2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
Degisiyor benimki. Mesela nerdeyse 2 haftadir hic hickirmiyordu. Ama 3 gundur nerdeyse gunde 3 sefer hickiriyor. Bugun mesela daha sabah yataktan kalkmamistim minigim hickiriyordu. Az once yine basladi. Kesin aksama da hıçkırır bir posta :) eskiden hickiriklarin arasi daha uzundu ama simdi daha hizli hıçkırıyor sanki.

Bende kontrole geldim şimdi nstden çıktım doktoru bekliyorum bakalım ben neler duyucam
Ya benim doktor 36 da sokuyomuş galiba nst ye bu sefer gittiğimde 34+0 olcam hiç bst ye gir öyle gel demedi :KK12:arkadaşım bu doktorda doğurdu o da 36 da grmiş nst ye

Yani henüz doktora gitmedim sebebini bilmiyotum ama banada oluyor bazen geceleri bir iki kere de dışarda oldu dediğin gbi sanki damar çekiliyomuş gbi . Bana hamileliğimin başında bebek yerleşirkende böyle olmuştu

Bidahaki kontrolde unutmayip soralim insallah. Aynen dedigin gibi baslardada hafif oluyordu ama bu daha siddetlisi. Dogum sancisininda adet sancisi gibi daha siddetlisi diye duymustum ilk o aklima geldiydi. Suan hafif hafif adet olacakmis gibi agri basladi :işsiz:

Kizlar tek tek alinti yapamadim. Hastane çıkışı icin cok guzel fikirler verdiniz sagolun hepiniZ. Artık bi tanesine karar vericem. Bu hafta halledip yıkayıp hazır etmem lazım artık.

Assos Assos canım insallah hersey yolunda olur senin pozitif olman lazım hem karnındaki minik hem oğlun için inşallah çok güzel sonuçlanacak hersey

Miniş kızım çok şükür iyi kafasını gene yukarıya çevirmiş suyum bol olduğu için dedi doktor 9 olması gereken suyum 12 çıktı ama ben kilo almamisim hatta 3 hafta öncesine göre 600 Gr vermişim kıZımda 1850 olmuş nst de çok güzel suyum bol diye şişko.olur saniyodum ama kilosu çok iyi dedi bide ben kilo almadığım için bol su tek başına bişey ifade etmez dedi

Mecbur ayakta kalıyorum canım ya birinin hazırlık yapması lazım :KK43:
Hiç sorma ben de yürüyemiyorum iki gündür baldırımdan çekme yapıyor bacağım çok da acıyor.. gece krampları da arttı. Şimdiye kadar bi şey yoktu, kaç aydır magnezyum kullanıyorum olmuyordu böyle, şimdi noldu bilmem. Dinlendiğin saatlerde ayaklarını kaldırarak dinlenmeye çalış canım, oklava varsa ayaklarının altında git gel yapınca da iyi geliyor. Benim el ve ayaklarım kaç aydır şiş, çok zor biliyorum o yüzden

Evet canım yeterli olur onlar.hastane çıkışının da çıtçıtlı badisi,alt üst takımı,eldiven,çorap ve şapkasını koydum ben.havlu koymadım.artık hastanelerde pek yıkamıyorlar bebekleri sadece siliyorlar.hatta ben önceden konuşup yıkamamalarını tembihleyeceğim yine de.
Evet yıkanmasını ben de istemiyorum, en az 24 saat kalması gerekiyormuş bebegin cildindeki tabakanın ama o şaşkınlıkla söylemeyi hatırlar mıyım bilmem :( şimdiden not alayım böyle şeyleri de eşimin cüzdanına koyalım ordan çıkarıp baksın söylesin

Kızlar yaa hep uyku halindeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızımı kreşe bırakıp sadece yatıyorum sizdede varmı bu uyku hali
Ben de aynı moddayım :( sürekli uyuyasım var. 10.30 kAlktım ama şuan uyumamak için zor tutuyorum kendimi

Almayan varsa bime granul sabun üni baby yenidogan şampuan filan gelmiş
Salı günü gelmişti Can'ım. Çarşamba gittim. Sömürmüşler :KK45: alacağım hiçbirşey kalmamıştı. Bitek toz sabun ve uni baby şampuan vardı
Miniş kızım çok şükür iyi kafasını gene yukarıya çevirmiş suyum bol olduğu için dedi doktor 9 olması gereken suyum 12 çıktı ama ben kilo almamisim hatta 3 hafta öncesine göre 600 Gr vermişim kıZımda 1850 olmuş nst de çok güzel suyum bol diye şişko.olur saniyodum ama kilosu çok iyi dedi bide ben kilo almadığım için bol su tek başına bişey ifade etmez dedi
Gözünaydın Can'ım. Ay ne güzel kilo almamışsın. Keşke benim olsa :KK45:

Hiç sorma ben de yürüyemiyorum iki gündür baldırımdan çekme yapıyor bacağım çok da acıyor.. gece krampları da arttı. Şimdiye kadar bi şey yoktu, kaç aydır magnezyum kullanıyorum olmuyordu böyle, şimdi noldu bilmem. Dinlendiğin saatlerde ayaklarını kaldırarak dinlenmeye çalış canım, oklava varsa ayaklarının altında git gel yapınca da iyi geliyor. Benim el ve ayaklarım kaç aydır şiş, çok zor biliyorum o yüzden
benimde ayaklarım agrıyo kasıgımdan cekiliyor

Back
X