2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Baktim ama yine randevu vermiyor. İki ihtimal var. Ya daha mart ayi icin randevu vermiyor. Ya da son randevum bu hafta icinde oldugu icin bu kadar kisa surede ayni doktora randevu almaya izin vermiyor. Bekleyim artik bir kac gun daha.
Bilemedim canım :)

Ya arkadaşlar benim şeker 75 grm yapıldı sadece 1. Saat sınırda yani 178 çıktı doktor suyum şeker den dolayı çok dedi of ben takmaya başladım nasıl çıkacak bu kafamdan
Benimde 75 gr da 1. Saat 179 2. Saat 132 cikmisti doktor normal dedi bende tatli hamur isi yiyorum hala gelisimi de normal 5 gun bir hafta onde cikiyor bazen tam gununde cikiyor cok takmayin bence ilerleyen haftalarda degisir bence

Kaç olduğunu İnan bilmiyorum keşke şöyledeydi doktor okadar kötüydü ki. Acil doktoruydu gittiğimizde uyandırdılar öyle geldi zaten. Çok ters ve olumsuz bir uslübu vardı. Rahmin küçük senin çok azalmış suyun bebek çok yorgun gelişimi yavaşlamış sen bence çalışma izne çık. Yani hep olumsuz şeyler söyledi tam kalkacakken de haftasıyla uyumlu rahimde direnç yok dinlen bol bol dedi.
İnan aklımda bem dr pzt merakla bekliyorum. Senin fıstıktan da iyi Haberler alalım inşallah canım sağolasın

Yani ben de öyle biliyorum suyu da azalacak sanırım yavaş yavaş ama sorun doktorun hep olumsuz şeyler söylemesi. Ya adam sinirlerimle oynadı resmen inan dünden beri hala şoktayım. Doktor kötü birsürü şey sıraladı. Karnıma bakar bakmaz ben çok yorgun bir hamile ve bebek görüyorum dedi. Suyun çok çok az bu haftada böyle olmaması lazım dedi. Rahmin küçük sana söylediler mi dedi. Kızın kaç kilo doğdu bu bebeğin gelişimi yavaşlamış dedi. Ve hep sordum rahim ağzı açılmış mı aşağı inmiş mi bebek. Suyum ne kadar bebek kaç cm hiçbirini cevaplamadı inanır mısın ya şu söylediklerimden hiçbirinin cevabını bilmiyorum
Yaaa uyuz oldum resmen doktora. Sanki bilgisini ispatlamaya çalışmış ne biliyorsa söylemiş olumsuz olan. Hiç takma Can'ım sen.

Karnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.

İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.
Ayyy Can'ım demek bu yüzden gittin acile. Geçmiş olsun. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz kuzuna.

Hanımlar muayenede renkli ultrason mu çekiyorlar yoksa siyah beyaz mi.. Ya da renkli video olarak hangi hastahane ya da muayenehanede var biliyor musunuz.. Hatıra kalması acısından.. :KK39:
Can'ım hangi sehirdesin? İstanbul mu? Benim gittiğim hastane siyah beyaz bakıyor. Sonra renkli olarak yüzünü gösterdi son gidişimde. Öncekinde daha küçük biraz büyüsün sonra bakalım demişti. Biz Zaten videoya alıyoruz o sırada. Eşim çekiyor. Renkli çıktı vermiyor ama telefonla çektik biz.

Sagolasin canim, daha guzelleri senin olsun, ben de daha besik almadim ikeadakini alicam ama yeter zaten 60*120 cm bir sene yatar falan diyorlar bakalim hayirlisi . Iyi cabuk gelmis
Can'ım ikea dakinde bir seneden fazla yatar. En az iki üçe kadar yatar bence.
Ben de en başta ikea düşündüm. Anne yanı olması çok hoşuma gitmişti. Ama bikaç kişi illa sallansın ne olur ne olmaz diyince vazgeçtim :(

Can'ım ikea dakinde bir seneden fazla yatar. En az iki üçe kadar yatar bence.
Ben de en başta ikea düşündüm. Anne yanı olması çok hoşuma gitmişti. Ama bikaç kişi illa sallansın ne olur ne olmaz diyince vazgeçtim :KK43:
Anladm canim insallah gonlune gore bulursun , ben de sallamayi dusunmuyorum ama bas edemezsem diye ev tipi ana kucagini tam yatirip onla sallarim diye dusundum . Besigi sade sevdigm icin cekmeceli falan kalabalik hantal geliyor oyuzden ikeadakini istiyorum. Saglikla gelsinler de kuzular hayurlisi artik

Anladm canim insallah gonlune gore bulursun , ben de sallamayi dusunmuyorum ama bas edemezsem diye ev tipi ana kucagini tam yatirip onla sallarim diye dusundum . Besigi sade sevdigm icin cekmeceli falan kalabalik hantal geliyor oyuzden ikeadakini istiyorum. Saglikla gelsinler de kuzular hayurlisi artik
Çilektekini beğendim ben de. Seninle aynı zaten beğendiğimiz seyler :KK45: ben de çekmecesiz falan seviyorum.

Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin :KK43:(
Oyy kiyamam size ve kuzunuza. Dua edecegim Rabbimin izniyle atlatacaksiniz bunlari. Once Allah'a sonra doktorlara emanetsiniz, eminim iyi olacaktir hersey. Stres yapmamaya calisin, onu kucaginiza alacaginiz ani dusunun. Size ihtiyaci var, Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin insallah :KK200:

Oyy kiyamam size ve kuzunuza. Dua edecegim Rabbimin izniyle atlatacaksiniz bunlari. Once Allah'a sonra doktorlara emanetsiniz, eminim iyi olacaktir hersey. Stres yapmamaya calisin, onu kucaginiza alacaginiz ani dusunun. Size ihtiyaci var, Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin insallah :KK200:

Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavruma :( dualarınızı esirgemeyin

Dua edeceğim canım, rabbim sağlık içinde yavrunuzu size bağışlasın inşallah, Allah yardımcınız olsun

Amin canım inşallah insanın aklına gelmeyen şeyler başına gelirmiş dua edip bekliyorum dayanma gücü istiyorum yaradandan Allah razı olsun senden inşallah

Karnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.

İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.
İnşallah herşey yolundadır.

Canim benim kiz bas yukaridaydi iki hafta once dun doktora gitmistim donmus ve hissettim ayaklari gogsumun altinda gerindikce beni sikistiriyor gibi oluyor ilk defa tekme hissettim bir kac gunde yanlarimi durtuyordu sanki hatta esime donmeye mi calisiyor hic boyle sert durtmezdi kayar gibi gidiklar gecerdi dedim. Meger kizim donmek icin hayat mucadelesi veriyormus icerde :) bide bas asagi gelince bu hafta sabahtan aksama wc tutabilen ben saat basi gidiyorum o da fark etti
aynen canim ayni belirtoler bendede var surekli wc.dondumu acaba

Canım geçmiş olsun hayırlı haberler inşallah, dualarım seninle
Allah razı olsun canım sağolasın

Yaaa uyuz oldum resmen doktora. Sanki bilgisini ispatlamaya çalışmış ne biliyorsa söylemiş olumsuz olan. Hiç takma Can'ım sen.

Ayyy Can'ım demek bu yüzden gittin acile. Geçmiş olsun. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz kuzuna.

Can'ım hangi sehirdesin? İstanbul mu? Benim gittiğim hastane siyah beyaz bakıyor. Sonra renkli olarak yüzünü gösterdi son gidişimde. Öncekinde daha küçük biraz büyüsün sonra bakalım demişti. Biz Zaten videoya alıyoruz o sırada. Eşim çekiyor. Renkli çıktı vermiyor ama telefonla çektik biz.
İnşallah canım çok sağol ♥️
İnşallah herşey yolundadır.
teşekkürler çok sağol

Türk Doktorlar uzanma diyorlar hatta buna en çok önem veriyorlar inş bişey olmamıştır.işin aslını bilmiyorum annem de hergün söyler sakın uzanma tabak almak için bile o öyle yaptıkça ben tedirgin oldum

Uzanmak bu kadar tehlikelimi ya ben başından beri uzanıyorum her yere dr umda hiç uyarmadı beni

Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin :KK43:(
Çok geçmiş olsun var mı gelişme Rabbim sağsağlim hayırlı zamanda nasip etsin canım :( ama benim de tanıdığım var 700 gr doğdu bebekleri Şuan İnan çok iyiler. Kötü ihtimalleri düşünmemeye çalış iyilere yoğunlaş :(

Güldüm bian biliyomusun.... Birgün doktora gittim anlattım işte bişey var orda dedim ilk kez gördüm yeni çıkmış dedim... Çık masaya dedi çıktım hıı dedi nolmuş dedim valla benimkinin aynısı dedi ... Çok utanmıştım ozaman ama beni gör sanki bütün organlarım dışarda gibi anlatıyorum kadına stresliyim ... Aklıma geldi ogünüm güldüm valla
:KK48:

Back
X