- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.121
ben korkmaya başladım yaYouTube'dan doğum hikayelerini izledim agla agla geberdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben korkmaya başladım yaYouTube'dan doğum hikayelerini izledim agla agla geberdim![]()
kizlar gunaydin, haftasonu doktor komtrolum vardi ve doktorum nasil yatmam gerektigini anlatti. malum her kafadan bi ses cikiyor kimi istedigin gibi yat kimi aman dikkat diyor
kesinlikle artik sirt ustu/yuz ustu yatma dedi. sirt ustu yattigimizda tansiyonumuz dusuyormus ve bebegimize kan yani oksijen gitmiyormus. en uygun pozisyon sol yana donuk yatmakmis, eger cok canin yanarsa arada sag tarafina da donebilorsin ama solda yatmakta israrci ol dedi.
aman siz de dikkat edin kizlar sirt ustu yatmak katiyen yok![]()
Anlıyorum hemdeee çokk iyi anlıyorum zeytinyağlı tavuk çorbası yap su tüket bol bol .. Birde armut mükemmel bu konuda bende kanamalardan korkar oldum iyice arttı benimde ama armut ye göreceksin inşİnşal
Geçmiş olsun canım, kuru zincirdye, çok iyi geliyor ister kaynatıp suyunu iç istersen öyle ye, rahatlatır seni
Simdi yiyeceklerin sonrasini duzeltir. Simdi olan olmus popisi temizleyip, gunde iki uc kez icine disina bol bol zeytinyagi suruyorsun. Rahatlatiyor.
Surekli her ogunde lifli gida tuket ihmal etme. Bir de bol miktarda su icmek gerekiyor, gunde en az 2,5-3 litre.
Ben kullanmayi kestim canim tabiki doktorumun haberi yok:)
Simdi yine basladim baska cozum bulamadim berbat bise hicbirsey durdurmuyor
Benimde cok carpintim oluyor canim hatta bazen bogazimdan firlayacak saniyorum.genelde stres olunca oluyor.doktorum da stresten dedi
Asagi mi iniyormus bilmiyordum daha erkn bence .benimkide ayaklari asagida diye oraya vuruyor dr da dedi.belki oyuzdendir
Çok kullanışlı duruyor canım ben çok beğendimKizlar bu bebek cantasindan siparis ettim bu renk. N11den aldim ucretsiz kargo ole 80 liraya geldi. Kullanan, alan duyan var mi nasil bir canta hic bilmiyorum. E bebekte gormustum hosuma gitmisti.
ben korkmaya başladım ya![]()
Bazen ben de izliyorum canım, ağlarken canım çıkıyor ama hikayeler bahanem sanırımYouTube'dan doğum hikayelerini izledim agla agla geberdim![]()
kesinlikle canim doktorumuz ne derse onu yapmaliyiz, biri icin iyi olan digeri icin kotu olabilir. ama su gercek sirt ustu yattigimizda gercekten tansiyonumuz dusuyorsa ve bu bebegin oksijen alimida etkili oluyorsa hic riske atmaya degmez. bebegimize bisey olmasin diye en ufak seyden bile vazgecebiliyorsak bu da bi ihtimal ve bununla ilgili de dikkatli olmamiz uygun olurBenim doktorum rahatsızlık hissetmiyorsan, nefes darlığı yaşamıyorsan, tansiyon problemi de olmadığı takdirde sırt üstü yatmam da hiçbir sakınca görmüyor. Biraz da kişisel sanırım bu, yaş, boy, vücut kitle endeksi ve diğer verilerle alakalı olabilir. Tabii benim için sakıncası olmayan bir diğeri için kötü sonuçlar doğurabilir. Aa bak falancaya sakıncası yok demiş bende öyle yapayım demek yerine takibimizdeki doktorun yönlendirmelerini dikkate almakta fayda var.
Güle güle kullansın miniğin kuzum, puset minderi de mi alacağız
canim oglumda hep gerek duymustum icine biseyler sariyordum yukseltiyodum falan 9 yil aradn sonra boyle bisey yapmislar cok hosuma gitti aldimGüle güle kullansın miniğin kuzum, puset minderi de mi alacağızben şok, öyle bir ürünün varlığından bile habersizdim
![]()
Benim de kafa önden gidiyor ve kız bebek. Ama baştan beri öyleydi. Doktora sordum normal dedi, genetik dedi bir anlamda. Eşimin ailesinde var büyük kafa yapısı. Ve dedi ki şu an bi önemi yok. Gebeliğin başlangıcında büyük olsaydı ve kafanın içindeki sıvıda problem olsaydı bir sıkıntı olurdu dedi. Büyük olmasının bir önemi yok yani.Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın
var mı bu durumu yaşayan
Canım benim bebek de önden gidiyor.kilosu başı falan 3 hafta kadar önde.benim de moralim bozuluyor normal Doğum istiyordum yapamayacağım diye.dr genetik olduğunu düşünüyor.şekere bağlı da iri olabiliyor ama normal çıktı benim şeker yükleme.senin şekerin nasıl?Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın
var mı bu durumu yaşayan
Kızlar eevet demir çok önemli benim ilk gebeliğimde ilaç kullanmama rağmen düşük demirle sezeryana girdim malesef rahim toparlanmadı normalden çok daha fazla kan kaybettim doğumdan sonra iki ünite kan verildi gözlerimin altı falan mosmır olmuştu canım çekilmişti sanki. O yüzden yüksek hemoglobinle doğuma girmekte fayda varDediklerinize bakıcam kızlar.demiri bırakmayı istedim ama tahlilde yerlerde çıktı resmen doktor asla bırakma çok düşük dedi o yüzden kafanıza göre bırakmayın bence
Canım doktorun bir sorun olduğunu söylemediyse düşünme. Benim oğlumda ayrıntılı ultrason cektirdigimde beni korkutmuştu kafası büyük diye kendi doktorum ise bir sorun yok erkek çocuğu biraz koca kafalı olabilir kafaya takacak bisey yok demişti ve oğlum doğduğunda kafası normaldi biraz alnı yuvarlakti. Doktorun önemsemediyse sende stres yapmaKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın
var mı bu durumu yaşayan
Başka yerinde bişey yoksa o sorun değil canım benim oğlum da hep öndeydi kafası da bayaa büyüktü doktor hatta bu çatıdan bu kafa geçmez dedi sancım olmasına rağmen bebek aşagıya inemediği için sezaryen oldum kestikleri yerden zor çıktı sıpamın kafasıKızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıdr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın
var mı bu durumu yaşayan
Güle güle kullan, kullanışlı görünüyorKizlar bu bebek cantasindan siparis ettim bu renk. N11den aldim ucretsiz kargo ole 80 liraya geldi. Kullanan, alan duyan var mi nasil bir canta hic bilmiyorum. E bebekte gormustum hosuma gitmisti.