Bir de kantaron yağı alsam, onlardan sürüp bu kalkanı kullanayım . Inşallah faydasını görürüm. Sanırım markası avent değil mi?
2 göğüs için çıkıyor canım tek paket yeterliBir kutudan 2 göğüs içinde çıkıyor mu canım 2 paket almama gerek yok dimi? Bir kutuda Toplam 2 kapak 2 kapaksiz kalkan, 4 parça mi var?
Valla kilo olayı Benim Canımı sıkıyor neler çekiyor canım ama hiç yiyemiyorum. Bir de belim aşırı ağrıyor 2 gündür. Bel ağrısı iyi değil biliyorum erken doğurucam dinlenemiyorum diye korkmaya başladım.Hayırlısıyla vaktimizi doldursak kızlar yaa tövbe ya rabbim hiç iyi hissetmiyorum ben kendimi o ilk zamanlar olan sinirim geri geldi...eşimle her gün kavga ediyorum...benimle hiç ilgilenmiyor adamı parçalayasım geliyor...keyifle doya doya bi yemek yemeyi özledim ne yesem ağzımı buruyor midem yanıyor...hiç ağzımın tadı yok...öğlen okulda yemek söylüyorlar yiyorlar iştahla, ben bakıyorum...yesem pişman oluyorum...çok sıkıldım bu halimden
Ben en çok neyi özledim biliyomusun yüz üstü yatnayi bide hizli hizli çabuk çabuk hareket etmeyi :) ama az kaldiiiiiiValla kilo olayı Benim Canımı sıkıyor neler çekiyor canım ama hiç yiyemiyorum. Bir de belim aşırı ağrıyor 2 gündür. Bel ağrısı iyi değil biliyorum erken doğurucam dinlenemiyorum diye korkmaya başladım.
Kim ne derse desin hamilelik çok zor ya hafifliği bile özledim
Canim bende aynı durumdayım.. Hormonlardan mi ki.. Durup durup ağlıyorum birde ben.. Sanki kimse beni le ilgilenmiyor.. Esim benden soğumuş gibi düşüncelere kapılıyorum..Hayırlısıyla vaktimizi doldursak kızlar yaa tövbe ya rabbim hiç iyi hissetmiyorum ben kendimi o ilk zamanlar olan sinirim geri geldi...eşimle her gün kavga ediyorum...benimle hiç ilgilenmiyor adamı parçalayasım geliyor...keyifle doya doya bi yemek yemeyi özledim ne yesem ağzımı buruyor midem yanıyor...hiç ağzımın tadı yok...öğlen okulda yemek söylüyorlar yiyorlar iştahla, ben bakıyorum...yesem pişman oluyorum...çok sıkıldım bu halimden
Karnında nasılsa doğduğunda da uyanma saati ritüelleri aynı oluyormuş demi
Can'ım az kaldı biraz daha sabredip bebeğimizi kucağımıza alıcaz. Annem dün bebeğini kucağına alınca kuş gibi hafifleyeceksin diyor. Bunun beklentisi bile güzel.Hayırlısıyla vaktimizi doldursak kızlar yaa tövbe ya rabbim hiç iyi hissetmiyorum ben kendimi o ilk zamanlar olan sinirim geri geldi...eşimle her gün kavga ediyorum...benimle hiç ilgilenmiyor adamı parçalayasım geliyor...keyifle doya doya bi yemek yemeyi özledim ne yesem ağzımı buruyor midem yanıyor...hiç ağzımın tadı yok...öğlen okulda yemek söylüyorlar yiyorlar iştahla, ben bakıyorum...yesem pişman oluyorum...çok sıkıldım bu halimden
Can'ım bence bakın. Biz de bebek arabasını önce kurduk sonra kaldırdık.kizlar park yatagimiz geldi acip bakalım mı bi eksik bisey varmi diye sonra vakit gecince firmalar ilgilenmiyor
Ayyy aynen yaaa. Ağır vasıta gibi olduk. Özellikle şu bir haftadır başka boyuta geçtim resmen. Yürümem bile değişti.Ben en çok neyi özledim biliyomusun yüz üstü yatnayi bide hizli hizli çabuk çabuk hareket etmeyi :) ama az kaldiiiiii
Can'ım eczaneler baya pahalı zaten birçok yere göre. Site güvenilirse sıkıntı yoktur.Kizlar nette mustela catlak kremine baktim .
Fiyat 50 tl 120 ml.
Eczanede ayni ml.115 tl .
Bilginiz varmi nedir bu fark.
Netteki yerde gayet guvenilir ama sastim kaldim
Bence durduk yere bu düşüncelere kapılmıyoruz Can'ım. Duygusallık hormonlardan evet. Ama kendi adıma konuşmam gerekirse eşim fazlasıyla ilgisiz duygusuz. Normalde de çok düşünceli ilgili biri değildi Zaten. Ama son birkaç aydır Aramızda buzdağı var resmen. Ben de Zaten ağlama modundayım her an.Canim bende aynı durumdayım.. Hormonlardan mi ki.. Durup durup ağlıyorum birde ben.. Sanki kimse beni le ilgilenmiyor.. Esim benden soğumuş gibi düşüncelere kapılıyorum..