2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
tatlandırıcı sağlıklı değil tabiki ama çektiğim mide sıkıntısıyla kıyaslayınca içmek en mantıklısı. bana kadın doğum doktorum önerdi gavisconu. çok sıkıntı yaşamıyorsan gereksiz ama seni sıkıntıya sokuyorsa onun bebeğe daha zararlı olduğunu düşünüyorum ben
Epey kötü mide yanması tabi...ama şekerim yükselirse diye de korkuyorum...zaten tuhaf bi hal aldı bu aralar...akşam yürüyüşünden sonra bişeyler yer içersem 110 civarı oluyor yatarsam sabah da anca 103 e falan düşüyor...90lara inmiyor...ama akşam hicbir şey yemezsem sabah 85-90-94 civarı...hep açım bu durumda

Bir gün şu eşime olan sinirimden erken doğuracağım. Şu saatte eve misafir çağırdı ya saat 10 olmus ben pijamalarimi giymişim. Gelen kisi de bu daveti bekliyormus gibi telefon mu kapattiktan 10 dk sonra zile bastı.

@_meLinDa_ sesin çıkmıyor canım hersey yolundadır inşallah

Bende bugün kızımın odasına yatak ve dolabını aldım bir süre yatak odasında abisinin beşiğinde yaticak 2 yaş gibi bazasina yatar Allah'ın izniyle :)
Güle güle kullansın inşallah güzel kızın :)

Ay canım çok sağol iyi oldu gösterdiğin. İşe yarıyorsa almak lazım. Göbüş kalsın istemem. Nasıl değmiyor ki o kısmı anlamıyorum aslında Sonuçta korse sıkı birşey.

Hiç sorma Can'ım. Bana bir de erkek diyince haa iyi bari bunca yıl olmadı erkek olduğu iyi olmuş, sana dua ettik erkek olsun diyenler var :sinirli: o kadar sinir oluyorum ki.
Sanki cinsiyetini onlar tayin etmiş gibi. Rabbim her evladın hayırlısını versin.

Ay canım benim yaaa. Valla gelip sana yemek yapasım geldi İnan ki.

İyi günlerde kullansın cimcime :KK15:
dikişin üst trafından başlıyor canım. Dikiş ve aşağısı boş yani. İnşallah normal doğurursunuz tabi ozaman rahat rahat kullanırsınız

Eki Görüntüle 2125839 Eki Görüntüle 2125840 Eki Görüntüle 2125841
Can'ım öyle süslü terlik ben de istemedim. Zaten normalde bile öyle kapalı terlik sıcaklatır beni. Havalar sıcak olur belki.
Benim düşündüğüm terlikler böyle. Bi tane beyaz üstü çiçekli naylon terlik aldım hastane için.
Ev için de böyle bişeyler düşünüyorum. Tabi bunlar biraz pahalı. Pazarda görmüştüm çok benzer. Şade ama az tüylü ve az süslü :) bulabilirsem böyle bişey alıcam. Sen de düşünebilirsin.
Gerçekten güzelmiş ev içinde problem yok ta su hastanede giyileni bi secemedim.Normal terlik olsa bunlar gibi olmaz mi acaba?

Gelinimizle kardeşim bana bu anne yanı beşiğinden almışlar bugün kullanışlı olur mu acaba? Var mı alanınız?

Eklentiler

• 267EC17B-B424-48AB-9299-F1F381A506C7.webp
    267EC17B-B424-48AB-9299-F1F381A506C7.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 92
Güle güle kullansın inşallah güzel kızın :)

dikişin üst trafından başlıyor canım. Dikiş ve aşağısı boş yani. İnşallah normal doğurursunuz tabi ozaman rahat rahat kullanırsınız
Amin canım cok saol kizcemi gene hıçkırık tuttu :) bı doğsun da isirayim poposunu çok özledimmmm.

Gelinimizle kardeşim bana bu anne yanı beşiğinden almışlar bugün kullanışlı olur mu acaba? Var mı alanınız?
Dusunceleri cok tatli. Ama ben bu besikleri kullanisli bulmuyorum. Daha dogrusu 6-8 ay anca yatacak icine gereksiz masraf ve sonrasinda yer kalabali gibime geliyor. Degistirme imkanin varsa belki isine yarar bir seyle değiştirebilirsiniz, kırılmayacaklarsa tabiki. Ama eviniz genişse problem olmayacaksa tatli bir besik:) keyfini cikar.

Bir gün şu eşime olan sinirimden erken doğuracağım. Şu saatte eve misafir çağırdı ya saat 10 olmus ben pijamalarimi giymişim. Gelen kisi de bu daveti bekliyormus gibi telefon mu kapattiktan 10 dk sonra zile bastı.
Canm bu sürede ne kadar çok misafir agirladin.

Epey kötü mide yanması tabi...ama şekerim yükselirse diye de korkuyorum...zaten tuhaf bi hal aldı bu aralar...akşam yürüyüşünden sonra bişeyler yer içersem 110 civarı oluyor yatarsam sabah da anca 103 e falan düşüyor...90lara inmiyor...ama akşam hicbir şey yemezsem sabah 85-90-94 civarı...hep açım bu durumda
bence sen biraz abartıyorsun, kendini boş yere strese sokuyorsun, açlık şekerin 11o'un altındaysa zaten normali budur. bunun dışında sen kronik şeker hastası olmadığın için vücudun şekerin düşmemesi için de bir hormon salgılıyor ki düşmesi bazen çıkmasından çok daha tehlikelidir. yani sen hiç bişey yemediğin için şekerin sürekli düşecek anlamına gelmiyor, vücut onu dengelemek için glukagon hormonu salgılıyor. bende o da sorun olduğu için bazen çok ciddi düşüşler yaşıyorum ve bilinç kaybına kadar gidebilecek ciddi bişey bu. sen açlığı 110, yemekten sonra da 140 altında tutuyorsan zaten gayet stabil bi şekerin var demektir. normal insanlarda bile şekerin toklukta 160ları hatta daha yüksek değerleri gördüğü olur. bunun vücuda zararı olmaz, ama sürekli o değerlerde seyrediyorsa şekerin işte o zaman zarar vermeye başlar. benim şekerim 200 leri de görüyor kimi zaman, ama doktor çok takılmıyor sürekli öyle seyretmediği için. tedbiri elden bırakma tabiki ama bu kadar da kendini sıkma bence

Canm bu sürede ne kadar çok misafir agirladin.
Evet malesef. Ama eşime sorsan kim gelip gidiyor? Kimimiz var da geliyor? Gelen kirk yil da bir geliyor? Artik laf da etmiyorum su gelen giden yüzünden aramiz açılacak diye. Kendisi misafiri aşırı sever de.

Çok tatlı canım güle güle kullan bayıldım ben :KK200: ama uzun süre kullanilamaz gibi, olsun bi süre rahat edersin
Oda yaptım ben zaten bi kaç yanımda yatsın diye bi dizide görmüşler çok hoşlarına gitmiş arayıp bulmuşlar falan bişeyde demedim gerçi benim de hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu onu bilemedim işte

Oda yaptım ben zaten bi kaç yanımda yatsın diye bi dizide görmüşler çok hoşlarına gitmiş arayıp bulmuşlar falan bişeyde demedim gerçi benim de hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu onu bilemedim işte
Ufakken kullanisli olur tabi canım yanında yatirirsin ama bi süre sonra kullanamazsin. Olsun odası varsa bunu da kullan çok şirin görünüyor sağolsunlar düşünmüşler

Dusunceleri cok tatli. Ama ben bu besikleri kullanisli bulmuyorum. Daha dogrusu 6-8 ay anca yatacak icine gereksiz masraf ve sonrasinda yer kalabali gibime geliyor. Degistirme imkanin varsa belki isine yarar bir seyle değiştirebilirsiniz, kırılmayacaklarsa tabiki. Ama eviniz genişse problem olmayacaksa tatli bir besik:) keyfini cikar.
Evim büyük annemin evi hepimizden büyük işi bitince ya bi ihtiyaç sahibine ya da annemde ki odama ya da depoya koyarım.. ben ayrıca oda yaptım bunu yanımda yatsın diye almışlar gelinimiz çok şükür 4 senedir bizimle çok düşüncelidir.

kullanışlı mı bilmem ama çok tatlı duruyor, taşıması da kolaysa odadan odaya gezdirebilirsin. güzel günlerde güle güle kullan
Kullandıkca yazarım inşallah sağ salim bi doğurabilsek yavrularımızı.. şuan diş ağrısından ölüyorum şu beşik iyi geldi biraz :)

Evet malesef. Ama eşime sorsan kim gelip gidiyor? Kimimiz var da geliyor? Gelen kirk yil da bir geliyor? Artik laf da etmiyorum su gelen giden yüzünden aramiz açılacak diye. Kendisi misafiri aşırı sever de.
Enteresan. Misafir güzeldir ama sık sık istemem sanırım. Aman açılmasını aranız Allah korusun tatlı tatlı dile getirirsin uygun bir zaman da anlar durumunu sanirim

Back
X