2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dün geceden beri kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var, bebişin hareketlerinde bir sıkıntım yok ama ağrı hiç geçmedi böyle ara ara giren bir ağrı değil sürekli olan ince ince bir ağrı. Sizde de var mı normal mi bu haftalarda. Doktora gitsem mi bilemedim :(

Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavruma :KK43: dualarınızı esirgemeyin

Sen guclu bi annesin sakin aglama guclu olma zamani. bak kizimda 29 haftamdayim 30 girecekdim bebek icin 1200 gram bile degil deyip acil damarlarima bakmislardi radyolojide zayif dogacak demisti airetten plasenta yaslanmasi erken dogum dmislerdi 41 haftalik olduk kizim gelmedi dusun ustelik 3 bucuk kilo gibi dogdu yapicam sey sitres girme ben zayif diye muz cok yedim mesela kilo aldiriyo muz havuc boyle bi beslen bakalim 2 3 hafta sonra belkide hersey daha guzel olacak. kendini perisan edip bebegi sitrese hic sokma beslenmene dikkat et bol duani yap insallah hersey iyiye gidecek. Insallah daha guzel haberlerinide alip sevinicez

Kızlar dün geceden beri kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var, bebişin hareketlerinde bir sıkıntım yok ama ağrı hiç geçmedi böyle ara ara giren bir ağrı değil sürekli olan ince ince bir ağrı. Sizde de var mı normal mi bu haftalarda. Doktora gitsem mi bilemedim :KK43:

O agri bendede var ustelik dogurucam diyorum resmen ve hala hazirlamadim dogum cantasi icinde endiselim. sezeryan yerim sanki yirtiliyor gibi aciyor canimi cok yakiyor ve belimde asalarima vuran agri var bazen oglum hareketleride cok asada hareket etmekde gucluk cekiyorum. bebegim cok asalardan tekme atiyor diyorum aha cikacak. Ama belki normaldir bu ama benimde gecmiyor surek sizi icindeyim. Ve cok endiselim bu hafta doktora danisicam ins

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :KK43: 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Allah yardımcınız olsun. Zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :dua:

Kızlar dün geceden beri kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var, bebişin hareketlerinde bir sıkıntım yok ama ağrı hiç geçmedi böyle ara ara giren bir ağrı değil sürekli olan ince ince bir ağrı. Sizde de var mı normal mi bu haftalarda. Doktora gitsem mi bilemedim :KK43:
Canım geçen haftalarda ara ara benim de olmuştu, doktora sordum sürekli olursa 10 dk dan uzun sürerse hemen gel ama ara ara olup geçiyorsa önemli değil demişti, Fırsatın varsa git bence, aklında kalacağına için rahat eder

O agri bendede var ustelik dogurucam diyorum resmen ve hala hazirlamadim dogum cantasi icinde endiselim. sezeryan yerim sanki yirtiliyor gibi aciyor canimi cok yakiyor ve belimde asalarima vuran agri var bazen oglum hareketleride cok asada hareket etmekde gucluk cekiyorum. bebegim cok asalardan tekme atiyor diyorum aha cikacak. Ama belki normaldir bu ama benimde gecmiyor surek sizi icindeyim. Ve cok endiselim bu hafta doktora danisicam ins

Benim ilk hamileliğim bu daha, belki bu haftalarda normaldir. Üşüttümmü diye düşündüm ama kendimi çok koruyorum o konuda. Biraz daha devam ederse bende giderim doktora bakalım.

Böyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü

Canım doktorlar hep en kötü ihtimali söylerler, işler yolunda gitmediği taktirde biz bunları daha önce dile getirmiştik diyebilmek, her türlüsüne hazırlayabilmek için. O yüzden sende en kötü senaryoyu bil ama o kötü sona inanma. Inanç çok önemli bunu hiç unutma.

Annem her zaman söyler, bizim bi aile dostumuzun kızı 250 gr doğmuş. Çatılara konan kiremitler varya onlar kadarmış. Allah'ın hikmeti işte hayata tutunmuş bide ne bi özrü varmış ne de başka bşy. Yalnızca pamuklara sarıp sarmalayıp oýle büyütmüşler. Ben o 250 gr doğan kızın elinde büyüdüm diyebilirim, eğer hikayesini anlatmamış olsalardı 250gr doğduğuna inanmazdım. Ondaki boy pos zeka bende yoktur yani. Tıp mezunu. Şimdi iki de çocuğu var, ikisi de zehir gibi.

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :KK43: 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Canım benim iyi olsun da isterse dogana kadar hastanede yatırdıkları benim yigenimdeydi 2250 doğdu şimdi 3. Sınıfa gidiyo az kilolu olsun sağlıkla gelsin hicbisey olmaz doğunca alır o kilo seni emdikce

Benim ilk hamileliğim bu daha, belki bu haftalarda normaldir. Üşüttümmü diye düşündüm ama kendimi çok koruyorum o konuda. Biraz daha devam ederse bende giderim doktora bakalım.

Ben ilk hamilelimde bu sanci nedir hic yokdu seke seke gidip geliyorum ziplaya ziplaya inip cikiyordum doguma gittim gun bile anladimki her hamilelik farkli bu sancili cunku. bende sorucam bu persembe randevun var. gerci ben 22 haftfan beri baslamisti simdi daha cok oldu 22 haftamda ben doktora demeden doktor benim agrilarimi anlamisti bakalim ne der bu hafta

Canım geçen haftalarda ara ara benim de olmuştu, doktora sordum sürekli olursa 10 dk dan uzun sürerse hemen gel ama ara ara olup geçiyorsa önemli değil demişti, Fırsatın varsa git bence, aklında kalacağına için rahat eder

Doktorum da şehirdışındaymış, akşama kadar devam ederse giderim başka doktora o zaman. Hiç olmadı bir de hamileliğimden beri ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum :/

Ben ilk hamilelimde bu sanci nedir hic yokdu seke seke gidip geliyorum ziplaya ziplaya inip cikiyordum doguma gittim gun bile anladimki her hamilelik farkli bu sancili cunku. bende sorucam bu persembe randevun var. gerci ben 22 haftfan beri baslamisti simdi daha cok oldu 22 haftamda ben doktora demeden doktor benim agrilarimi anlamisti bakalim ne der bu hafta

Ben ilk kez yaşıyorum böyle birşey, çatı ağrısı yaşıyorum normalde ama bu çok başka adet sancısı gibi aynı. Akşama kadar devam ederse gidicem doktora. Kendi doktorumda yokmuş artık başka doktora giderim

Ben ilk kez yaşıyorum böyle birşey, çatı ağrısı yaşıyorum normalde ama bu çok başka adet sancısı gibi aynı. Akşama kadar devam ederse gidicem doktora. Kendi doktorumda yokmuş artık başka doktora giderim[/QUOTE

git ihmal etme o zaman inan bende ne diceklerini cok merak ediyorum.

Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavruma :KK43: dualarınızı esirgemeyin
Kotu dusunmeyin kitaplarda hep bu haftada dogan bebekler hayata tutunur, gorur, isitir, ogrenir sadece nefes almak icin 6 hafta kadar destege ihtiyac duyar yaziyor saglikli olsun da o vakit de cabuk gecer . Yavrunuza her sey yolunda olarak kavusacaginizi dusunun sadece.

Bak canım seni şuan çok iyi anlıyorum geçen sene yaşadım bu durumu ama şunu bil sen çook şanslısın bebeğin riskli haftayı atlattı canım .. Doktorlar herşeyin kötüsünü demek zorunda ama öyle demek değil bu .. Daha önce doğumun varmı normal veya sezeryan .. Bu bebek mecburen sezeryan olucak canım hastanede yatman bebek için daha iyi sürekli evde korku yaşamaktansa anında müdahale için .. Nerden anladılar sancın oldumu yada kasılma .. Ciğer geliştiricini muhakkak söyle doktora vursun ama şunu demeliyim canım hemen doğum olmayacak canım en son çare şuan bu şimdi fazla stres yapma 1 gram şuan altın değerinde bunu bil stres bebeği zayıflatır .. Allah emanet olun inşallah

Böyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü
Şuan kaç gram 2200 mükemmel bir kilo 9 aylık doğuyo o kiloda canım

Karnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.

İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.
çok geçmiş olsun yaa

Canim doktorlarin dediklerine bakip hemen en kotuyu dusunme but tanidigim ikizlere hamileydi 27. Haftada bebegin teki 2 hafta gerideydi kan gitmiyomus damardan sakat kalir yuruyemez beyninde odem gibi bisey var dediler. Kendi doktoru kalbi yavaslamis o olecek digerini yasatmaya calisacagiz dedi bebekten vazgectiler baska bir hastaneye gittiler aglayarak. O doktor sorun var ama okadar kotu degil doguma alalim bakimla yasatiriz ins dedi. Iki ay kuvezde kaldilar ikisi de gayet iyi simdi bir yaslarina girecek. Sakat kalir dediklerinde de epilepsi benzeri bi hastaligin cok cok baslangici gibi bisey varmis. Her seyi normal bebegin sadece gec yuruyup gec konusabilir ama zeka olarak bisey yok dedi 4-5 cocuk norologu. Iste boyle bir doktor olume birakiyorken digeri ciger gelistirici igne vurup yasatmak icin her seyi deniyor. Mutlaka baska doktorlara da git . Olume terkeden doktor da hastanenin en iyi populer doktoruydu basiretleri mi baglaniyo noluyor bunlara anlamiyorum.

Back
X