2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evim büyük annemin evi hepimizden büyük işi bitince ya bi ihtiyaç sahibine ya da annemde ki odama ya da depoya koyarım.. ben ayrıca oda yaptım bunu yanımda yatsın diye almışlar gelinimiz çok şükür 4 senedir bizimle çok düşüncelidir.
Yer sıkıntın yoksa o zaman senin icin cok kullanisli olur. Buyuyene kadar yatirirsin yaninda, sonra bebisi odasina gecirirsin. Benim malesef yer sıkıntım ciddi oldugu icin her seye “daha sonra bunu ne yaparim” gözüyle bakiyorum :)

Enteresan. Misafir güzeldir ama sık sık istemem sanırım. Aman açılmasını aranız Allah korusun tatlı tatlı dile getirirsin uygun bir zaman da anlar durumunu sanirim
Sevmedigimi zaten biliyor. Aslinda eşim özellikle çağırmaz gelen çat kapı gelir bana. Bu aksam ki istisna oldu biraz. Enistesi rahatsizmis gecmis olsun demek icin aradi. Sonra gel çayı biz de icelim e geldi laf. Adam da hasta hasta çıktı geldi. Yahu hastasin iste otur evinde, ne işin var.

Yer sıkıntın yoksa o zaman senin icin cok kullanisli olur. Buyuyene kadar yatirirsin yaninda, sonra bebisi odasina gecirirsin. Benim malesef yer sıkıntım ciddi oldugu icin her seye “daha sonra bunu ne yaparim” gözüyle bakiyorum :)
Ben ikinci cocuk düşünmediğimden direk veririm birine diye bakıyorum valla :) mesela gelinin ablası da hamile daha 2 hafta önce öğrendiler ona veririm en kötü.. böyle bişeyler eve geldikce daha cok heyecan basıyo galiba beni :)

Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Peçete koyma canim enfeksiyon yapar o bölgeye uygun değil peçete sen çamaşır değiştir her seferinde. biliyorum zor ama doğrusu bu.

Sevmedigimi zaten biliyor. Aslinda eşim özellikle çağırmaz gelen çat kapı gelir bana. Bu aksam ki istisna oldu biraz. Enistesi rahatsizmis gecmis olsun demek icin aradi. Sonra gel çayı biz de icelim e geldi laf. Adam da hasta hasta çıktı geldi. Yahu hastasin iste otur evinde, ne işin var.
Bence de size bulasmasinda. Düşüncesiz insan çok maalesef. :işsiz:

Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyor :KK43: lütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Büyük geçmiş olsun Allah dermansiz dert vermesin arkadaşım elbetteki iyilesecek kuzun ama sen bu aşamada çok dikkat et.maskesiz bile durma.telafisi olmayan bisey değil sukurki.

bence sen biraz abartıyorsun, kendini boş yere strese sokuyorsun, açlık şekerin 11o'un altındaysa zaten normali budur. bunun dışında sen kronik şeker hastası olmadığın için vücudun şekerin düşmemesi için de bir hormon salgılıyor ki düşmesi bazen çıkmasından çok daha tehlikelidir. yani sen hiç bişey yemediğin için şekerin sürekli düşecek anlamına gelmiyor, vücut onu dengelemek için glukagon hormonu salgılıyor. bende o da sorun olduğu için bazen çok ciddi düşüşler yaşıyorum ve bilinç kaybına kadar gidebilecek ciddi bişey bu. sen açlığı 110, yemekten sonra da 140 altında tutuyorsan zaten gayet stabil bi şekerin var demektir. normal insanlarda bile şekerin toklukta 160ları hatta daha yüksek değerleri gördüğü olur. bunun vücuda zararı olmaz, ama sürekli o değerlerde seyrediyorsa şekerin işte o zaman zarar vermeye başlar. benim şekerim 200 leri de görüyor kimi zaman, ama doktor çok takılmıyor sürekli öyle seyretmediği için. tedbiri elden bırakma tabiki ama bu kadar da kendini sıkma bence
Öyle mi gerçekten canım ne bileyim korkutuyorlar insanı bebeğe bişey olursa falan diye...yani ben bişeyler yapmazsam kendiliğinden düşmüyor şeker...ve sadece şekerli karbonhidratlılarla da değil çorbayı ya da herhangi bir yemeği bile fazla kaçırsam yükseliyor ve kendi kendine düşmüyor...acaba ilaç falan mı gerekiyor bilemiyorum...doktoru epey zorladım ben kendim halledebilirim diyet yürüyüş yaparım diye...suçluluk duyuyorum galiba bazen yürüyesim gelmiyor diye falan

Ben ikinci cocuk düşünmediğimden direk veririm birine diye bakıyorum valla :) mesela gelinin ablası da hamile daha 2 hafta önce öğrendiler ona veririm en kötü.. böyle bişeyler eve geldikce daha cok heyecan basıyo galiba beni :)
Heyecanli olmaz olur mu yaa :) ben de tam tersi birer yil arayla 4-5 cocuk istedigimden alinan her seyin ne kadar kullanisli olduguyla ilgileniyorum :D

Aynen yaaa...
Instadada hayirli arkadasin biri paylasmis masayi icim gitti.
Bi doguriyim aynisini yapcam onlara bi lokma verirsem......
Zaten bu yiyecek hazırlayıp resmini paylaşanlara oldum olası gıcığım, olan var olmayan var yapan var yapamayan var, ayıp günah bence , paylaşımı çok seviyorsan çağır birkaç kişiyi hazırladıklarını paylaş be kardeşim, yap kız döktür yemekleri otur bir güzel ye afiyet şeker olsun, o vefalı dostlarında alacağı olsun, iki gündür gribim hal hatır soran bile olmadı, ne yapim ben böyle sözde ahbapları, ben iyiykende gelmesinler :KK12:

Çok tatlıymış,Güle güle kullan canım, verirsin birine büyüyünce hatta tekerleri çalışıyorsa süper odadan odaya götürürsün. Şu sallanan beşikler de altı aya kadar anca kullanılıyor, benim de görümcem almış yatak odasına koyduk, sonra veririz birine. Ben aslında next2me lerden istiyordum ama neden bunu aldınız diyemedim :) artık altı aydan sonra bakarım kendimkafama göre bi şeyler. Oda ben de yaptım ama kıyamam sanırım orda bırakmaya, en az bir sene bizim odada yatar

Öyle mi gerçekten canım ne bileyim korkutuyorlar insanı bebeğe bişey olursa falan diye...yani ben bişeyler yapmazsam kendiliğinden düşmüyor şeker...ve sadece şekerli karbonhidratlılarla da değil çorbayı ya da herhangi bir yemeği bile fazla kaçırsam yükseliyor ve kendi kendine düşmüyor...acaba ilaç falan mı gerekiyor bilemiyorum...doktoru epey zorladım ben kendim halledebilirim diyet yürüyüş yaparım diye...suçluluk duyuyorum galiba bazen yürüyesim gelmiyor diye falan
ben insülin kullandığım için düşürmek bende daha kolay tabiki, ama anladığım kadarıyla sen de yürüyüşle filan çok iyi idare ediyorsun. vücudunu belli bir rutine alıştırmışsın, değerlerin de gayet iyi, sadece stres yapmana gerek yok. ben bişeyi yerken bu şekerimi yükseltecek dediğimde gerçekten yükseliyor, bazen çok canımın istediği şeyi içim rahat yersem o kadar etkilemiyor. stres glukagon hormonunu tetikliyor yani şekeri yükseltiyor aklında olsun.

Çok tatlıymış,Güle güle kullan canım, verirsin birine büyüyünce hatta tekerleri çalışıyorsa süper odadan odaya götürürsün. Şu sallanan beşikler de altı aya kadar anca kullanılıyor, benim de görümcem almış yatak odasına koyduk, sonra veririz birine. Ben aslında next2me lerden istiyordum ama neden bunu aldınız diyemedim :) artık altı aydan sonra bakarım kendimkafama göre bi şeyler. Oda ben de yaptım ama kıyamam sanırım orda bırakmaya, en az bir sene bizim odada yatar
Ben cocuğun durumuna göre en fazla 5 aylıkken çıkarayım odamdan diyorum ama şuan sadece diyorum eyleme dökebilir miyim bilemiyorum :) bu arada teşekkür ederimm hepimiz güle güle kullanalım inşallahh

@ze
1521574488814-1929660669.webp

Sen bunları ellemi diktin canım elinde hazır fotosu varmı merak ettim
1521574488814-1929660669.webp

fikri olan yokmu hic :işsiz:
Canım şimdi şöyle düşünüyorum geçenlerde tül perde yaptırdım ben boyu 3mt tavandan yere kadar. Ordan pay bicersek cibinlige boy 2 m. Yeter gibi geliyo ama bilemiyorum. Eni de büzgülü olacağı için 3 metre mı olsa acaba. Eline al bi metreyi ordan göz kararı bak istersen ya da tülcüye gidince böyle göz kararı bakabilirsin. Bir de cibinlik icin demir alcak misin bilmiyorum onun boyu da onemli

1521575976581.webp kızlar bebek arabaları hakkında bilgisi olanlar buna bi bakabilir mi..ben hiç anlamıyorum ..travel sistem istiyorum ..nasıl bişey bu..fiyatı çok uygun geldi bana diğerlerine göre albebek diye bi site indirime koymuş

Back
X