2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Böyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü
Bir ogretmen arkadasimda da direnc vardi bebek geriydi beslenemediginden o da yuksek tansiyona sebep oluyodu fenalasiyordu hep ciger gelistirici igne yaptilar igneden bir hafta sonra bebek az da olsa kilo almaya basladi tansiyon biraz duzeldi 37 ye kadar boyle idare ettiler 37. Haftada 2500 dogdu kizi, simdi 3 aylik masallah cok iyiler. Sen 've yavrun da iyi olacaksiniz bundan baska bisey asla dusunme canim

Doktorum da şehirdışındaymış, akşama kadar devam ederse giderim başka doktora o zaman. Hiç olmadı bir de hamileliğimden beri ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum :/
Canım yordun mu kendini acaba, idrar yolu da olabilir, bir kere kaşık agrısına bel ağrısı eşlik etmişti onda da endişelenmiştik, idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Ayaklarını yüksege kaldırarak dinlenmeye çalış ve moralini bozma, belki de sadece üşüttün. Bir an önce geçer inşallah

Bak canım seni şuan çok iyi anlıyorum geçen sene yaşadım bu durumu ama şunu bil sen çook şanslısın bebeğin riskli haftayı atlattı canım .. Doktorlar herşeyin kötüsünü demek zorunda ama öyle demek değil bu .. Daha önce doğumun varmı normal veya sezeryan .. Bu bebek mecburen sezeryan olucak canım hastanede yatman bebek için daha iyi sürekli evde korku yaşamaktansa anında müdahale için .. Nerden anladılar sancın oldumu yada kasılma .. Ciğer geliştiricini muhakkak söyle doktora vursun ama şunu demeliyim canım hemen doğum olmayacak canım en son çare şuan bu şimdi fazla stres yapma 1 gram şuan altın değerinde bunu bil stres bebeği zayıflatır .. Allah emanet olun inşallah

İlk gebeliğim canım normalde 29+3 ama bebek 27+4 geriden geliyor kan akımı normalden yavaş 4 gündür yatıyorum bi gerileme ilerleme yok herhangi bir kasılma sancı yok tansiyon sınırda biraz oda çok önemli değil dedi idrarda protein varmış bekliyorum başka çarem varmı ki

Haydarinna Haydarinna bu gerilik bi anda mi bas gosterdi. Nasil anladın. Benimkide geriden geliyor. Ve kontrol oncesi cok korkuyorum. Daha 2 hafta var kontrolume. Benim ilk detaylida belli oldu
Canım 21 haftada ayrıntılıya girdim bebek 6 gün ileriydi ama raporda kan akımının yavaş gittiğini 26 tekrar bakılması gerektiğini yazdılar 27 haftada geldiğimde 1 hafta karın bölgesi geri kalmıştı haftasına göre kan akımı normalden hala yavaş çocuğu besleyen damarlar direnç gösteriyormuş kan akımı yavaş diye yatırdılar beni çünkü ters akım olma ihtimali varmış

Böyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü
Canım 2200 gayet iyi arkadaşım 2 kilo bebek doğurdu küvözde falan da kalmadı 35. Haftasındaydı gelişim son 3 hafta durunca almak zorunda kaldılar. Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Gelişimi devam eder inşallah sen stres yapma

Canim doktorlarin dediklerine bakip hemen en kotuyu dusunme but tanidigim ikizlere hamileydi 27. Haftada bebegin teki 2 hafta gerideydi kan gitmiyomus damardan sakat kalir yuruyemez beyninde odem gibi bisey var dediler. Kendi doktoru kalbi yavaslamis o olecek digerini yasatmaya calisacagiz dedi bebekten vazgectiler baska bir hastaneye gittiler aglayarak. O doktor sorun var ama okadar kotu degil doguma alalim bakimla yasatiriz ins dedi. Iki ay kuvezde kaldilar ikisi de gayet iyi simdi bir yaslarina girecek. Sakat kalir dediklerinde de epilepsi benzeri bi hastaligin cok cok baslangici gibi bisey varmis. Her seyi normal bebegin sadece gec yuruyup gec konusabilir ama zeka olarak bisey yok dedi 4-5 cocuk norologu. Iste boyle bir doktor olume birakiyorken digeri ciger gelistirici igne vurup yasatmak icin her seyi deniyor. Mutlaka baska doktorlara da git . Olume terkeden doktor da hastanenin en iyi populer doktoruydu basiretleri mi baglaniyo noluyor bunlara anlamiyorum.

İyi düşünmek istiyorum ama doktorlar hep en kötüyü dile getiriyorlar insanın canı sıkılıyor devlet hastanesindeyim özele gitme gibi bir durumum yok maalesef bebeğimin herşeyi hazır bir kendisi eksik şimdi böyle de olunca düşünmeden üzülmeden edemiyorum

Canım 2200 gayet iyi arkadaşım 2 kilo bebek doğurdu küvözde falan da kalmadı 35. Haftasındaydı gelişim son 3 hafta durunca almak zorunda kaldılar. Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Gelişimi devam eder inşallah sen stres yapma
Amin inşallah canım Doğuma kadar yatabilirsin sesi bebeğim için herşeye Razıyım yeterki sağlıklı olsun

Gebelik diyabeti olanlar toplanin dun kendime bir kek yaptim ama super oldu. Tam bugday unu ve dogal pekmez kullandim. Iki buyuk dilim yedim sekerimi de olctum 2 saat sonra normaldi. Tarifi veriyorum ufak bir yuvarlak tepsiye yapin cunku olcuyu bayagi az yaptim cok yememek icin.
1 yumurta
4 yemek kasigi pekmez
Yarim cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi sut
Alabildigi kadar tam bugday unu
Yarim paket kabartma tozu
Biraz tarcin ve ceviz (istege bagli)
Bunlari kek hazirlar gibi karistirin. Tepsiye yagli kagit koyup harci dokun. Ben uzerine tarcina bulanmis elma dilimleri dizdim biraz da yulaf serptim. Gercekten cok lezzetli oldu. Meyve ceviz ve ekmek hakkimi boylece kullanmis oldum:hamarat: tarifi kendim uydurdum kendinize göre değiştirebilirsiniz
Ya sen ne tatlisin bizi de unutmamissin.

Amin inşallah canım Doğuma kadar yatabilirsin sesi bebeğim için herşeye Razıyım yeterki sağlıklı olsun
Tlc kanalında izledim.kadının besizleri var.900 gram dogmuslar.şimdi ikibuçuk yaşında falanlar.bicir bicirlar hepsi de çoook saglikliydi.insatgramda prematüre 500gr dogan bebek biliyorum.ırem guzey annesi.mert şimdi üç yaşında o kadar saglikli ki.kaldi ki senin su an böyle biseyin yok.bebek anne karnında.insalllahta haftalarca kalicak orda.has tane de olman çok iyi.emin ellerdesin.hicbisecik olmiycak güzel arkadasim evelallah.

İyi düşünmek istiyorum ama doktorlar hep en kötüyü dile getiriyorlar insanın canı sıkılıyor devlet hastanesindeyim özele gitme gibi bir durumum yok maalesef bebeğimin herşeyi hazır bir kendisi eksik şimdi böyle de olunca düşünmeden üzülmeden edemiyorum
Anliyorum canim benim de pihtilasmadan bir kaybim oldu ama doktorlar hep en kotuyu soyler sonucta Allahin dedigi olur sen hep iyi dusun, gerilemenin devam etmemesi tansiyonun yuksek olmamasi bunlar iyi seyler insallah daha da guzel olacak hep iyiyi cagir bebegine Allaha guven sonuc guzel olacak bu kadar insan da burda dua ediyor sizin icin sadece sabir ve umutlu olmak gerekiyor suan gececek goreceksin ins

Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş :KK43: 29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm

Canım birsürü böyle hikaye biliyoruz duyuyoruz. daha zamanı da var karnında. İnan daha yeni 700 gr doğurdu akrabamız maşallah çok iyi bebek ya. Herşeyi de hazırmış doğarsa da dışarda toparlar doğmazsa da karnında inşaşşah toparlayacaktır. kan sulandırıcı veriyorlar mı sana bende de gerileme başlamış ama bebiş sağlıklı suyu da iyi erken de gelirse napalım baş üstüne.

Haydarinna Haydarinna Dualarım sana ve bebeğine umarım gelişimi ilerler vaktinde alırsın kucagına
toist toist canım haberdar et bizide meral ettim gittim mi doktora
Canım gittim nst çok iyi. Suyu da süpermiş. Biraz gerileme var ama bebiş sağlıklı çok şükür. Gerileme devam ederse de erken alınır diye sık gidicem doktora. Şuan 1340 gr Mış iyi geldi bana hayırlısı Allahtan

Tlc kanalında izledim.kadının besizleri var.900 gram dogmuslar.şimdi ikibuçuk yaşında falanlar.bicir bicirlar hepsi de çoook saglikliydi.insatgramda prematüre 500gr dogan bebek biliyorum.ırem guzey annesi.mert şimdi üç yaşında o kadar saglikli ki.kaldi ki senin su an böyle biseyin yok.bebek anne karnında.insalllahta haftalarca kalicak orda.has tane de olman çok iyi.emin ellerdesin.hicbisecik olmiycak güzel arkadasim evelallah.
Allah razı olsun canım duanızı esirgemeyin benden

Canım gittim nst çok iyi. Suyu da süpermiş. Biraz gerileme var ama bebiş sağlıklı çok şükür. Gerileme devam ederse de erken alınır diye sık gidicem doktora. Şuan 1340 gr Mış iyi geldi bana hayırlısı Allahtan

Kan akımına baktırsaydın her ihtimale karşı Allah korusun yinede böyle devam etsin geride olsa geçmiş olsun

Hadi geçmiş olsun canım gerileme devam etmez Allah'ın izniyle kilosu da iyi maşallah

Back
X