2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eski mesajlardan gordum bende benim hastane her gittigimde kontrolden sonra acip izletiyor ve renkli resim beriyor demişler.. ama tabi tarih 2012:kahve: sordum neresi diye umarım hala siteyi kullanıyordur ve geri dönüş yaparsa buradan yazarım bende..
Bana veriyorlar renkli hatta bi iki tane renkli bi iki tane siyah beyaz.olculeride yazıyor.boy kilo.cihaza göre değişiyor sanırım.

Haydarinna Haydarinna Allah hayırlısını versin canım dualarımız seninle teyzemin kızı bundan 27 yıl önce erken doğdu 7 aylık 1 kilo falandı küvezde 1-2 ay baktılar eve yolladılar...o kız şimdi benden falan uzun boylu poslu manken gibi maşallah...hiçbir yeri eksik değil fazlası bile var...Allah ın izniyle sağlıklı olur inşallah :dua:

Insan istiyor ki hatıra kalsın.. Benim gittiğin hastane veriyor fakat ayrıntılı ultrason fiyatına... ne gerek var o kadar ücrete.. bazı hastaneler her kontrolden sonra 1 resim veriyor diye duymuştum ama hangi hastaneler acaba...
Ben özel hastaneye gidiyorum da her kontrolde 2 tane renkli fotoğraf veriyor

Gebelik diyabeti olanlar toplanin dun kendime bir kek yaptim ama super oldu. Tam bugday unu ve dogal pekmez kullandim. Iki buyuk dilim yedim sekerimi de olctum 2 saat sonra normaldi. Tarifi veriyorum ufak bir yuvarlak tepsiye yapin cunku olcuyu bayagi az yaptim cok yememek icin.
1 yumurta
4 yemek kasigi pekmez
Yarim cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi sut
Alabildigi kadar tam bugday unu
Yarim paket kabartma tozu
Biraz tarcin ve ceviz (istege bagli)
Bunlari kek hazirlar gibi karistirin. Tepsiye yagli kagit koyup harci dokun. Ben uzerine tarcina bulanmis elma dilimleri dizdim biraz da yulaf serptim. Gercekten cok lezzetli oldu. Meyve ceviz ve ekmek hakkimi boylece kullanmis oldum:hamarat: tarifi kendim uydurdum kendinize göre değiştirebilirsiniz

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :( 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :KK43: 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Canım bu haftalarda hepimize olumsuz şeyler söylüyor doktorlar, sen kendini strese sokmamaya çalış. Çocukta az da olsa gelişme olması çok önemli ki senin bebeğinde gelişme varmış. Yatış pozisyonu filan çok önemli, yemene içmene de dikkat et, dualarımız seninle

Canım bu haftalarda hepimize olumsuz şeyler söylüyor doktorlar, sen kendini strese sokmamaya çalış. Çocukta az da olsa gelişme olması çok önemli ki senin bebeğinde gelişme varmış. Yatış pozisyonu filan çok önemli, yemene içmene de dikkat et, dualarımız seninle

Böyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :KK43: 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Canım Allah yardımcınız olsun moralini yüksek tut

Böyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü
Anneler güçlüdür canım her şey güzel olcak bol bol dua et Allahın izniyle

Uzanmak bu kadar tehlikelimi ya ben başından beri uzanıyorum her yere dr umda hiç uyarmadı beni
Valla çok iyi bir doktor tanıyorum derki hastalarına elini kaldırdığında nereye kadar yetişiyorsa okadar uzatacaksın daha üstüne çıkmayacaksın ben herkesin bunu bildiğini sanıyordum benim hamileliğimin başından beri bu konuda uyarmayan kalmadı inanki

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :KK43: 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı
küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm

Canim cok gecmis olsun. Ne kadar stres yapma desek de yapacaksin biliyorum. İnsallah her sey yolunda gider. Bebegin senden daha güçlüdür oyle hemen pes etmez. Allahim hayirlisini versin.

Canim cok gecmis olsun. Ne kadar stres yapma desek de yapacaksin biliyorum. İnsallah her sey yolunda gider. Bebegin senden daha güçlüdür oyle hemen pes etmez. Allahim hayirlisini versin.
Sağolasın canım takmamaya çalışıyorum İnan ki. Hayırlısını istemekten ve dua etmekten başka yapabileceğim hiç bir şey yok :(

ya okadarda yeterki 5 tane atsan onun yaptığı jel 3 gün gider en az.benimki yarim cay bardağı anca ben yeter diye düşünüyorum.ki onuda annemler kayinvaldemler falan ortak biriktirdik.
Kızlar merhaba ayva çekirdeğinden jeli nasıl yapıyorsunuz, ve ne için kullanılıyor ? Kaçırmışım ben onu.. :)

Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavruma :KK43: dualarınızı esirgemeyin
canım kuzenim ikizlerini 26-27 haftalıkken doğurdu, biri 900 diğeri 1100 gr. şükür dört yaşındalar şimdi ve hiçbir sıkıntıları yok yaramazlık dışında. biraz bakımları zor oldu tabi, onun için de senin güçlü olman lazım annesi. Allah yardımcınız olsun.

Back
X