2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ben bu sekil 2 tane hastane cikisi hazirladim. Battaniyenin icinde alt ust kiyafet, çıtçıtlı zibin, sapka eldiven çorap, ağız mendili ve bir tane bez koydum. Dogumhaneye bu keselerden birini versem yeterli olur heralde bebegi hazir etmek icin. Cantayi tumuyle vermek istemiyorum. Biberona emzige ihtiyac olursa odaya gectigimizde veririz diyorum. Tecrubeli anneler, yeterli mi bu kese dogumhane icin :) icine kucuk bir paket islak mendil fan atayim mi?

Eklentiler

• 4952ED87-59A8-4003-B991-7A377DB2EE41.webp
    4952ED87-59A8-4003-B991-7A377DB2EE41.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 71
Elle muayene icin erken etmedi cnm 33 haftaligim ben vajinal usg ile yalnizca adalat verdi kasilmalarim icin

O iste kasilma onlar cok onemli soddeti ve kac sn surdugu ne kadar skilikla oldugu. Lutfen kaydet.

Kilosu haftasiyla uyumlu dedi tek avuntum o . elimden gekdigince saglikli beslenmeye calisiyorum ki bari biraz kilo alsin bebek
muz fındık fıstık ceviz kilo aldırıyor canım

bebege,
*10 lu hastane çıkışı (ağız bezi vs 10 lu sette oldugu icin hic yazmiyorum)
*yedek olarak 5 li zıbın seti
*6 tane bebek bezi
*emzigi,emzik kutusu,her ihtimale karşı biberonu ( tabi kaynatmayı unutmayın)
* göbekbagı
*ıslak mendil(yebidoğan)
*pişik önleyici krem ,
*ana kucağı portbebe
*bataniye kundak
* arkadaşlar bi bardak ve bir cay kaşıgı almanınızı tavsiye ederim süt gelmeyince kaşıkla mama vermek zorunda kalabiliyosunuz hastanede arıyosunuz sıkıntı oluyor
kolonya,peçete, ve misafirlere ikram edilecek mahnet cikolatalarıda unutmayalım
Biberone ve ayriyeten cay bardagi-kasigina gerek var mi? Sut gelmezse biberon ile mama versek olmaz mi?

çalışabilir raporu alsak ta istediğiniz zaman ayrilabiliyoruz zaten 32 den sonra.allahım izin verirse son zamana kadar beklerim diyorum.zaten masa başıyım müdürümüzde çok şükür zorlamıyor.sonra yavuzumla daha çok beraber olacam deyip sabrediyorum
bende oturıyorum ama ayağım agrıyor cok hemde şişiyor biraz

Kizlar ben bu sekil 2 tane hastane cikisi hazirladim. Battaniyenin icinde alt ust kiyafet, çıtçıtlı zibin, sapka eldiven çorap, ağız mendili ve bir tane bez koydum. Dogumhaneye bu keselerden birini versem yeterli olur heralde bebegi hazir etmek icin. Cantayi tumuyle vermek istemiyorum. Biberona emzige ihtiyac olursa odaya gectigimizde veririz diyorum. Tecrubeli anneler, yeterli mi bu kese dogumhane icin :) icine kucuk bir paket islak mendil fan atayim mi?
Benfe çantayı tümüyle vermeyeceğim hurcun içine hazırladım hurcu vereceğim ıslak mendil koymadım çantaya iki paket koydum doğumhaneye gerek yok bence ben daha önce şimdi gittiğim hastanede ameliyat oldum ameliyata girmeyi beklerken doğumdan çıkan bebekleri gördüm hemen hemşire steril bezle siliyor Isının altında hızlıca üstünü giydirip anneye götürüyordu ıslak mendil kullanmadı hiç

Miniş kızım çok şükür iyi kafasını gene yukarıya çevirmiş suyum bol olduğu için dedi doktor 9 olması gereken suyum 12 çıktı ama ben kilo almamisim hatta 3 hafta öncesine göre 600 Gr vermişim kıZımda 1850 olmuş nst de çok güzel suyum bol diye şişko.olur saniyodum ama kilosu çok iyi dedi bide ben kilo almadığım için bol su tek başına bişey ifade etmez dedi
Oh maşallah canım maşallah :KK200: haftaya cuma da benim kontrol var darısı başımaHoppa

Benfe çantayı tümüyle vermeyeceğim hurcun içine hazırladım hurcu vereceğim ıslak mendil koymadım çantaya iki paket koydum doğumhaneye gerek yok bence ben daha önce şimdi gittiğim hastanede ameliyat oldum ameliyata girmeyi beklerken doğumdan çıkan bebekleri gördüm hemen hemşire steril bezle siliyor Isının altında hızlıca üstünü giydirip anneye götürüyordu ıslak mendil kullanmadı hiç
Hastane cantasina ben de koydum ama hastaneyi tanimadigim icin ne yapip yapmayacaklari hakkinda bilgim yok. O yuzden tedirgin oluyorum.

Canım hiç korkutma kendini.belki 40 haftayı beklemez bizim kuzucuklar 37-38 de doğarlar daha makul kilolarda :) 4 buçuk kiloyu bile sorunsuz normal doğuranlar var da 4 ü bulursa ben de denemem gerek yok çocuğu da kendimi de riske atmaya.ama normal doğuramazsam içimde kalacak ya:KK43:
Aynen bende hep normale sartladim kendimi o an cekip kurtulmak istiyorum sonrasinda rahat olmak istiyorum ama bilmiyorum iste yavrum ya kafam cok karisik. Doktorum kesin normal uzerinden yuruycek zorliycak beni ama hayirlisi neyse bebeklerimiz ve bizim icin rabbim onu nasip etsin insallah

Back
X