2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dışarı falan çıktığımızda ya da misafir geldiğinde evde kullanılmaz mı Can'ım? Kalkan belli oluyormuş ya dışardan.
Tabi sütün çokluğuna da bağlı bu durum. Bez falan mı koymak Laz'ım acaba. Ben eskiden sadece bebek emdiği anda süt geliyor sanırdım :KK70:
Göğüs pedinin arkası yapışkanlı olduğu için penye sütyene yapıştırıp kullanmıştım ben. Aniden misafir gelince falan kullanılıyor canım evde bulunsun bence. Ama göğüs kalkanı benim çok kafama yattı ondan mutlaka alicam inşallah

Dışarı falan çıktığımızda ya da misafir geldiğinde evde kullanılmaz mı Can'ım? Kalkan belli oluyormuş ya dışardan.
Tabi sütün çokluğuna da bağlı bu durum. Bez falan mı koymak Laz'ım acaba. Ben eskiden sadece bebek emdiği anda süt geliyor sanırdım :KK70:
toist toist canım ben çok kullandım gögüs pedini bebek emerken diğer göğsümden sütler akip gidiyordu dışarılarda dolaşırken bile sızlayıp sızlayıp süt iniyordu göğüslerimden...zaten değiştiriyorsun sık sık...çıkarıp atıyorsun ıslandığında...bence gerekir...bir de bebek emdiği için göğüs uçları koca koca oluyor kıyafetten belli olmaması için de iyi oluyor

YouTube'dan doğum hikayelerini izledim agla agla geberdim :KK53::KK53:
:KK53::KK53: ben cok heyecanlaniyorum hic izlemiyorum oyuzden
Dediklerinize bakıcam kızlar.demiri bırakmayı istedim ama tahlilde yerlerde çıktı resmen doktor asla bırakma çok düşük dedi o yüzden kafanıza göre bırakmayın bence
Ama cok korkuyorum canim dogumdan sonra operasyon gecrmistim ayni seyleri yasamak istemiyorum.

Eki Görüntüle 2113164
kizlar puset minderimiz ve biberonumuz geldi :anneadayı:
Gule gule kullan canim .Birde puset minderi vardi degilmi o_Onekadar eksik var listeme ekliyim bunuda
Kızlar benimde ilaç kullandığım halde kanım yükselmedi nasıl yükseltecez bu kan değerleri ayrıyeten idrarda enfeksiyon uykusuzluk çarpıtı bacaklarda ağrı ....Allah yardımcımız olsun
Doktor cok dusuk olunca igne seklinde veriyor canim .
Tabi insallah gerek kalmaz ona

Göğüs pedinin arkası yapışkanlı olduğu için penye sütyene yapıştırıp kullanmıştım ben. Aniden misafir gelince falan kullanılıyor canım evde bulunsun bence. Ama göğüs kalkanı benim çok kafama yattı ondan mutlaka alicam inşallah
Evet canım. Ben de normalde hiç düşünmüyordum. Kızların buraya yazdıklarından sonra benim de aklıma düştü. Düşününce de gerçekten gerekli bir şey. Sadece Doğum sonrası sütün gelme durumuna göre mi almak gerekir onu bilmiyorum. Belki hiç sütüm olmayacak :(
Ucuza bulunca almıştım bi anda.

Kıyafete geçmesinden değil de o ıslaklık beni çok rahatsız eder :KK43: tabi ne kadar süt gelir orası ayrı. Ben Zaten ped koysam da arasına bi mendil gibi bişey koyarım. Ayyy yeter ki sütümüz olsun gerisi çözülür bence Can'ım
Aynen canim insallah :)
Yengem birbucuk yıldır göğüs pedi kullaniyo bende biraz ona güvenerek aldım bide destekli sudyem kullanamam yarım atletten göğüs ucum belli olmasın diye aldım
Mantikli aslinda. Ama ben dogurduktan sonra ihtiyacim dogrultusunda alirim herLde.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldı:KK43: dr kötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatın :KK43: var mı bu durumu yaşayan
Bi arkadasima da oyle demisler buara modami anlamadim.
2 haftadan daha fazla ondeyse sikinti oluyor diye dikkat ediyorlar sanirim canim telas yapma ins
Eşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
Cokk gecmis olsun canim .cok korkarim Rabbim korusun
kızlar nunanın ana kucağı çok hoşuma gidiyor ama fiyatı 900 civarı, ikinci el satan yerlerde bile 500'den aşağı fiyat yok. aranızda bu modeli almayı düşünen var mı? bana taşıması kolay ve sağlammış gibi geldi
Eki Görüntüle 2113291
Bende merak ediyorum ise yariyormu fiyatina degermi diye bilenler yazsin lutfen
Kızlar geçen gün hatırlarsanız aventin göğüs Kalkanı fotosunu koymuştum. Trendyolda 30 tl ydi.
Ürün yanlış geldi. Göğüs pedi yollamışlar
:sinirli: Sinir oldum valla yaaa.
Aradım doğal olarak göğüs Kalkanı kalmamış. Bu da bi satış politikası sanırım :KK62:
Trendyol bnada boyle yapti.:sinirli:
Kızlar şu organik Hindistan cevizi olayını söyleyenden Allah razı olsun ya. Kimdi hatırlamıyorum ama nekadar iyi geldi karnıma. Çok gergindi yumuşacık oldu ve yemeklerde de kullanılabiliyormuş ya çok hoş :)))
Neydiki konu:KK53:not alim
Kızlar ya foruma internet üzerinden giriyorum. Ama bikaç gündür çok yavaşladı. Sayfa çok zor açılıyor. Donuyor. Yenilenmeden sonra oldu. Sizlerde de var mı aynı sıkıntı? AppStore da da forumun uygulaması Yok sanırım. Ordan gireyim dedim ama.
Alıntı da yapamıyorum beğenme de. Girmek istemiyorum artık valla. Bu mesajı yazmak için de 10 dk dır bekliyorum
Yok canim hic oyle bi problem olmadi bnxe

Sepet beşik vardı 500 liraya beşik, anne yanı reflü yatağı gibi bir şey, emzirme yastığı yanlış hatırlamıyorsam böyle bir setti. Facebook sayfaları ve instagramda sayfaları var. Inceleyebilirsin canım. Bebekonfor daki beşiği canlı görmedim arkadaşım almış ama bence Bebekonfor daki daha güzel duruyor.

Bu arada o kadar dedim içimde kalmasın diye sepet beşik alacağım diye. Şimdi next2me ile sepet beşik arasında kararsızlık yaşıyorum. Hangisini alsam diğerinde aklım kalacak. Ne yapacağım bilmiyorum :110:
Next2me aldık geçen gün. Güzel ama yatağı çok sert, resmen bildiğimiz süngere (bulaşık süngeri gibi basit bir sünger ) beyaz pamuklu kılıf geçirmişler. Yatağı baya sert, içine birazcık daha yumuşak biseyler koyarım bu şekilde rahat edemez bebiş. Chicco o fiyata yatak kısmına biraz daha özen gösterebilirdi diye düşünüyorum

Evet canım. Ben de normalde hiç düşünmüyordum. Kızların buraya yazdıklarından sonra benim de aklıma düştü. Düşününce de gerçekten gerekli bir şey. Sadece Doğum sonrası sütün gelme durumuna göre mi almak gerekir onu bilmiyorum. Belki hiç sütüm olmayacak :KK43:
Ucuza bulunca almıştım bi anda.
Deme öyle çok sütüm olacak bol bol emziricem de ben oğlumu emziremedim inşallah kızımı doya doya emziririm Allah'ım hepimize bol sütler ve emen bebisleri versin :)

Kizlar ben bebegim icin hep uzun kollu pamuklu penyeler aldim ya. Yaz donemine geliyor ama me biliyim kisa kol almadim hic piyasada mi yoktu? Yoksa giydirmem üşür kafasina mi yattim bilmiyorum.

Babymall den alisveris yapaniniz var mi? Bugun iki parca kiyafet aldim. Sadece ôdemeniz alinmistir diye mail geldi. Hic kargo bilgileri va gelmedi. Kac gun icinde kargoya veriyorlar biliyor musunuz?

Kizlar ben bebegim icin hep uzun kollu pamuklu penyeler aldim ya. Yaz donemine geliyor ama me biliyim kisa kol almadim hic piyasada mi yoktu? Yoksa giydirmem üşür kafasina mi yattim bilmiyorum.
Uzun kollunun üstüne bişey giydirmezsin altına ayaklı altlardan giydirsin olur biter

Ben 4 tane almisim .
Fazla aldim diye dusunuyorum.
Askilidami almadim ben askilida cok aldim uzun kol az var

Kizlar telefon uygulamasindan girenlere bi sorum olacak .
Yeni mesaj olunca size bildrim mi geliyor yoksa hep netin basindamisiniz o_O:olamaz:
Ben bi giriyorum birsuru mesaj tek tek alintilasam yetismez diye coklu alintiliyorum.uzun oluyor epey:KK53:

Canim hic korkma. Benimki de on duvar. Genelde arkada oluyor. Saglak ve solak olmak gibi basit bir Fark gibi dusun. Tehlikeli olan plesatanin dogum sirasinda asagida olmasi. O zaman bebegin yolunu tikiyor. Onde oluncabbir zarari yok ama bebegin tekmelerini onden cok hissetmiyormusuz. Bir de Ben sirtustu yatmamaya calisiyorum. Kendimce bebegin uzerine baski yapabilir plesenta diye dusunuyorum.

Açıklamanız için teşekkürler rahatladım :) Evet bende duydum bunu ve bende yatmamaya çalışıyorum ama uyku esnasında fark etmeden dönüyorum. O zaman sanırım bebiş rahatsız oluyor ve tekmelerine uyanıp pozisyon değiştiriyorum :) ama tabii ki saatlerce sol tarafta yatmak neredeyse imkansız gibi bir şey. Umarım doğum esnasında rahim ağzını kapatmaz plasenta :) yaşayıp görücez :)

Back
X