Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Sana katılıyorum bende evde serbest modda geziyorum. Zaten sütyen disardayken takılması gereken bisey degil mi yaaa evde niye takalim😄😄

Ya canım cok sevindim en azindan kısa sürede halletmis olmaniza. Aferin akıllı bıdığa kolay kabullenmis. Bakma aslinda cocuklar bizden daha güçlüler biz herseye duygusal yaklaşıyoruz 🥲 simdi 4 5 ay kadar dinlendir memintolari😄
Evet ya evde hiç takamam daraliyorum yaldır yaldır gezicem 🤣🤣düşünmem gereken bir bebişim daha var işte yoksa 2 yaşa kadar emzirirdim. Nasibi bu kadarmış kuzumun 🥹 dinlensinler de yeni sütü üretmeye başlasınlar bir an önce en şifalısından 🙏🏼😀

Evet ya evde hiç takamam daraliyorum yaldır yaldır gezicem 🤣🤣düşünmem gereken bir bebişim daha var işte yoksa 2 yaşa kadar emzirirdim. Nasibi bu kadarmış kuzumun 🥹 dinlensinler de yeni sütü üretmeye başlasınlar bir an önce en şifalısından 🙏🏼😀
Valla bende öyleyim hic darlanmaya gelemiyorum. Birde cok terliyorum zaten onu takinca pisik olacagim diye korkuyorum😄
Aynen canim yeter emdigi artik siradaki bebise istedigin kadar verirsin sütünü. 3.bir surpriz gelmezse hahshhsa🤣

Valla bende öyleyim hic darlanmaya gelemiyorum. Birde cok terliyorum zaten onu takinca pisik olacagim diye korkuyorum😄
Aynen canim yeter emdigi artik siradaki bebise istedigin kadar verirsin sütünü. 3.bir surpriz gelmezse hahshhsa🤣
Bu kez spiral takicam aşko 🤣 öyle dedem zamanından kalma yöntemlerle olmuyormuş 🤣🤣

Bu kez spiral takicam aşko 🤣 öyle dedem zamanından kalma yöntemlerle olmuyormuş 🤣🤣
Yaa gerçekten istemedigine emin oldugunda net çözümler lazim bende bunu düşünüyorum 🤣 gecen bir tanidigimin 10 aylik bebegi varken,2aylik hamile oldugunu öğrendim. Süt korur muhabbetinden olmus onunda. Zorrrr vallahii

Canım ultrasondaki tüm görüntüleri basmıyorlar. Biz onları da almak için USB bellek götürdük.
Canım hayırlı olsun bebeklerin sağlıklı olmasına çok şükür çok sevindim sağlıkla kucağına al canım .Benim doktorumda Apple olunca direk telefona atıyor kızlar bağlantı kuruyoruz eğer öyle bir durum varsa sorun .

Kızlar biz memeyi bıraktık sağ salim kolay oldu çok şükür. Hiç yapmak istemezdim ama ilk gece ağlamaktan nefesi kesilecek noktaya geldi. Ben de sabır taşı diye bişey var ondan sürdüm. Bak kızım pis olmuş kötü kokmuş dedim. Siyaha boyayan reçine gibi kokan bitkisel birsey. Siyah görünce çok dehşete kapıldı geri geri kaçtı. Bağırarak ağlamayı bıraktı. Sabaha kadar elimden tutup banyoya götürdü beni yıkamam için. Ama banyo karanlık olmuş kızım giremeyiz dedim. İlk gece sabahlara kadar ağladık. Benim de ağlamaktan gözlerim şişti. Ama ikinci gece umudu kesti artık. O kabullenmiş halini görünce de iyice duygulanıyorum. Paylaşmak istedim sizinle de 🥹🥹
yaaaa çok duygusallllll. Kurban olurum analı kızlı ağlamışlar. Böyle düşünüp iyice duygusala bağlama canım, unutacak bak hemen vazgeçmiş bile. böyle böyle unutulur. Hangimizde memeyi bırakmak travma olarak kaldı. :KK200:

Bize hic dememisti öyle birsey bende tedbirli gideyim😄
Amin canım aminn her zaman güzel haberler sağlıklı haberler alalim bebeklerimizden inşallah 🙏
Ayyy gercekten miiii o kadar mi hirpaladi😄🥲 bizim 13.haftada da yapmıştı birkac dürtme insallah o kadarina bile gerek kalmaz. Cocugum kendini rahat gosterir insallah daa. Ay bide cok uzun süre usg ile baktikca da ben rahat edemiyorum yaa🤣 deli miyim neyim. 13.haftada baktiginda artik yeter diyesim gelmisti. Cocuga baskı uygulaniyor sonucta rahatsiz oluyor diye düşünüyorum nedense.
Canım şimdiden kendini hazırla valla. Ama tekil gebelikte belki daha kolay olur dönmesi zaten 🐣

Aşkım dünkü gibi değil ama krem sürmek için ellediğimde acıyor 😒
Oy kuzum gecmis olsun yaa. Cikar ustunde ne varsa hava alsin hemen iyilesir merak etme. Evde kantaron yagi varsa sür bak o da iyi geliyor. Birde tahin varsa hani yağı üstüne çıkar ya tahinin, o üzerindeki yagdan al bir cay kasigi kadar falan onu sür o da göğüs yaralarina faydalıymıs. Aklinda olsun

Back
X