- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
- #26.221

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gittim nst çok iyi. Suyu da süpermiş. Biraz gerileme var ama bebiş sağlıklı çok şükür. Gerileme devam ederse de erken alınır diye sık gidicem doktora. Şuan 1340 gr Mış iyi geldi bana hayırlısı Allahtan
Ultrasondan baktılar sağolasın, mavi kırmızı bir alan sanırım değil mi. Şuanlık direnç Yok çok şükür aynı şeyden BAhsediyorsakKan akımına baktırsaydın her ihtimale karşı Allah korusun yinede böyle devam etsin geride olsa geçmiş olsun
inşallah canım sağolasın bana da iyi geldi ya az kilolu olsun da sağlıklı olsun napalımHadi geçmiş olsun canım gerileme devam etmez Allah'ın izniyle kilosu da iyi maşallah
Evet canım çok sağol. Ben de suyundan dolayı çok endişeliydim, inşallah beslenmesi devam tetiği sürece sıkıntı Yok zaten kilosu bence de iyiGözün aydın canim bende merakla haber bekliyordum. Inan ki çok rahatladım. Kilosu iyi gibi geldi. Daha 2.5 -3 ayları var toparlar inşallah.
Gebelik diyabeti olanlar toplanin dun kendime bir kek yaptim ama super oldu. Tam bugday unu ve dogal pekmez kullandim. Iki buyuk dilim yedim sekerimi de olctum 2 saat sonra normaldi. Tarifi veriyorum ufak bir yuvarlak tepsiye yapin cunku olcuyu bayagi az yaptim cok yememek icin.
1 yumurta
4 yemek kasigi pekmez
Yarim cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi sut
Alabildigi kadar tam bugday unu
Yarim paket kabartma tozu
Biraz tarcin ve ceviz (istege bagli)
Bunlari kek hazirlar gibi karistirin. Tepsiye yagli kagit koyup harci dokun. Ben uzerine tarcina bulanmis elma dilimleri dizdim biraz da yulaf serptim. Gercekten cok lezzetli oldu. Meyve ceviz ve ekmek hakkimi boylece kullanmis oldumtarifi kendim uydurdum kendinize göre değiştirebilirsiniz
Canim hangi hastane..Bana veriyorlar renkli hatta bi iki tane renkli bi iki tane siyah beyaz.olculeride yazıyor.boy kilo.cihaza göre değişiyor sanırım.
Hangi hastane muayene ücretiniz nasıl..Ben özel hastaneye gidiyorum da her kontrolde 2 tane renkli fotoğraf veriyor
Allah yardimciniz olsun. Insallah bir sikinti olmadan kucagina alicaksin. Yapicak biseyim yok deme bol bol dua et. Allah hicbir duayi geri cevirmez. Butcen dahilinde bi adak ada. Insallah minik minik dogsada sen onu besler buyutur kocaman yaparsin. Allah buyuk.Canım 21 haftada ayrıntılıya girdim bebek 6 gün ileriydi ama raporda kan akımının yavaş gittiğini 26 tekrar bakılması gerektiğini yazdılar 27 haftada geldiğimde 1 hafta karın bölgesi geri kalmıştı haftasına göre kan akımı normalden hala yavaş çocuğu besleyen damarlar direnç gösteriyormuş kan akımı yavaş diye yatırdılar beni çünkü ters akım olma ihtimali varmış
Canim ben cok tatli yapmiyorm istersen pekmezi artirabilirsin biraz daha. Seninde ellerine saglik canimmCanim ellerine sağlık. Bende yeni kek yaptım bir dahakine bu tarifi deniyeceğim.
Memorial hizmet canim.Canim hangi hastane..
eline sağlık canım mükemmel oldugu kesın denemek lazım fikir oldu bizedeGebelik diyabeti olanlar toplanin dun kendime bir kek yaptim ama super oldu. Tam bugday unu ve dogal pekmez kullandim. Iki buyuk dilim yedim sekerimi de olctum 2 saat sonra normaldi. Tarifi veriyorum ufak bir yuvarlak tepsiye yapin cunku olcuyu bayagi az yaptim cok yememek icin.
1 yumurta
4 yemek kasigi pekmez
Yarim cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi sut
Alabildigi kadar tam bugday unu
Yarim paket kabartma tozu
Biraz tarcin ve ceviz (istege bagli)
Bunlari kek hazirlar gibi karistirin. Tepsiye yagli kagit koyup harci dokun. Ben uzerine tarcina bulanmis elma dilimleri dizdim biraz da yulaf serptim. Gercekten cok lezzetli oldu. Meyve ceviz ve ekmek hakkimi boylece kullanmis oldumtarifi kendim uydurdum kendinize göre değiştirebilirsiniz
Cok sevindim cnm sıkıntı olmamasına kan akısıda iyi demişsin gerilik icin bi sebep söyledi mi doktorCanım gittim nst çok iyi. Suyu da süpermiş. Biraz gerileme var ama bebiş sağlıklı çok şükür. Gerileme devam ederse de erken alınır diye sık gidicem doktora. Şuan 1340 gr Mış iyi geldi bana hayırlısı Allahtan
Memorial bende bi ara bakmıştım ama ücretleri birhayli fazla gelmişti.. ;(Memorial hizmet canim.
Gozun aydın cnm inş sağ salim kucağına alırsın yavrunu vakti zamanı gelince.Ultrasondan baktılar sağolasın, mavi kırmızı bir alan sanırım değil mi. Şuanlık direnç Yok çok şükür aynı şeyden BAhsediyorsak